За секса с дебела жена.

• 127 421
  • 556
  •   1
Отговори
# 345
Бе хората са си го казали- когато се жениш, избери си дребна жена, защото от всички злини трябва да се избира най-малката Mr. Green
Не мога да обобщавам за всички мъже, но лично аз предпочитам да правя любов със слабичка, красива и любвеобилна жена, която излъчва нежност и финес, отколкото с оправна дебеланка...
Хора много, вкусове разни. Прочетох постове на дами, които твърдят, че въпреки, че са по-дебели са по-оборотни от красавиците  Laughing  Joy    това си е екстравагантност от страна на мъжете с които са.

# 346
  • Варна
А пък не вярвам и ти да си мислиш, че болшинството мъже това предпочитат...

След една определена възраст мъжките предпочитания взеха доста да ме изненадват. Затуй вече не си мисля нищо. Радвам се, че моето дупе радва мъжо и не смятам чужди кила, нито казвам кое е по-красиво от друго за болшинството хора. 'Щот не знам дали е така. Вече.

# 347
# 348
ето това излиза:

Съдържанието в момента не е достъпно

Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница.

# 349
  • густо майна Филибето
lilivilinka ,не мога да видя снимката, но ми се струва много наивно, да не кажа глупаво, да пускаш тук линк към своя снимка. Ако се чувстваш добре в кожата си, значи не те притеснява какво мисли този или онзи мъж за теб, вкусове всякакви. Можеш да се чувстваш дебела и 50 килограмова.  Естествено, че жените с нормално телосложение имат повече шансове с другия пол, но това не може да значи, че пълните жени нямат никакви шансове. Намирам темата за отвратителна, независимо, че не съм в лагера на наднормените.

# 350

Дебела си  Shocked Нямаш шансове с мен.
Майтап бе, дай валиден линк  Wink

# 351
Ami neznam zashto e nevaliden?!?
Rusa sum vse pak  Grinning
Inache misluta mi beshe , che vseki chovek trqbva da se chuvstva dobre v kojata si...

# 352
Не мога да обобщавам за всички мъже, но лично аз предпочитам да правя любов със слабичка, красива и любвеобилна жена, която излъчва нежност и финес, отколкото с оправна дебеланка...
Хора много, вкусове разни. Прочетох постове на дами, които твърдят, че въпреки, че са по-дебели са по-оборотни от красавиците  Laughing  Joy    това си е екстравагантност от страна на мъжете с които са.

Точно така !! И ако кажат сега че видите ли мъжете сме такива - да питат Лео защо си е турила за аватарче такава кльоща  Mr. Green

Whistling

# 353
Да си кажа аз преди като бях ученичка  и не бях забременяла още...винаги съм била със слаби крайници, ама си имах коремче Crazy Mr. Green Не съм била дебела в никакъв случай, ама някакво такова странно телосложение имах newsm65 След като родих се поиздялках и сега съм 48 кг-нищо нямам плоска като дъска Joy Но мисля, че мъжа ми сега повече ме харесва, макар, че като се влюби в мен бях по-пълна не знам newsm78 И преди и сега съм имала охажори, но като, че ли сега имам по-голямо самочувстеие за себе си Peace Party

# 354

Точно така !! И ако кажат сега че видите ли мъжете сме такива - да питат Лео защо си е турила за аватарче такава кльоща  Mr. Green

Тази е фотошопната, иначе е 100 кила  Mr. Green Whistling

Според мен мъжете харесват жени с нормално телосложение- нито кльощави, нито дебели...останолото е тинтири-минтири, което не значи, че се влюбват само в такива. Същото важи и за жените. Wink А това ,че се харесват в кожата си и дебели за глупости, свикват, примиряват се и се замозалъгват-това от личен опит.

# 355

Тази е фотошопната, иначе е 100 кила  Mr. Green Whistling

Според мен мъжете харесват жени с нормално телосложение- нито кльощави, нито дебели...останолото е тинтири-минтири, което не значи, че се влюбват само в такива. Същото важи и за жените. Wink А това ,че се харесват в кожата си и дебели за глупости, свикват, примиряват се и се замозалъгват-това от личен опит.

Беше сарказъм  Mr. Green но с останалото съм съгласен - това че правим секс с хубави жени а се влюбваме в грозни никак не е вярно още повече че за нас 'тръпка' е еквивалент на 'ерекция' и в повечето случаи е едно и също ..... докато за вас ..... многу мъ бий ама кат гу убичам   ooooh!

# 356
  • Варна
Беше сарказъм  Mr. Green но с останалото съм съгласен - това че правим секс с хубави жени а се влюбваме в грозни никак не е вярно още повече че за нас 'тръпка' е еквивалент на 'ерекция' и в повечето случаи е едно и също ..... докато за вас ..... многу мъ бий ама кат гу убичам   ooooh!
Оооо, това вече никой не отрича! Само уточнявам, че за всички вас съвсем различно е понятието "хубяви". И за нас също. И слава Богу, иначе отдавна щяхме да си приличаме като братя и сестри. А това никой не желае, нали?

# 357
Да се има и предвид, че до към 20г. водещ е външният вид,
после започваш да оценяваш и други качества Laughing
Всичко е толкова относително и лично....

# 358
Бе хората са си го казали- когато се жениш, избери си дребна жена, защото от всички злини трябва да се избира най-малката Mr. Green
колко хора са се излъгали така  Whistling Злото е обратно пропорционално нА  килограмите. Mr. Green

# 359
Моля за равноправие.
Нека следващата тема бъде пусната веднага:

Секс с дебел мъж ?
Секс с мъж с шкембе?
Секс с грозен мъж?
Секс с брадясъл мъж?
Секс с мъж с малко достойство?

Mr. Green Амахаааа! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт