Моля за помощ

• 3 185
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
Което си избере - това.

Ами той така или иначе в момента си избира  ooooh!
Аз ако нямам намерение да си зарежа гаджето, не бих си пъхала езика в гърлото на "еди кой си".

# 46
Смяташ, че това значи, че не сме свързани?
Aз лично не виждам да сте много свързани от това, което прочетох.

Съгласна с това мнение  newsm10

Е, хайде, колко от жените пък никога не се заглеждат встрани и са влюбено втренчени само в съпруга си 30 години. Въпросът е за самоконтрола - като че ли повече мъже са по-слаби там, а после може и да съжаляват.

Ако си избирал половинката със сърцето си, а не с очите си - няма да ти се наложи да търсиш "на страни" какво си пропуснал. Моят мъж никога няма да си позволи да къса чужди роклички по дансингите на клубове, в присъствието на приятели, докато има връзка с мен. И тук не става въпрос за самоконтрол, а за мотивация, уважение и това да се поставиш на мястото на другия. Освен това нито аз, нито той би позволил някой "информатор" да се меси в отношенията ни Peace  Нашата връзка засяга само мен и него Stop

# 47
Имам сериозна връзка от 9 години - аз самата съм на 29, с гаджето ми се запознахме в университета. Живеем заедно от 5 години и досега той винаги е бил много добър, сладък с мен, внимателен и никога не ми е  давал повод да го подозирам в изневяра - той по принцип си е един от най-честните хора, които познавам!

Sienaаа, простете недоверието ми, но няма начин 29 годишна жена с университетско образование и 5 години съвместен живот да казва "сладък с мен".

Написахте ли си домашните за понеделник?

# 48
... Знам това от негов и мой мн. добър приятел, който е приятел и на нея. ...

Този приятел много ме смущава. Можеш ли на сто процента да му имаш доверие. Защото, доколкото разбрах, засега проблема ти е само в неговите разкази  newsm78

И от няколко снимчици в нейния Фейсбук профил....

Относно това да си маркирам територията - тя знае за мен. Знае, че живеем заедно....знае и за угризенията му, защото той и е казвал. Но изобщо не и пука - не мога да си обясня как може човек до такава степен да е непукист? А уж била свястна....Това, което ме притеснява не е толкова външния вид или годините - вярвам във връзката си, но мисля, че тя е хитра и създава емоционална зависимост....

и малко по-надолу  Наистина ли в действителност, а не на хартия бихте зарязали 9-годишна връзка заради няколко алкохолни изцепки?
Мацко, същия сценарии с купончетата, приятелите и държенето за ръчичка (даже не бяха танцували заедно  Joy ) ми бяха достатъчни да хвърля 7 годишната връзка и да остана сама с дъщеря му на 4 месеца... Не разбирам, как очакваш уважение от този мъж, след като сама не се уважаваш?!!?

Общи условия

Активация на акаунт