Станция Нова-тема 2

• 22 275
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Напоследък не бях гледала, та днес заседнах с интерес пред ТВ-то.
Вито продължава да ми харесва като водещ, а и как ги строява тия жени, бравос Peace
Обаче сутрешната концепция нещо много се е изменила, на мен пък ми харесваше да слушам по-сериозна политика сутрин, сега някакви раздумки около масата само видях Wink
Отчаяните съпруги гледам с интерес, обаче ми писна от тия поп-фолк величия, въпросната Андрея тия дни и в Тази сутрин гостува, аман вече ooooh!
Здравко и Христина не успях да гледам, казаха ли нещо съществено? Леко са ми антипатични тия двамата, особено той.

# 241
И на мен тази сутрешна раздумка ми е адски скучна.... За Даниела съм без думи-много неуместно се държи, постоянно прекъсва,  изглежда простовато момиче ...
Харесвам свежестта на Витомир и му съчувствам за работата  с толкова тъпи жени-Даниела, Бианка и трите манекенки. Сигурно е много търпелив човек:)

# 242
  • До морето
Чия къща показваха днес?

А Здравко и Христина казаха, че няма да влизат в ББФ, че Здравко вече не е гларус, че снощи са били на гости на Венета и Тишо и че Христина си е слижила силикон, за да си поправи гърдте след двете раждания.После правиха шопска салата и си тръгнаха.. Naughty,

а къде е Диана Найденова? И тя ли се махна вече newsm78

# 243
Вито с детската си физиономия няма как да не блесне пред недовършената Кулезич, която смята че е винаги най-права и оригинална. Поне детското у него предразполага.
Но само минавам за секунди през предаването - аман от чалгаджийки. Ако искам цици - гледам платинума  Mr. Green

# 244
Харесвам свежестта на Витомир и му съчувствам за работата  с толкова тъпи жени-Даниела, Бианка и трите манекенки. Сигурно е много търпелив човек:)

Леле, тая Бианка като й чуя гласа и направо сменям канала, абсурд, не мога да изтърпя толкова кофи лигоч и фъфлене само за 1-2 минутки. Stop  Mr. Green

# 245
къде могат да се прегледат стари предавания? newsm78

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 09:24 от Mis-Demeanor

# 246

На страницана на Нова където пише Видео избираш си Станция Нова и там са всички предавания Simple Smile

# 247

На страницана на Нова където пише Видео избираш си Станция Нова и там са всички предавания Simple Smile
Да, това го открих, но в откъсите никъде я няма рубриката на Мария Велкова или поне аз още не съм открила да фигурира...само рубриката на Мария Силвестър е последната част...рубриката на Марчето след нея ли е, че досега не съм я засичала по ТВ...

# 248
Мале е ся включих и пак попадам на сагата с Николета, обаче тя в момента ми напомня за Франкенщайн - както обикновено е с много силен грим, ама нещо е така направен, че се виждат два тъмни кръга  ooooh! Добре де, младо хубаво момиче, защо ходи с такъв грим сутрин....  Rolling Eyes

# 249
Обаче Неделчев много добре я защити, и показа колко лесно се качва снимка в такъв сайт.

# 250
  • До морето
мн е интересно, показаха как всеки може да направи сайт и да сложи снимка на всеки който си поиска и да изглежда легитимно Naughty

# 251
ДесиСлава ми е много симпатична и винаги ми е била  Peace
Николета пък ми е антипатична, особено пък сега с новата си папагалска прическа, копираща Риана както всички поп-фолк звезди напоследък- коафьорите и стилистите им толкова ли нямат въображение?!  Rolling Eyes
Добре де, а защо не съобщават за рубриката "Училище за красота" на Мария от колко часа ще бъде...

# 252
Беше преди най добрата майка Peace

И на мен Десислава ми е много симпати4на...а и новата и песен(клип) ми хареса Rolling Eyesи Костас е  Rolling Eyes симпатяга

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 16:06 от lozeva

# 253
Беше преди най добрата майка Peace
ама сериозно ли, аз цял ден не съм спирала ТВ-то и за миг... newsm78 Cry

# 254
Гледайте "Отечествен фронт".Дават за едно симпатично момченце ,бито от своята майка -наркоманка.Ще откача ,така ме заболя главата от разказа на това момченце. Cry

Общи условия

Активация на акаунт