За секса с дебела жена.

• 128 811
  • 556
  •   1
Отговори
# 75
Харесването не е съзнателен избор. Поне за мен.

# 76
Жестоко, Пасинет, жестоко.
И през ум не ми е минавало да искам съжаление от когото и да било. Но разсъжденията ти са жестоки и егоистични. Мое мнение, нищо лично.
Все едно да обичам мъжа си, но ако той качи десетина кила, да почна да се гнуся от него и да си търся любовник, защото вече не бил фиданка. По тая логика и бръчките трябва да му броя.

Koe e жестоко и кое егоистично и от къде логиката че едно нещо води до друго. Това, че мен не ме привличат дебели мъже, ме прави жестока? Или, че може би ако мъжа ми спре да се къпе аз понеже го обичам, няма да ми прави впечатление. Ами всеки човек има някакво възприемане специално в това какво го привлича и не зависи от него да го промени. Другото би било насилване на собствената си личност.
Егоистично е и това някой да се тъпче и дебелее защото му е приятно и да насилва партньора си да го приема всякак , не мислиш ли?
Аз не бих правила и секс мъжа ми, ако е ял чесън.

п.п. The_Third  ме е изпреварил.

# 77
  • Paris, France
zlob, темата е откровено сексистка. Защо точно сексът с дебели жени? А същият с дебели мъже не се споменава? Слава Богу, мъжът ми се оказа свестен и за него нямаше значение дали бях 50 кила с мокри дрехи преди забременяването или близо 90 след раждането. Замислял ли си се, че понякога излишните килограми може да се дължат на здравословни проблеми, проблеми с метаболизма след такова изпитание като раждането или просто на хормонални проблеми, които не могат да се разрешат току-така? Или за повечето мъже като за по-прости първосигнални същества е важен големият бюст, ама без никакви други излишни "големини" другаде? Наистина ли повечето сте толкова елементарни? Добре, че мъжът ми не реагира толкова първосигнално, че досега да съм го пратила по дяволите.

Сексът с дебели мъже не се споменава, защото малко жени, дори и морбидно дебели биха легнали с такъв мъж. Дебелите мъже приличат на жени - корем, цици, кръгло лице. Никой мъж не се замисля на какво се дължат килограмите - дали на хормони, ядене, деца итн, така както ние не се замисляме на какво се дължи при мъжете ниския ръст, плешивостта и липсата на мускулна дефиниция. Някой ни харесва или не. Толкоз. Големият бюст не се харесва навсякъде. Живяла съм и живея в общества, където е предпочитан малкия бюст. Мъжът ми си пада по тясна талия и дупе, големите цици го отблъскват. Каза, че жена с големи цици му прилича на кърмачка. В цяла Латинска Америка, Карибите, Африка, и Франция в Европа, например, циците нямат значение или трябва да са малки.

# 78
Сигурна бях , че темата ще вземе такъв завой ...  Confused Почти веднага долетяха разни жени , недоволни от килограмите си да обясняват , че било от бременност , от болест или от друго , както и да убеждават някой , че мъжа им ги харесвал такива  и , че всъщност и те са доволни от вида си ooooh!
Че някой пък и жената на автора взеха да съжаляват  Rolling Eyes
ОК  Stop
Но темата не е точно затова .
Нито пък е за оправдание .
Нито е за кой колко морален и принципен е , че да продължи да се възбужда от станалия си като прасе партнъор Confused
Напълно подкрепям Пасинет , за всичко написано то нея .

# 79
  • София

И какво,ако мъжете им ги харесват такива.Това,че ти не можеш да го повярваш не значи,че не е истина.
А в случаите,в които един мъж просто се е влюбил и се е оженил за стокилограмова жена?!
Аз например никога не съм харесвала много слаби и ниски мъже.Е,влюбих се точно в такъв.
А това,че едва ли не болестта на някои жени и съответно напълняването им според вас е някакво оправдание за надебеляването им,е нещо ,което нито мога,нито искам да разбера.
От 14г съм на хормонално лечение,не постоянно,на никого не го пожелавам.

# 80
  • Насред хаоса
Аз пък не подкрепям Пасинет, защото излиза, че очакваш от човека до теб да изглежда перфектно и да е здрав цял живот. Е не може да стане това. Пипинка, ако визираш мен, ще премълча. Не си на моето място, за да знаеш как се чувствам. Не смятам и да убеждавам когото и да било в нещо, което аз си знам, че е така.
Явно съм прекалено задръстена консерва, щом смятам, че този човек, за когото си се оженил или омъжила, не заслужава при една промяна на вида му да бъде отблъснат. Все пак човек не е само външна черупка. И не мога да проумея как в един момент ти ще се погнусиш от човека, когото някога си обичал лудо и с когото си живял години наред, заради промяна в килограмите или вида му. Ами дайте тогава направо да ги изхвърляме през терасата.
И друго - с очите си съм виждала как от невинно объркване в щитовидната жлеза човек може да стане 150 кила за два месеца или да се стопи до 40 пак за толкова. И изобщо не става въпрос за лакомия. Така че, преди да се говорят големи приказки, не е лошо човек да не се чувства защитен от нещо такова. Всичко се случва и човек не знае дали и той няма един ден да стане потърпевш точно от това, което е мразел.

# 81
  • София
Бадемов цвят,точно това са и моите мисли по въпроса! PeaceЯвно и аз съм прекалено задръстена консерва.
Ще дам и пример по обратната тема.Съпругът ми беше слаб ,обаче в един момент започна да отслабва много повече,стана кожа и кости.Причините не са важни.Както написах,никога не съм харесвала слаби мъже.А в добавка той е нисък.Е,какво,дай да го зарежа . ooooh!За радост нито аз съм такава,нито той такъв.За радост.

# 82
Добре де, аз пък не мога да разбера защо се обяснявате кой дебел, кой кльощав, кой какво харесва?
Темата е друга. Разбахме кои се чувствате дебеланки...сега, ако искате споделете нещо за секса.  Wink

# 83
  • Sofia
Аз не останах с впечатлението някой да твърди, че следва да се зарязват видоизменилите са партньори.
Само за наличието или липсата на привличане става въпрос. А привличането и физическото желание не са резултат на разум и логически връзки. Ако бе така, животът щеше да бъде далеч по-прост.
В тази връзка, като изключим случаите в които допълнителните килограми са резултат на болестно състояние, аз мисля, че е въпрос на уважение към партньора и партньорството, всеки от двамата да полага грижи за вида си. В това число и за килограмите си. Другото е егоизъм.

Невена, ужасно се радвам да те "срещна"!  Hug

# 84
  • София
Добре де, аз пък не мога да разбера защо се обяснявате кой дебел, кой кльощав, кой какво харесва?
Темата е друга. Разбахме кои се чувствате дебеланки...сега, ако искате споделете нещо за секса.  Wink

Никога не съм писала в теми за секса,просто не съм такъв тип човек,не бих споделяла толкова лични неща .
Благодаря на Господ,че имам прекрасен съпруг  и чудесно семейство.Само се моля да сме живи и здрави,друго нищо не искам.Дебели,слаби....искам да сме здрави.и все така да се обичаме.Което не значи,че не се грижим за външния си вид.Но не и на всяка цена,вече не.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 18:22 от Валенцето

# 85
... обясняват , че било от бременност , от болест или от друго ...

Всъщност от какво е няма никакво значение. Ако за някой определящо другият да е в перфектна форма и в един момент все пак той не е в такава заради болест, то няма сила, която да го накара да изпита привличане.
За себе си мога да кажа, че +20 кила не ми влияят, за повече нямам представа, но за 20 знам, понеже имаше един период, в който мъжът ми ги качи (после ги свали), но не съм усетила разлика в желанието си към него.
Радвам се, че това не ми влияе, защото годините все повече ни отдалечават от младостта и ако не са кила, то има други, "ужасяващи" промени, които са неибежни и ако подобни неща бяха определящи за отношението ми към него, направо трябваше да си кажем Чао.

# 86
Биби, споделено е, не четеш внимателно.  Wink

Аз пък много се радвам когато някой тръгне да ме анализира и да ми търси проблемите.  Whistling

Пипинка, и в други теми съм те забелязвала как заклеймаваш пълните хора и явно не можеш да приемеш, че живота не е черно и бяло.

По-толерантно го раздавайте, хора, не знаете кога проблема може да почука на вашата врата. Wink

# 87
Никой не заклеймявам , напротив  Stop
Питам защо изпитвате нужда да обяснявате кой по какви причини е пълен ... Темата не е за това . Нито е ставало дума за това дали ще зарежем партнъора си , ако се промени .
Както казва Додо - автора пита за привличането - има ли го или не .
Къде се отплеснахте кой щял и кой не щял да зареже съпруг/съпруга , какви хормонални проблеми имало и т.н. Съвсем за друго говорим , за Бога  ooooh!

# 88
Ок, а какво да правят тези, които спират да изпитват привличане? Има 2 варианта - раздяла или да живеят непълноценен живот без секс.

# 89
Интересна тема. ))))

Била съм и слаба, била съм и дебела....а в момента съм някъде по средата. ))))
И в двата случая никога не съм изпитвала затруднения от това някой да ме харесва, сваля, или просто да се изчу..ме, или за дълга връзка. Не са ме и зарязвали, защото съм била дебела, напротив....аз мрънках, че съм такава докато не се хванах в ръце да отслабна.
Секса не зависи от килограмите....дали ще си +20 или -20кг....нещата опират до съвсем различни неща от това дали дупето ще ти е по-голямо, краката, или ще имаш малко коремче.

Ако всички се стремяха към секс с перфектни партньори....то 80% от населението нямаше и да е помирисвало какво е това чудо секс, и щеше да кара на чи..ии. )))

Общи условия

Активация на акаунт