Имам нужда от вашите съвети и помощ, въпреки че не съм мама
Знам, че това е най-големия женски форум 
Имам сериозна връзка от 9 години - аз самата съм на 29, с гаджето ми се запознахме в университета. Живеем заедно от 5 години и досега той винаги е бил много добър, сладък с мен, внимателен и никога не ми е давал повод да го подозирам в изневяра - той по принцип си е един от най-честните хора, които познавам!
Всичко това не се е променило, но в живота ни има намесена друга жена. От няколко месеца.
Както ви казах, понеже винаги съм му имала доверие, никога не съм го спирала да ходи с приятели на сбирки "по мъжки". Когато - макар и на няколко месеца веднъж си ходи от София до родния град, за да види родителите си, аз почти никога не го придружавам.
Въпросното момиче е именно от там - запознали се покрай общи приятели в някаква кръчма. Не са правили секс, нито пък той поддържа връзка с нея - обаче са се целували. Знам това от негов и мой мн. добър приятел, който е приятел и на нея. Това, което ме наранява обаче е, че тя присъства на всичките му сбирки с приятели като част от компанията. Държат се за ръчичка, той я прегръща. Последният път и казал, че не може нищо да се получи между тях, защото обича приятелката си, т.е. мен. Само една седмица по-късно обаче, с девойката го ударили на толкова страстни танци в една кръчма, че и се скъсало тоалетчето, а тя само махнала с ръчичка и казала, че си заслужава една рокля заради него...
Страх ме е ужасно и не знам какво да правя. Истината е, че ме е страх ужасно. Тя е с 5 години по-млада от мен - тъжната истина е, че не мога да си кривя душата и да кажа, че не е хубава - хубава е, и то много. Всички там я обичат, защото е сладка, много умее да се държи с мъжете, купонджийка, имала чувство за хумор и пр.....Твърди, че го обича и че го иска...
Моля ви, кажете - това според вас изневяра ли е? Дали има шанс да ме зареже? Как да спася връзката си?
Щом постъпва така сега, ще го прави и после, със същата, с друга - няма голямо значение...Чудя се как изобщо може да питаш дали е изневяра?
наистина мила завиждам ти на търпението неможе така седни и поговори с него докато нещата не са стигнали и по-далеч тогава ще боли повече