За секса с дебела жена.

• 127 434
  • 556
  •   1
Отговори
# 330
  • София
...  / е разбира се няма как ако има 3 реда цици /, за да го харесват поне малко и другите Simple Smile
Те някой от определенията за 'по-пухкавите' жени са, че има възможност да правиш секс с тях на доста повече места, че където и да пипнеш, все цици ... Simple Smile

# 331

Те някой от определенията за 'по-пухкавите' жени са, че има възможност да правиш секс с тях на доста повече места, че където и да пипнеш, все цици ... Simple Smile

Ами май че в тоя случай и при тия мотиви и по - пухкава възглавница би свършила работа  newsm03

# 332
Скоро четох един виц, че ако кажеш на жена че е пълна глупачка, ще се обиди повече на прилагателното.  Laughing

Айде стига с това, че слабите били самотни и за ожалване, а дебелите ги гледат все влюбено и търчат след тях. Факт е, че повечето мъже харесват жени с нормално телосложение, те са тези, които имат най голям избор и ако са сами не е защото никой не ги ще. От нещо друго ще да е.

# 333
  • София

Ами май че в тоя случай и при тия мотиви и по - пухкава възглавница би свършила работа  newsm03
Е, трябва да е електрическа, че да подгрява.  Laughing

# 334
Пасинет, според мен понякога  причината добре изглеждащи жени да остават сами е точно това, че изглеждат добре. Обикновените мъже я виждат такава перфектна, мислят че не са на нивото й, и изпитват известен страх да я заговорят, смятат че ще ги отреже. Лепят й се само такива дето са или невероятно нагли и не им пука, че ще ги отреже или паралии, които смятат, че портфейла компенсира всички недостатъци. Резултат: ако тя има претенции към мъжа до себе си - остава сама. 
Естествено има и изключения - ако например се намери също така много добре изглеждащ мъж, със самочувствие, който да не смята, че е под нивото й - тогава нещата се получават.

# 335
...  / е разбира се няма как ако има 3 реда цици /, за да го харесват поне малко и другите Simple Smile

ммда... повечето мъже обожават да с забавляват  с няколко реда цици  и да търсят съкровището като игла в купа сено   Laughing Сори, но това не се отнася за нашите географски ширини...може би малко по на юг  Simple Smile Другото е както обича да е пише в този форум - чешене на клавиатурите Simple Smile

# 336
... и защо слагате под общ знаменател  това,  че всички жени с нормално тегло са добре изглеждащи Thinking... може да са на 50 кг. а в главата да са крокодили. Ако бях мъж не бих избрал жена, която да ме плаши сутрин и да ме е страх да се събудя нощем...

# 337
Да ,но има мьже ,които искат точно това.Аз преди години имах врьзка с човек ,който ми каза,че не иска да е повече с мен,защото сьм била симпатична .Много мьже ме заглеждали и не му било приятно.Ожени се за едно кривогледо момиче и са много щастливи заедно.

# 338
  • София
... Другото е както обича да е пише в този форум - чешене на клавиатурите Simple Smile
Или връткане на скрола на мишката.  Grinning

# 339
... и защо слагате под общ знаменател  това,  че всички жени с нормално тегло са добре изглеждащи Thinking... може да са на 50 кг. а в главата да са крокодили. Ако бях мъж не бих избрал жена, която да ме плаши сутрин и да ме е страх да се събудя нощем...

Добре де, представи си сега същия този крокодил с 40 кг отгоре, по добре ли ще изглежда или по зле?  Laughing

Никой не казва, че всички с нормално телосложение са красиви, но пък да се намери жена дебела ( защото темата не е за 5 кг +, а  за  в пъти повече ) , която да е красива е по скоро изключение.

Не знам ако трябва да отговори честно пред себе си, жена, която поради някакви здравословни проблеми да речем е много над нормата, да има възможността като с магическа пръчка да отслабне дали би отказала, защото се харесва така повече. Дори да се чувства така обичана и харесвана, пак мисля, че няма да откаже. Не знам, нека се включат други, ако мислят обратното.  Rolling Eyes

# 340
  • София
Аз бях гледал по Дискавъри за някакъв американец, мъж на една от най-дебелите жени в света, който специално си охранва жената, защото така я харесва повече. Тя също била доволна, защото така станала известна и имало много голям интерес към нея. След време се наложило, да поотслабне, поради здравословни проблеми и мъжът и бил много нещастен, че и се развалили хубавите форми.  Crazy

# 341
... и защо слагате под общ знаменател  това,  че всички жени с нормално тегло са добре изглеждащи Thinking... може да са на 50 кг. а в главата да са крокодили. Ако бях мъж не бих избрал жена, която да ме плаши сутрин и да ме е страх да се събудя нощем...

Добре де, представи си сега същия този крокодил с 40 кг отгоре, по добре ли ще изглежда или по зле?  Laughing

ами дали ще е на 50 или 90 пак ще е крокодил...но никой няма да и гледа килограмите  ... просто, защото е крокодил Laughing

Много от хората не говорят искренно тук..не ги обвинявам, но е факт,  че болшинството  жени искат да са с нормално тегло. Това дето мъжете разправяли за дебелите жени, че имали какво да пипат за мен е пълна глупост. Сори,  ама жените с нормално тегло също имат за пипане...и не вярвам някой мъж да не харесва да пошляпва едно малко стегнато дупе. Разбира се има изключения ... всеки с предпочитанията си. Като пак правя разграничаването м/у дебели  и пухкави жени... не може все пак да се каже за жена с 10  кг. над нормата си, че е дебела...може разбира се ..ама това са болни мозъци

# 342
  • Варна
...и не вярвам някой мъж да не харесва да пошляпва едно малко стегнато дупе.

Приятел мой се възбужда от голямо напращяло дупе, търкащо под. Да го пратя ли на психолог-сексолог? Или той е от изключенията? И колко точно са тези изключения? Не за друго, да се успокоя за него. Че е врамките на допустимите отклонения, де. И, разбира се, взел си е жена, дето го радва - и окото му, и ръката му. Но ако тя вземе, че ти повярва?  newsm78

# 343
Приятел мой се възбужда от голямо напращяло дупе, търкащо под. Да го пратя ли на психолог-сексолог? Или той е от изключенията? И колко точно са тези изключения? Не за друго, да се успокоя за него. Че е врамките на допустимите отклонения, де. И, разбира се, взел си е жена, дето го радва - и окото му, и ръката му. Но ако тя вземе, че ти повярва?  newsm78

Незнам точно като процент колко са изключенията... и  защо пък ти трябва да се успокояваш, при положение че на него му харесва  Thinking Не казвам нищо за хората, които обичат по-пишни жени и за самите жени, които се харесват такива Stop А пък не вярвам и ти да си мислиш, че болшинството мъже това предпочитат...

# 344
А за секса с дебели мъже, а, а? Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт