Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Айде и ние се прибрахме, пътьом си купихме един малък заек - балон от онези станиолените на клечка, счупихме му клечката и сега го дърпаме за ушите, докато махна счупената клечка ме гледа в ръцете и голям рев, голямо нещо, все едно ще му изям балона, гледай го ти Simple Smile

# 571
  • София
и ние се прибрахме, премръзнали... аз и милото де... Белка май си беше добре Simple Smile
Пътьом ние нищо не си купихме, но срещнахме майка ми Simple Smile
Срещата беше много хубава  Hug

# 572
  • София
Срещата наистина беше супер, а пък вие, Наде, значи сте си купили баба, връчвате й Белка и вие малко да се сгреете от премръзването, няма да се разболявате, я   Mr. Green

# 573
софия много е хубаво колажчето  Peace Алекс май е с по-големи бузки от Цвети  Joy пу, пу да са ти живи и здрави!
Гея мерси за новината и дано в Понеделник Цвети и Раличка са вече сред нас  Praynig
Найема при нас е различно, ако е много гладна - сама, но в повечето случаи аз  Peace

Ето едно клипче в което има:
какво правим обикновено между 20ч. и 21ч.
-един неуспешен опит да я удавя...
-как си сушим буйните коси  Wink (и всеки път се сещам за толо)
-как хуква да става още преди да съм излезнала от стаята
-как мързелешката пием мляко и накрая едно полузаспало бебче.
http://www.youtube.com/watch?v=eGJD6S98EcU

# 574
  • София
Срещата беше супер. Ние пък се сдобихме с книжка навръщане:)
Бетунга, Андито е голяма сладурана и клипчето е супер.

# 575
betunga ,страхотно клипче!Бравооооооо!А дребосъчка е разкошна!!!!!
Сега се присетих,че Белослава май вече 4 месеца не съм я къпала в корито - дори бях забравила за този начин на къпане.Ще взема обаче днес да го извадя,защото предполагам сега като седи ще и е забавно да си играе вътре с играчките.

Миме,нали и тук ще пуснеш малко снимчици  Hug

А ние водата си я пием сами,но АМ хич и не се сеща да го хване  Laughing Чака си аз да я нахраня.
Днес  за първи път излязохме без количката и направихме разходката държейки се за ръка.Парка е съвсем близо до нас и до там отиваме за 2-3 мин като се носим на ръце и понеже нямах друга работа се отказах и количкада да свалям.Резултата е едно уморено бебе и една майка с болки в кръста  Mr. Green

# 576
Бени супер сладко е клипчето  Hug
МимеееЕЕЕ айде ко стана малкото мина... де ги снимките?
Това че дечковците ни ще прохождат зимата в къщи си е голям плюс. Няма да се цапат и ще падат на меко (евентуално), а и ще обикаляме на къси разстояния  Peace. На пролет вече ще си ходят стабилно из парковете и градинките.
Геа благодаря, че ни информираш за Раличка, вече чакам с нетърпение Ламтурника да се появи в редиците. Липсват ми духовитите и постове.
София и на двете кукли им личи че са твоите  Wink сладурани.

Хи хи Наема предимството да си 1.60 е че разхождаш бебето права без да се налага да се навеждаш. Само подавам един пръст и се разхождаме прави  bowuu

# 577
Хи хи Наема предимството да си 1.60 е че разхождаш бебето права без да се налага да се навеждаш. Само подавам един пръст и се разхождаме прави  bowuu
Joy  Joy Joy Днес на няколко пъти завидях на ниските мами  Laughing

# 578
 newsm78 по София и Пловдив не споменахте ли че са превели детските??? Сигурна съм, че Вержи каза че ги е получила  Thinking

# 579
И ние се завърнахме от срещата, много добре ми се отрази, а малката много се умори от емоции и заспа по пътя към къщи. Сега беснее в кошарата, заточена, защото пак ми нападна мишката на компа.
Снимки - след малко.

Бетунга, ама много кротка тази Анди, направо ти завиждам, не благородно  Wink Моята калпазанка и една секунда не стои мирна докато я обличам след баня.

Joy  Joy Joy Днес на няколко пъти завидях на ниските мами  Laughing
Ей, да имам и аз някаква полза от това, че съм 1.56  Mr. Green

# 580
Хоп и ние да се цопнем тук! Срещата беше супер, много приятно си изкарах. От мен снимки не чакайте, няма да има smile3521

# 581
newsm78 по София и Пловдив не споменахте ли че са превели детските??? Сигурна съм, че Вержи каза че ги е получила  Thinking

По закон социалните плащания се превеждат до края на месеца.  Ще ги получиш Peace

# 582
еЕЕЕХя Куцо Пате, толкова съжалявам, че съм те изпуснала...Исках мног са де запознаем, но явно сме се разминали

Слава Богу, че Цвети и Раличка са добре !!!

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 18:39 от GALL78

# 583

По закон социалните плащания се превеждат до края на месеца.  Ще ги получиш Peace

Значи ще хвана последния влак, а дано че той месеца така или иначе свърши. Аз имам план за всеки лев който получавам объркаха ми математика тия пее....  лоши хора такива  Naughty

# 584
  Както стана видно не ме огря за срещата.. SadСамо на мен ли ми е трудно придвижването с транспорта?!

Бетунга,много хубаво сглобено клипче ! Толкова е сладка Анди !  Heart Eyes И на София ми хареса колажчето !

Радвам се за Ламтурника..Знам колко е стресиращо да си в болница заради малко дете...

Кремуцка,не си сама,мила !  Joy Докато Никола днес е правил първите си самостоятелни стъпчици,Ралица успя да се надупи за първи път на ръце и стъпала... Joy

Общи условия

Активация на акаунт