За секса с дебела жена.

• 128 758
  • 556
  •   1
Отговори
# 120
...
Друго, което съм забелязала е, че с напредване на възрастта вкусовете на мъжете се ориентират от слаби към пухкави жени.
моите наблюдения са точно обратното. с напредване на възрастта, мъжете в обкръжението ми стават все по-претенциозни относно това как изглеждат жените с/около тях.

Харесването не е съзнателен избор. Поне за мен.
и за мен.

лично аз не съм се замисляла как е сексът с пухкави жени естествено. да му мислят мъжете.  Grinning

# 121
.........
моите наблюдения са точно обратното. с напредване на възрастта, мъжете в обкръжението ми стават все по-претенциозни относно това как изглеждат жените с/около тях.

[/quote]

Мъжът, прехвърлил четиридесетте, навлиза в период на енергиен спад. Колкото повече житейски стресове му се струпват, толкова по-трудно той успява да неутрализира негативните емоции. Все-по трудно съумява да запълва енергийния си потенциал и така спада неговата енергия. За възстановяване на по разклатената потенция, а заедно с това и за увеличаване на общия енергиен потенциал, мъжът търси партньорка, която да го разтърси, да освежи емоциите му/не собствената му жена/.

# 122
  • Sofia
додо додо много се радвам да те видя. Няколко пъти ти писах на лични, но може би не си ми видяла писмата.

Не съм, може би са били на друго място.
Нищо, ще ти пиша.

# 123
.........

Мъжът, прехвърлил четиридесетте, навлиза в период на енергиен спад. Колкото повече житейски стресове му се струпват, толкова по-трудно той успява да неутрализира негативните емоции. Все-по трудно съумява да запълва енергийния си потенциал и така спада неговата енергия. За възстановяване на по разклатената потенция, а заедно с това и за увеличаване на общия енергиен потенциал, мъжът търси партньорка, която да го разтърси, да освежи емоциите му/не собствената му жена/.

[/quote]
Големи глупсоти пишеш:) Не познавам мъж на 40, който да има проблеми с общия енергиен потенциал. Живеем в 21 век все пак, не копаме по 12 часа на нивата и не пием вода от оловни тръби.

# 124
  • София
Аз пък познавам мъже доста под 40-те с доста по-малко енергия отколкото има над 70-годишния ми баща Confused Мисля, че копането на нивата няма нищо общо или по-скоро има, но в обратен аспект - ако цял ден копаш и имаш едничка мисъл в главата - как вечерта ще обърнеш една ракия и ще опънеш булката, ще си доста по-спокоен и с проветрена глава, отколкото ако трябва да мислиш ще имаш ли този месец пари да платиш заплати на работниците си или ще има ли шефа ти пари да ти плати на тебе, че да си погасиш кредита, наема и т.н., или кога най-сетне ще си намериш някого, или как по дяволите да накараш детето да стане от компа и да иде да рита Laughing Такива работи...
Но това няма много общо със секса, ни с дебела, ни със слаба Wink

# 125
.........

мъжът, прехвърлил четиридесетте, навлиза в период на енергиен спад. Колкото повече житейски стресове му се струпват, толкова по-трудно той успява да неутрализира негативните емоции. Все-по трудно съумява да запълва енергийния си потенциал и така спада неговата енергия. За възстановяване на по разклатената потенция, а заедно с това и за увеличаване на общия енергиен потенциал, мъжът търси партньорка, която да го разтърси, да освежи емоциите му/не собствената му жена/.
искаш да кажеш, че партньорката трябва да е пухкава, за да му освежи емоциите?  Rolling Eyes

сигурно всякакви ги има, знам ли и аз. поне около мен обаче забелязвам обратното. точно мъже диапазон 47-52 г.

# 126
  • На дивана, под юргана
Не'ам време да прочета цялата тема, само се сещам за един виц за радио Ереван...

Попитали Радио Ереван как може да отслабне най-добре една жена. Радиото отговорило
- Като върти обръч.
- Добре де, а ако не влиза в обръча?
- А защо ви е да разваляте хубавата жена? - попитало радиото...

# 127
  • Paris, France
сигурно всякакви ги има, знам ли и аз. поне около мен обаче забелязвам обратното. точно мъже диапазон 47-52 г.
- и аз така. Колкото повече одъртяват, толкова повече им се иска нещо младичко и стройно. Жив пример е нашият президент и новата му млада и стройна съпруга. А за диапазона 47-52 г съседките викат, че вече не били мъже, ха ха.

# 128
Незнам за дебелите жени, но като бях в един курортен град преди 15-тина години ни кзваха, че тука не вървим, не трупаме на три места сняг т.е. слаби сме. Laughing
Като, че ли мъжете харесват по-пищни форми, само че не си го признават.

# 129
- и аз така. Колкото повече одъртяват, толкова повече им се иска нещо младичко и стройно. Жив пример е нашият президент и новата му млада и стройна съпруга. А за диапазона 47-52 г съседките викат, че вече не били мъже, ха ха.
то да е само вашият президент  Laughing .
мъже са си, и отгоре дори  Sunglasses

пс. радвам се да те видя отново Grinning

# 130
  • густо майна Филибето

А за Бил Клинтън и Моника какво ще кажете? Wink Според моя критерий тя си е направо дебеланка Grinning Хилъри минава за пухкава. Не говорим за чуждо и младо, а за форми. Повече от ясно е, че на всеки мъж му се иска да смени боба с филе Simple Smile

Само не се заблуждавайте, че на младите мъже не им се иска или не са претенциозни. Просто по-зрелите мъже по-открито си заявяват мераците  Wink

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 16:59 от Ljuboznatelna

# 131
От един умен мъж съм чувала следната мъдрост "Има два вида жени-едните са слаби,а другите са красиви!" Wink

# 132
От един умен мъж съм чувала следната мъдрост "Има два вида жени-едните са слаби,а другите са красиви!" Wink

колкото и умен да е, това е просто неговото мнение Peace

# 133

колкото и умен да е, това е просто неговото мнение Peace

По този повод се сетих за още една мисъл "Половината мъже харесват закръглени жени,а другата половина ги е срам да си признаят!"  Wink

# 134
  • София
Защо в тези теми винаги се отива в крайността - всъщност всички харесват дебеланки Rolling Eyes Звучи малко като надсвирването между брюнетки и блондинки...Факт е, че има доста повече жени, мъчещи се да отслабнат, отколкото мъчещи се да надебелеят, така че дайте да не се уливаме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт