За секса с дебела жена.

• 128 754
  • 556
  •   1
Отговори
# 210
Темата е за секса... но той е освен физическо, много повече и емоционално изживяване.

Ще цитирам Ерик-Еманюел Шмит, защото съм напълно съгласен с мисълта му:
"Харесваме жените, защото те... идват в обкова на незнайно каква загадка, и спираме да ги харесваме, щом спрат да ни интригуват. Те смятат, че мъжете ги привлича само онова между краката им? Грешка - мъжете биват привличани повече от романтичната им страна, отколкото от половия им орган. Доказателство ли искате?Когато хората се отчуждават, то е по-скоро заради дните, отколкото заради нощите. Прекараните в... разговори под ослепителното слънце дни помрачават аурата на дадена жена повече от нощите, в които двамата са се преливали един в друг."

Така че, слаби или дебели, жените винаги може да бъдат харесвани - зависи преди всичко от тях самите. И могат да бъдат сигурни, че ако те самите (жените, де) не се харесват, няма как да бъдат харесвани.

bouquet  100% !

# 211
Ne разбрах какво точно значи дебел/а?Определени кг ли?

# 212

Ако не можеш да видиш пръстите на краката си без да се наведеш си дебел  Peace

п.п. Не говоря за бременните  Peace

# 213

Е,ако бюста пречи  newsm78 Laughing Joy?

# 214

Не килограми, а форми. По-скоро загубата на такива.

# 215
Един мъж ми каза,че сексът с грозна жена бил по хубав,защото те не били красиви и се стараели повече,правили пълна програма,а красивите били глезли и ги мързяло.
Убедила съм се почти на 100%,че всички мъже казват за някоя дебела:Аз с тази????Никога!!!!
Обаче всички са спали с нея се оказва впоследствие newsm78

# 216
А аз мисля, че хората - дебеи или слаби жени и такива мъже, просто са различни и не бива да се обощава! Peace

# 217
удоволствието от секса се развивало в главата.... Thinking да, така е, но с някое и друго килце отгоре кулинарната фантазия преваля над сексуалната  Simple Smile 

# 218
подсетихте ме за тийнейджърските ми години. имаше период, в който много ми беше доскучало и си въобразих, че съм фффлюбена в един приятел. реших да му кажа. поговорихме и той накрая ми каза, че много добре ме разбира и той самия така се чувства, обаче към друга жена... не го приех изобщо зле, понеже както казах, моето влюбване беше по-скоро плод на скуката. после се напихме и си останахме все така добри приятели. след години разбрах, че моят добър приятел иван всъщност изобщо е харесва слаби жени.... той харесва ОГРОМНИ жени. съвсем нормален си е, привлекателен, свестен итн, но просто такъв му е вкуса Peace

# 219
  • София
Един приятел, който с мокри дрехи е 50 кг, си хвана гадже, което също тежеше 50 кг, но ... без задника, с него към 90. След време се ожениха. Един път като си приказвахме, сподели, че да правиш секс с дебела жена било много готино. Като легнеш отгоре, се чувстваш като в канапе...  Laughing

# 220

Е,ако бюста пречи  newsm78 Laughing Joy?

Дай Боже всяка да е така дебела Flutter

Уплаших се че отговор на въпроса ми може да бъде:"Когато единия от партньорите е два пъти колкото другия!" Crazy

# 221
Tи задаваш въпрос в най неправилния форум,тук всички са перфектни,красиви и слаби,няма как да ти кажат как е с дебела-дебел,техните съпруги-съпрузи също са перфектни Wink
И аз няма как да споделя,но със сигурност в момента слабите жени в Бг са на мода,за предпочитане силикон в гърдите,че то като заслабнеш много и увисват тетките Joy и няма как там да е добра формата.
Абе истината е,че в нашата мила родина,мъжете са с големи претенции,всичките искат високи,слаби и красиви,а всъщност никой не се е погледнал  в огледалото от тях що за образ е,само изисквания-изисквания,тц тц тц......

# 222
Tи задаваш въпрос в най неправилния форум,тук всички са перфектни,красиви и слаби,няма как да ти кажат как е с дебела-дебел,техните съпруги-съпрузи също са перфектни Wink
И аз няма как да споделя,но със сигурност в момента слабите жени в Бг са на мода,за предпочитане силикон в гърдите,че то като заслабнеш много и увисват тетките Joy и няма как там да е добра формата.
Абе истината е,че в нашата мила родина,мъжете са с големи претенции,всичките искат високи,слаби и красиви,а всъщност никой не се е погледнал  в огледалото от тях що за образ е,само изисквания-изисквания,тц тц тц......

bouquet права си

hahaha

# 223
За около 10 години кг. ми са варирали от 48 до 86, след което 60. Заради бременност и не само. През този период секса (говорим за един и същ партньор) изобщо не се е променил, нито пък половинката е дала някакви индикации, че има нещо различно.

# 224
В един гръцки сериял,мъжът е мн.слаб,а жена му петорно колкото него.И постоянно и вика"Отслабнала си с 200 грама,хапни нещо".А тя като иска нещо го заплашва,че ще започне диета.

Общи условия

Активация на акаунт