Срамно ли е съжителството без брак?

• 18 863
  • 426
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мен лично не ме е срам  Grinning

# 136
Срамно ли е съжителството без брак?!

Не е ли по-срамен бракът без любов?

# 137

Peace

# 138
Не съм чела-направо отговарям.
Е кое да му е срамното?
Ами половината свят с наведени глави от срам трябваше да ходи.

# 139
                             Че защо бракът без любов да е срамен  Thinking? По принцип винаги могат да се намерят по-срамни неща от което и да е нещо. Но темата не е да търсим оправдания на несключилите брак, нали?

# 140
ОФФ!
А бе да попитам .... ей така:

Срамно ли е да си изсипеш пепелника през балкона или да се изплюеш на улицата ?

Защо питам ли ?!

Ами за да намерим точно определение за думата 'срам' и кога един човек го е срам.

Само питам  Thinking

# 141
...Срамно ли е да си изсипеш пепелника през балкона или да се изплюеш на улицата ?...
                                Изкушавам се да ти отговоря със 'Само ако теб самият те е срам, иначе не е', а също и с 'Ако беше срамно половината българи щяха да се срамуват'. Но няма да го направя  Whistling.

# 142
                              О, и не ми се влиза в спорове (имам ужасно много работа днес), но: всички несключили граждански брак самотни майки ли се водите? Връзката със срама дори не е косвена (по моему).

# 143
децата ми носят името на баща си, до колкото знам това не ме прави самотна майка  Rolling Eyes
за теб не знам каква е връзката, но за мен няма общо със срама дори и да бях самотна майка ... от кое да ме е срам всъщност?

# 144
децата ми носят името на баща си, до колкото знам това не ме прави самотна майка  Rolling Eyes
за теб не знам каква е връзката, но за мен няма общо със срама дори и да бях самотна майка ... от кое да ме е срам всъщност?
                                Че ползваш всички облекчения за самотен родител например. Без да си такъв.

# 145
                                Че ползваш всички облекчения за самотен родител например. Без да си такъв.

не ми е хрумвало да ги полвам, защото не се чувcтвам такъв
а от форума разбрах, че и формално не съм такъв щом децата ми имат името на баща си

представи си: детето ми е обявено в ДГ като дете на самотен родител, но го води мъж, който то нарича "тате", а вечер го взима жена, която се обръща на 'мамо' ... от това би ме било срам  Crazy

# 146
  • София
                              О, и не ми се влиза в спорове (имам ужасно много работа днес), но: всички несключили граждански брак самотни майки ли се водите? Връзката със срама дори не е косвена (по моему).

Майки, които нямат сключен брак с бащата не се водят самотни майки. Не ползват облекчения. Самотни майки са тези, на чиито деца в акта за раждане пише - баща неизвестен.   Peace

Предполагам това ти е бил другия довод нали - тези не се женят, за да лъжат държавата. За какво? За половината такса за детска градина ли?  Joy Спи спокойно обаче, не се водим самотни майки и нямаме никакви права за помощите и облекченията за самотни майки.  Crazy

# 147
Майки, които нямат сключен брак с бащата не се водят самотни майки. Не ползват облекчения. Самотни майки са тези, на чиито деца в акта за раждане пише - баща неизвестен.   Peace

Предполагам това ти е бил другия довод нали - тези не се женят, за да лъжат държавата. За какво? За половината такса за детска градина ли?  Joy Спи спокойно обаче, не се водим самотни майки и нямаме никакви права за помощите и облекченията за самотни майки.  Crazy

ОК !! Защо не разпишете тогава ?! Подписа не гарантира щастие но не води и до нещастие .... поне при нас е така  Peace

# 148
  • България-Швейцария
       Че защо бракът без любов да е срамен  Thinking?
Ами ще ти го кажа направо - защото е узаконена проституция Peace

# 149
ОК !! Защо не разпишете тогава ?! Подписа не гарантира щастие но не води и до нещастие .... поне при нас е така  Peace

хем не гарантира щастие, хем не води до нещастие ... тогава защо да го правя?

Общи условия

Активация на акаунт