За секса с дебела жена.

• 128 829
  • 556
  •   1
Отговори
# 150
Защото всички тук ме убеждавате , че вашите половинките ви харесват такива каквито сте. Да , ама не. Това е примирение и никой не иска да си обиди партньора директно.
Аз имам бирено коремче и жена ми му се кефи , абе глупост на кубици. Не се ли взема аз в ръце , няма кой. Тя си ме харесва , ама...... Айде стига с тъпизми и лицемерие , е няма да легна с хипопотам , та ако ще и да е най- голямата ми любов в живота.

Чукай си тогава 40кг. жена и не се интересувай от това как правят секс 60кг-вите. Ама да ти кажа го правим далеч по-добре, а ти заради предразсъдъците си просто не би разбрал това. ))))
За чий изобщо питаш, като не би си легнал с "хипопотам".

# 151
 zlob, дръж се за клишетата:)

# 152
  • София
Някой ден ще станеш дебел чичка без коса и пи.ка, която става два пъти годишно - за коледа и на рождения ти ден. Тогава няма да правиш не само некачествен, ами никакъв секс  Rolling Eyes И жена ти, която вече ще е станала хипопотам, няма да ти пуска. Щото си прост.

# 153
Защото всички тук ме убеждавате , че вашите половинките ви харесват такива каквито сте. Да , ама не. Това е примирение и никой не иска да си обиди партньора директно.
Аз имам бирено коремче и жена ми му се кефи , абе глупост на кубици. Не се ли взема аз в ръце , няма кой. Тя си ме харесва , ама...... Айде стига с тъпизми и лицемерие , е няма да легна с хипопотам , та ако ще и да е най- голямата ми любов в живота.

Чукай си тогава 40кг. жена и не се интересувай от това как правят секс 60кг-вите. Ама да ти кажа го правим далеч по-добре, а ти заради предразсъдъците си просто не би разбрал това. ))))

Мила , ти не си хипопотам - сигурен съм.За да намаля напрежението ще ти кажа ,че живея прекрасно с една кака и тя е с размери 176 см., 65кг. /+10 -10/и гръдна 112 без подплънки.Абе жена мечта. Днес имаме годишнина и я чакам да се прибере като топъл хляб  bouquet

# 154
Някой ден ще станеш дебел чичка без коса и пи.ка, която става два пъти годишно - за коледа и на рождения ти ден. Тогава няма да правиш не само некачествен, ами никакъв секс  Rolling Eyes И жена ти, която вече ще е станала хипопотам, няма да ти пуска. Щото си прост.

smile3534 newsm62 smile3501 smile3521 smile3532

# 155
zlob, тук все пак си влязал в доста женски форум.....и да говориш за хипопотами не е най-разумното. )))))

# 156
Как решихте, че 60 килограмовите са хипопотами?

# 157
zlob, тук все пак си влязал в доста женски форум.....и да говориш за хипопотами не е най-разумното. )))))

Знам ,че сте изнервени , знам че е криза , ама карайте го по весело . Тук все пак е място за разтоварване , а не обратното.Хайде отивам да си гушна жената , пухкава ,мека , любяща и моя.Забравих да ви напиша ,че съм ревнив.

# 158

60 килца - това са нормални мерки и теглилки.Екстра си си PeaceКакъв хипопотам те гони. Тези каки в статията са такъв вид. Споко .  bouquet

# 159

Ако следваме тази логика, грозните (според стандартите за красота) хора, трябва да се примирят, че половинките им си лягат с тях, за да не ги обидят?  Rolling Eyes

Не казвам, че човек не трябва да се стреми да изглежда добре, напротив, но това, за което ти пишеш е леко нереално.
Перфектните се броят на пръсти - слаб не е равносилно на перфектен - на някой му виси кожата на коремчето, друг е целият в стрии, трети с друг проблем, ако човек не се чувства добре в кожата си, и на 90/60/90, пак ще има комплекси.

# 160
Е, гледала съм как 180-250кг хора правят секс. Не им пречеше....
Shocked Ей това не мога да си го представя как става. Не им ли пречи цялата тази маса?  Blush

# 161
Е, гледала съм как 180-250кг хора правят секс. Не им пречеше....
Shocked Ей това не мога да си го представя как става. Не им ли пречи цялата тази маса?  Blush

Ами и аз не можех да си го представя, но хората ги бяха заснели. ) Обясняваха в какви пози нещата са ок, и т.н. ) Ще се опитам да потърся в нета заглавието на предаванията и ако са качени да се гледат. )

# 162
Интересно ми беше да го прочета  Simple Smile
Особено след като преди няколко месеца , най- добрият ми приятел - известен ценител на хубави и слаби жени , след 4 уискита / а той по принцип не пие / ми каза нещо от типа на : " Да знаеш , че всички мъже казват , че обичат слаби жени , обаче всъщност умрат за нещо дебелогъзо и цицоресто ... "  Rolling Eyes
На другия ден отричаше да е казвал такова нещо , ама в мен се загнезди съмнение ...
Затова ли всички американки са по 200кг? JoyХахаха,това ми хареса. Mr. Green

# 163

Ами и аз не можех да си го представя, но хората ги бяха заснели. ) Обясняваха в какви пози нещата са ок, и т.н. ) Ще се опитам да потърся в нета заглавието на предаванията и ако са качени да се гледат. )
eй, чак са ги и заснели  Shocked . честно, 400 килограма общо маса не си я представям как прави секс.
къде го правеха - то легло няма да ги удържи Thinking

# 164
Не разбирам защо се повтаря едно и също, че видите ли дебелите хора и тях има кой да ги харесва.
Ама разбира се, че  е така, то и грозните за някого, все някой друг ги харесва.
Това обаче, че някой дебел според моите представи мъж, някоя жена ще му се кефи, не означава, че и аз трябва да си падна по него, нали?
Същото е и с дебелите жени, защо трябва да убеждавате, че всеки мъж си пада по такива или че красивите били най често комплексирани и самотни. Това са пълни глупости. Всеки човек си има някакъв вкус и това, че някой казва че не се влияе изобщо от външността никога няма да го повярвам.  Все едно да каже, че му е все едно какво яде и че няма никакъв вкус към храната, само гледа да се натъпче.

Общи условия

Активация на акаунт