За секса с дебела жена.

• 128 679
  • 556
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
И тук идва въпроса, дебелите или кльощавите са по-проклети?
Аз - 175/73 и мнооо проклето.
мама - 168/48 и мнооо проклето.
дъщето - 122/20 и най-проклето.
Извод - проклетията не е до кила и секс. До ген си е.
Генерален извод - жените са проклети.

# 316
И тук идва въпроса, дебелите или кльощавите са по-проклети?
Аз - 175/73 и мнооо проклето.
мама - 168/48 и мнооо проклето.
дъщето - 122/20 и най-проклето.
Извод - проклетията не е до кила и секс. До ген си е.
Генерален извод - жените са проклети.

Ментова, друго си е повечко грамаж... Вашето нищо не е  Simple Smile

# 317
  • густо майна Филибето
Не ми се искаше да взимам отношение по въпроса, но просто не се сдържам! Embarassed Моите наблюдения са следните- мъжете на по-пухкавите дами ги гледат в очите,кръжат край тях и гледат всячески да им угодят Crazy, докато на скелетите мъжете се заглеждат и обръщат почти след всяка фуста. PeaceПросто съм забелязала, че в повечето истински влюбени двойки дамата е по-пухкава! Hug Hug Hug

Хората обичат по различен начин - според едно книжле по три начина: с очите си, с ушите си и с тялото си. За първите визията е изключително важна, може би затова и обръщането след всяка фуста. За третия тип е най-важно усещането за уют и ,удоволствието от докосването - логично е, че килограмите там нямат особено значение.

# 318
  • София
Има и доста хора, за съжаление, които не се обичат много много, ама се вземат, защото искат да са с някой, да имат семейство и деца, ама не успяват, с когото им харесва, а с когото стане.  Thinking

# 319
Има и доста хора, за съжаление, които не се обичат много много, ама се вземат, защото искат да са с някой, да имат семейство и деца, ама не успяват, с когото им харесва, а с когото стане.  Thinking

Ооооооо такива тук нЕма  Mr. Green

# 320
Това е много гадно за не толкова обичания.

# 321
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2654731

Тегло поне 80 кг е изискването към участничките в конкурса Fat and Beautiful, който се провежда в Израел
 Peace

# 322

А коя как се харесва...е айде моля ви се  Laughing не съм чувала 100 кг жена да се кефи като се види само наполовината в огледалото.
CrazyЕ,не подскачам от радост като се видя в огледалото,верно е,всъщност досега не се бях замисляла за това.
Говорите за дебелите жени все едно са някакво полезно изкопаемо-правят ли секс,не правят ли,радват ли се на тлъстините си,не се ли радват?!,
Ерика,всъщност разбрах това,което съм цитирала и поста ми не е насочен лично към теб,просто  в тази тема такива неща прочетох,все едно дебелите сме прокажени.
 Тежа близо 100 кила,но наистина се чувствам приятна млада жена,без да съм красива,толкова ли е странно или просто аз нещо не съм в ред?

N_A_N™,според мен си невероятно груба,честно.
Даже и мъжете им ги харесват! Rolling Eyes
 ooooh!
И на мен ми е интересно,защо масовото мнение е такова.
Аз съм пълничка,но като бях по-слаба колкото и да е невероятно се радвах на по-малко мъжко внимание,отколкото сега. Mr. Green

# 323

Има, да, имам пример пред очите си, жената е 49/165, мъжът и е около 75/180.
Взе се с него, точно от страх да не остане сама и да няма деца.
Според моите виждания и двамата са големи сладури, но тя го взе не по любов (з анего не знам).
И? Така са преценили, така са направили. Причини за подобни действия - бол, но какво общо има с килата?

# 324
Ма много знаете бееее, кой защо се е взел с друг, кой какво го кефи в кревата... опасни сте.

# 325
Ма много знаете бееее, кой защо се е взел с друг, кой какво го кефи в кревата... опасни сте.

Аз знам, защото ми е много близка и още в деня, в който се запознаха (и спаха на моята спалня Laughing) сподели намеренията си.
Хубаовото от цята история е, че след 4 г. ми каза, че е влюбена в него, още са заедно, 11 г. и имат 2 дечица  Simple Smile

# 326
Повечето стари моми са кльощави и нещастни Grinning По-добре дебела, но вървежна. Все се жалят, че килограмите им са проблем, но рядко остават сами, за разлика от слаботелесните жени. Моите наблюдения са такива, че въобще дебеланите не са за ожалване.

# 327
Абе,много противно ми звучат определения като дебелана....смисъл никога не са ме обиждали така,но определено бих се засегнала. Аз сама мога да си го казвам примерно,но когато някой  примерно ме сравнява винаги използва "закръглена","пухкава" и не само за мен,ами по принцип. И е грозно да кажеш за някоя жена,ако ще и 200кг да е,че е дебелана Sick

# 328
Повечето стари моми са кльощави и нещастни Grinning По-добре дебела, но вървежна. Все се жалят, че килограмите им са проблем, но рядко остават сами, за разлика от слаботелесните жени. Моите наблюдения са такива, че въобще дебеланите не са за ожалване.
Да не забравим и злобни.Мислят си че могат да имат всеки мъж само защото са 45 кила на 1.70 примерно. Друго си е да има къде да хване мъжа.То онова само кожа и кокали и както се изказва моя мъж - щяло да му ръби  Joy  Joy  Joy

# 329
Да не забравим и злобни.Мислят си че могат да имат всеки мъж само защото са 45 кила на 1.70 примерно. Друго си е да има къде да хване мъжа.То онова само кожа и кокали и както се изказва моя мъж - щяло да му ръби  Joy  Joy  Joy

Според мен, всички стари моми са злобни... независимо дали са дебели или слаби. За мен лично има разлика м/у дебела и пухкава жена. Пухкавите жени са с по 15 - 20 кг. наднормено тегло и на много жени им отива това. Имам приятелка, която е пухкава и е толкова свежа и младолика за годините си...като прасковка. Въпреки повечето си килограми е стегната и не е отпусната като дроп. Пък и така си я харесваме и мъжете и жените от компанията. В работата има една жена от счетоводството/ стара мома / ... с доста килца от нормата си - все на диети, все гладна и никога нищо не сваля. Толкова е озлобена и сприхава, че мъжете бягат далече от нея, което няма нищо общо с килограмите разбира се. Човек трябва да се харесва в тялото си / е разбира се няма как ако има 3 реда цици /, за да го харесват поне малко и другите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт