Моля за помощ

• 3 182
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
  • по пътя на светлината
От какво да си почива,от теб ли!?

# 31
Ами - мисля, че е нормално хората да си дават по 2-3 дена отделно, дори в най-добрата връзка, не е нужно да сме сиамски близнаци, нали.

# 32
  • София
Наистина ли в действителност, а не на хартия бихте зарязали 9-годишна връзка заради няколко алкохолни изцепки?
Не. Най-малкото защото аз съм имала алкохолни изцепки, с които не се гордея Embarassed Затова ти казах да питаш. Или е алкохолна изцепка, която не значи нищо и трябва да бъде прекратена моментално, за да не ставаш на маймуна, или е неудовлетворена негова нужда, която излиза на повърхността и в който случай няма да си ти зарязалата 9-годишната връзка, а той Peace

# 33
Наистина ли в действителност, а не на хартия бихте зарязали 9-годишна връзка заради няколко алкохолни изцепки?

Ако изцепките са систематични и целенасочени, нараняват ме и ме унижават - да.

# 34
Ами започни тогава да ходиш с него - не за да го вардиш, или да го следиш, просто ей така - изиграй постановката:
"Защо пък този път да не сменя и аз малко обстановката - ще дойда с тебе"
"Хайде тази вечер ще съм с  тебе, малко да подивеем заедно..." Simple Smile

Ти, мила, си му отпуснала юздите, оставила си го да флиртува свободно, пък сега ти е криво.
Наистина и аз смятам за голямо унижение - ти за в дома, другата - за пред хората. Помисли!
Казваш, че тя е хитра - Ок, ти пък бъди ПО-хитра, ако все пак си заслужава. Ако днес се заиграва с тази, утре ще е друга....а като те върже с едно дете - на колко още ще "къса дрехите" по дансига ?!?

Разговор - не го отлагай!!! Късмет!!!
  Peace

# 35
Много ми е познато и никак не е безобидно, да знаеш.

# 36
Защо, какъв е твоя случай ?

# 37
  • E-CLM & CH-VD
A какво ви свързва, освен това, че живеете заедно?  Thinking Той си ходи сам в родния град, излиза сам с приятели по клубове...

# 38
Смяташ, че това значи, че не сме свързани?

# 39
  • Там Някъде
Наистина е най-добре да седнеш и да поговориш с него, както те съветват и повечето момичета тук. Но ти май си като удовник, който иска да се хване за сламка без значение че и с нея и без нея пак ще се удави. От 9 години сте заедно казваш трябва да се познавате добре, да знаеш почни всичко за него.  А и за тези години това повече ми прилича на навик и свикване с удобството че имаш някого под ръка, отколкото на страстна любов. Явно приятеля ти иска да "разпусне" малко или както казваш ти "да си почине", от теб, от връзката ви. Ситуацията е и сложна и проста. Прецени си плюсовете и минусите и се приготви за всичко, така ще ти е по-лесно да се справиш
Моят съвет е:кагато поговорите за случващото се, не изпадай и трогателни сцени на ревност, мъжете не ги обичат, а и така ще го заинтригуваш, азжеба тя защо не ревнува. И наистина това че е нямало секс нищо не значи, но явно за теб това е много важно или е поне нещо за което да се хванеш. За успокоение, във връзките е така, а ваща не е от вчера, дай му време пък, ако си струва и наистина държиш на него. Май стана доста дълго... newsm78

# 40
Сиена, аз мисля и тука сто милиона пъти съм го казвала, че един мъж, като иска да е с една жена той е. Нещата са елементарни.
Няма смисъл да агонизираш  дали има 'шанс' той да те зареже.
За мен това, което се случва в компанията му е сериозен сигнал, че този мъж може да се окаже, че не е твоя мъж, да. Отваряй си очите трезво.
Аз да ходя да 'вардя' някой мъж, трябва да съм най-отчаяното същество на земята. Дръж на себе си, покажи, че знаеш за това, което се случва,  но че няма да падаш на ниво сценки и постановки. Малко самочувствие, самооценка си дай по-високи, не си намерена на улицата.
Аз бих държала само на личното си щастие и ако трябва бих му го казала твърдо, ако не ме прави повече щастлива и ако смята да си флиртува напред-назад в компании , което мен не ми допринася по никакъв начин на душевния комфорт, по-добре да не ми губи повече времето.

ПС: И ще се учудиш колко много двойки гаджета се разделят след 10ина години. В крайна сметка сте се намерили на 20. Сега си на 29.  На практика това е времето в което хората сменят и пробват различни връзки.
Шансът на него/или на теб да не ти минават странични мисли е ... минимален.

# 41
Е, хайде, колко от жените пък никога не се заглеждат встрани и са влюбено втренчени само в съпруга си 30 години. Въпросът е за самоконтрола - като че ли повече мъже са по-слаби там, а после може и да съжаляват.

Аз бих постъпила така:

От следващата сбирка заочвам да го придружавам навсякъде в този град - ненатрапчиво, но категорично. Никакви намеци за ревност, просто си правим чудесен купон, искам да опозная родителите и компанията му.

Така ще ми е ясно , каква роля играе приятелят - информатор.
Гаджето е почнало да се хлъзга по наклонената плоскост и колкото повече го изчакваш, толкова повече скорост ще набира. Като е поставен пред дилемата да избира, може и да не си печеливша. Но шансовете ти са повече, докато още си повтаря, че ти си жената, която обича.

Уреждай личните отношения лично и категорично.

Успех!

П.П. Задължително за успеха: Не ревнувай - нито с думи, жестове, намеци, погледи - не! Забрави, че някой ти е говорил нещо си! Направи се хубава, както обикновено и мъъничко повече и иди да се забавляваш.

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 04:01 от white s.

# 42
Sienaаа аз не разбрах какво те спира да говориш с него  Thinking Казваш от толкова години сме заедно, толкова сме свързани, а един въпрос не можеш да му зададеш. Не го разбирам  Naughty

# 43
Смяташ, че това значи, че не сме свързани?

Aз лично не виждам да сте много свързани от това, което прочетох.

# 44
Бих си поговорила с него - или да прекрати другата връзка окончателно и да не се вижда с нея, или да прекратим нашата връзка и да не се виждаме повече. Което си избере - това.

Общи условия

Активация на акаунт