За секса с дебела жена.

• 128 777
  • 556
  •   1
Отговори
# 135
...Факт е, че има доста повече жени, мъчещи се да отслабнат, отколкото мъчещи се да надебелеят, така че дайте да не се уливаме Laughing

Белинда, пак изчерпа темата Laughing

# 136
От един умен мъж съм чувала следната мъдрост "Има два вида жени-едните са слаби,а другите са красиви!" Wink

Мм да,умен е за теб щото ти най-вероятно си дебеланка и ти е изгодно тва което казва....

# 137
От един умен мъж съм чувала следната мъдрост "Има два вида жени-едните са слаби,а другите са красиви!" Wink

Мм да,умен е за теб щото ти най-вероятно си дебеланка и ти е изгодно тва което казва....

Е, ако 58 кг са много,да дебеланка съм... Признах си,сега се чувствам по-добре... Wink
А защо просто не погледнете на нещата откъм веселата им страна... И в най-леките теми търсите" под вола теле"... Peace

# 138

Е, ако 58 кг са много,да дебеланка съм... Признах си,сега се чувствам по-добре... Wink
А защо просто не погледнете на нещата откъм веселата им страна... И в най-леките теми търсите" под вола теле"... Peace
Е,в такъв случай този "умен" мъж те смята за грозна...

# 139

Е,в такъв случай този "умен" мъж те смята за грозна...

Е ,тук вече може и да е така-не съм с претенции за красавица... Whistling

# 140
Според мен изпадането в някакви глупави крайности е... глупаво.
В крайна сметка въпросът 'сексуално привличане' изобщо не се изчерпва само с мерки и теглилки и всички много добре го знаем, или поне тези от нас , които са преминали 20тте,  без умствени увреждания.

# 141
  • София
И другото, което не схващам в такива теми, е защо си пишете мерките Laughing Не може ли човек да си разсъждава по принцип?
То не бяха височини, килограми...Искам обиколка на бедрото, за да ви кажа, дали мъжът ви ви харесва! hahaha

# 142
Защото всички искат да се разграничат от категорията ' дебели' , сакън да не помислим, че не са желани  Grinning ( сякаш това има някакво значение....)

# 143
  • София
И другото, което не схващам в такива теми, е защо си пишете мерките Laughing
Щом още снимки не сме изтипосали Laughing!

# 144
Чета, чета.....и то само с глупости се напълнило....)))

Явно мъжете вече трябва да си носят кантарчета....мятат жената на него и ако не закове на определените кг, значи е дебела и не става.

Всички слаби жени се мислят за неотразими.....лошото е, че далеч не е така. ))))
Още по-лошото е, че се смята, че пълните жени не могат да намерят партньор, трябва едва ли не да се унижават, за да си легне някой с тях и т.н. Също жестока заблуда.
И по-напред писах, че съм минавала и през "дебел" период. И в момента още не съм станала фиданка. Това не ме направи нито по-малко харесвана, нито желана.

По Диема+ преди време даваха филми за истински дебели хора късно вечер. Е, гледала съм как 180-250кг хора правят секс. Не им пречеше....

# 145
  • София
Е, гледала съм как 180-250кг хора правят секс.
newsm09 това требва да се види!

# 146
belinda, засрами се, образовай се, бе  Mr. Green
И аз съм гледала, определено не им пречеше  Laughing и парньорите им бяха на 6, за разлика от други, които правят секс със слаби и както има една дума, ако не го спуснат не могат да го вкарат  Joy

# 147
Е, гледала съм как 180-250кг хора правят секс.
newsm09 това требва да се види!

Същите предавания са ги давали и по Дискавъри, бяха цяла поредица. Вероятно могат да се намерят в Нета, но в момента не се се сещам за името.
Дори една такава двойка разказваше надълго и широко за сексуалният си живот, за позите, усещанията и т.н.

# 148
Дебел  и пълен са доста различни неща (над 120 кила вече е друга категория). Била съм и в двете категории, доста е различно отношението на мъжете, няма какво да си кривим душата. Самочувствието на жена свалила 30 кила е различно, а когато се харесваш сам те харесват и околните. Обаче....и в двата случая секса е един и същ...има ли желание от двете страни килата не са пречка. Whistling

# 149
Защото всички тук ме убеждавате , че вашите половинките ви харесват такива каквито сте. Да , ама не. Това е примирение и никой не иска да си обиди партньора директно.
Аз имам бирено коремче и жена ми му се кефи , абе глупост на кубици. Не се ли взема аз в ръце , няма кой. Тя си ме харесва , ама...... Айде стига с тъпизми и лицемерие , е няма да легна с хипопотам , та ако ще и да е най- голямата ми любов в живота.

Общи условия

Активация на акаунт