За секса с дебела жена.

• 126 938
  • 556
  •   1
Отговори
# 30
Моето впечатление е ,че в днешно време най-вървежни са кльощавите моми, ама баш кожа и кости. Мисля, че на този етап по-закръглениете дами са с доооста малки шансове. Thinking

Най-вървежни са с нормално телосложение.

И аз съм на това мнение!  Peace

# 31
Няма дебели или кльощави , има чаровни , магнетични и умеещи жени при които килата за мъжете не са от значение и с които с кеф да се сексиш. Peace

# 32

Крайно време е да си признавт ,че жените се измъчиха с диети и фитнес .Абе криза ееееее Joy
Тц, по време на криза се избира по-кльощавка - заема по-малко място в гарсониерата, пък и по-малко плат отива за дрехи... опс, това габровците са го измислили отдавна.

# 33

Крайно време е да си признавт ,че жените се измъчиха с диети и фитнес .Абе криза ееееее Joy
Тц, по време на криза се избира по-кльощавка - заема по-малко място в гарсониерата, пък и по-малко плат отива за дрехи... опс, това габровците са го измислили отдавна.

Ами криза е ,ама има таквиз диетки дето само мръвки трябва да праскат , после като заслабеят , хоп на шопинг за нови дрешки  PeaceНяма оправия #Crazy

# 34
А, тез диетки ги знаем... Прав си няма спор, той и мъж ми се нервеше - тя нашта щот на диета само свежо месо праска, ние недиетичните мааме боб... Тежко е...

# 35
  • София
 Според народните представи, хубава жена е тази, на която снегът се натрупва на три места- главата, гърдите и дупето.

# 36
Според народните представи, хубава жена е тази, на която снегът се натрупва на три места- главата, гърдите и дупето.

Ааа - забрави раменете!  Crossing Arms  Или тях ги пази косата???  Rolling Eyes

# 37

При нас също се трупа на три места , хи хи хи Joy

# 38
То в тази криза не си е и за диети. Ей на--всичките ми костюми са ми големи и ся шопинг. Мъка, мъка.

# 39
То в тази криза не си е и за диети. Ей на--всичките ми костюми са ми големи и ся шопинг. Мъка, мъка.

Ще умреш от студ без сланинка ,тази зима hahaha

# 40
  • София
Никак не обичам да го правя,но ще напиша един запис в тая тема,велики неща пишете,велики.
ПС Дебела съм,като тая мацка от втората снимка с розовия потник Animal PigКакто някой беше написал по-горе-болестно дебела. CrazyНали няма да наруша финната ви тема,ако просто чета?! Grinning

# 41
  • София
Представянето в секса зависи от това как се чувства самата жена, според мен. Ако не й пука, че е дебела и се чувства секси - сигурно би била доста по-добра от някое жалостно създание, карало на марули цяла седмица Laughing Аз лично, когато кача килограми, се чувствам като кит и не ми върви много на секс Confused Мъж ми пък обожава да ми е пухкавко над ръба на бикините hahaha Та малко се разминаваме в разбиранията си за "секси" и "дебела" Mr. Green

П.п. Нищо дебело не виждам в жената от снимката, тази по банския Rolling Eyes

# 42
  • Насред хаоса
zlob, темата е откровено сексистка. Защо точно сексът с дебели жени? А същият с дебели мъже не се споменава? Слава Богу, мъжът ми се оказа свестен и за него нямаше значение дали бях 50 кила с мокри дрехи преди забременяването или близо 90 след раждането. Замислял ли си се, че понякога излишните килограми може да се дължат на здравословни проблеми, проблеми с метаболизма след такова изпитание като раждането или просто на хормонални проблеми, които не могат да се разрешат току-така? Или за повечето мъже като за по-прости първосигнални същества е важен големият бюст, ама без никакви други излишни "големини" другаде? Наистина ли повечето сте толкова елементарни? Добре, че мъжът ми не реагира толкова първосигнално, че досега да съм го пратила по дяволите.

# 43
Ако мъжът е слаб,значи всичко е ОК!Представяте ли си двама кльощави...,кво дрънкане на кокали ще е.. Mr. Green.Аз съм по-слаба от нормално,а мъжът ми по-дебеличък.Всичките ни семейни приятели са така.Един слаб и един   пълен,един инат и един разбран.Трябва да се допълваме,нали?Аз непрекъснато слушам как трябва да кача( а наистина не мога),да ви кажа не е по приятно от това да чуеш ,че трябва да отслабнеш.

# 44
Мъж ми пък обожава да ми е пухкавко над ръба на бикините hahaha

hahaha Първо си помислих, че говориш за косми  Joy
А по темата: Мъжът ми да не е куче, та да лежи върху кокали  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт