Станция Нова-тема 2

• 22 270
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се, и благодаря на Трайкова за хубавата темичка.  bouquet Hug

# 16
Моми4ета кога даваха Раул и Алфредо  newsm78

# 17
Моми4ета кога даваха Раул и Алфредо  newsm78
Не миналия, а по миналия път...

Има ли ранобудни  Party Почвам със сблъсък и кафе  morning

# 18
  • Sofia
Има, има Peace

# 19
Интересна тема се заформи .

# 20
Ох тая Сашка бе  ooooh!А и другите не и отстъпват,  какви песни вадят  Tired

# 21
  • Sofia
Видяхте ли тази информация за Станция Нова?

# 22
Хм  Thinking Интерестна конкуреция, ще бъдат на Шоуто на Слави... Това , че ще оставят предаването на други водещи е добре, понеже малко ми идва в повече насякъде да ги гледам... вече  почвам да ги сънувам вечер  Crazy

# 23
Е аз все на най-интересното трябва да вляза в ролята на такси  Laughing Изпуснах ги....к'во да правиш!

# 24
Защо в рубриката "Богати и Известни" се показват средностатистически български домове? Така ли живеят богатите хора в БГ?

# 25
  • Sofia
Изпуснах я. Кого показаха днес? newsm78

# 26
Дими от Пиф

# 27
  • До морето
момичета имам въпрос към тези, които следят Станцията. Преди малко видях, че има някаква рубрика за домовете на известните и ми е интересно да разгледам домовете от предните предавания, дали ги има някъде или рубриката е нова  newsm78 ????

# 28
Има ги тук: http://www.novatv.bg/bg/videos/?show_id=33 . Това е рубрика към отчаяните съпруги, така че търси видеата с тях. Peace

# 29
Защо в рубриката "Богати и Известни" се показват средностатистически български домове? Така ли живеят богатите хора в БГ?
А ти какво очакваш - златна тоалетна чиния или може би искаш къщата на болния от дискова херния Маргин или кредитния милионер и перач Ковачки?! Абсолютно нормални домове и колкото по-нормални, толкова по-добре за нацията, защото до сега дават все хора от интелектуалния елит! Прекрасни домове!
Не съм чел първата тема - тази Бианка знае ли някой на кого е пуснала или на кого е дъщеря, че заради нея изключвам телевизора?
п.п. мисля че няма да издържи дълго тази станция... предчувствие....

Общи условия

Активация на акаунт