Срамно ли е съжителството без брак?

• 18 812
  • 426
  •   1
Отговори
# 420
Няма факти, няма сведения - това /а и целия форум/ е за изказване на лично мнение.
Къде видя спекулация всъщност?

Темата не е за домовете за изоставени дечица, но хубаво - да я коментираме тогава - да, причините са комплексни защо е пълно в тия домове, ниска култура, неизползване на предпазни средства, неадекватна реакция на родителя - да махне детето, вместо да го изоставя, което за мен е правилния подход, безхаберни родители, обикновено с нисък социален статус, понякога реална финансова невъзмонжост да се гледа детето, често обаче това е породено от отхвърляне на жената с "онова бебе" от собствените й близки, вместо подаване на ръка и т.н., т.н.
На каква статистика се позоваваш,че и на мен ми стана интересно?

# 421
Няма факти, няма сведения - това /а и целия форум/ е за изказване на лично мнение.
Къде видя спекулация всъщност?

Темата не е за домовете за изоставени дечица, но хубаво - да я коментираме тогава - да, причините са комплексни защо е пълно в тия домове, ниска култура, неизползване на предпазни средства, неадекватна реакция на родителя - да махне детето, вместо да го изоставя, което за мен е правилния подход, безхаберни родители, обикновено с нисък социален статус, понякога реална финансова невъзмонжост да се гледа детето, често обаче това е породено от отхвърляне на жената с "онова бебе" от собствените й близки, вместо подаване на ръка и т.н., т.н.
На каква статистика се позоваваш,че и на мен ми стна интересно?
                                На лично мнение  Twisted Evil. Тази тема стана повече от несериозна, оттеглям се  Stop. Иначе харесвам фантастика.

# 422
Пинокио, предвид, че си човек, който одобрява браковете между ромски момичета на по 11 години /и с бебе/ с техните двойно по-големи батковци, изобщо какво търсиш в тази изключително 'срамна' тема?
въпросът е риторичен, отговорът - ненужен

Ми да! Подпис=морал. Елементарно. Няма значение какви гадости дробиш - имаш ли подпис, ти си един морален човек. А нямаш ли, няма значение колко обществено-приемливо живееш - ти си просто един пропаднал тип Simple Smile Много се обогатих от тая тема, ще знаете! Wink

и аз се обогатих, дори се засрамих и отивам във виртуалния си ъгъл  Crazy

# 423
 Joy
Малоумни ли сте?????
Колко пъти и с какви думи да напиша, че изказвам лично мнение - тоест аз така мисля  ooooh!
Пинокио - ти не можеш ли да мислиш без сведения?

# 424
Понеже Пинокио подкрепи всичките си "мъдрости", с които ни залива изобилно на всяка страница, та намери за какво да се хване... Сякаш няма всеки месец по една тема тук, в този форум "Как да оставя дете за осиновяване"?!
Мили мой Пинокио, права си, глупостите ти отдавна не са смешни, но просто не мога да ги взема на сериозно. Дървената ти главица явно си е повярвала, че подпис в гражданското те прави ментор на опбществото, но МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ е, че да си тесногръд не е същото като да си добър, разумен или морален човек. Нямам официална статистика по въпроса, а само лични впечатления.

# 425
                              Чувствам се като на психоаналитик  Crazy. Все повече постинги, изцяло посветени на личността ми. Какво да ви отговоря? Ако ви вляза в тона, няма да се понасям поне седмица  Stop. Пък да пиша, че съм добър и мил човек считам за ненужно - видно е, мисля Blush.
                              bubanka, ако беше разбрала мнението ми в другата тема, може би щеше да го разбереш и в тази. Късмет (и предложения) на всички!

# 426
Какви сведения и какво обяснение се иска за изказано лично мнение чудя се  Whistling
Иначе и аз мисля, че има доста деца, изоставени поради отхвърляне на майката от нейните близки.
                            Лично мнение може да имаш за аромата на парфюм. Но когато твърдиш нещо друго, е добре да го подкрепиш с факти. Ако имаш. Да се спекулира, особено с подобни неща е некрасиво.
                             Ако ще коментираме сериозно темата, ок. Ако само ще се заяждате и ще се пишат безсмислици ви желая приятен ден.

Мда. Ето ти факт.
Аз познавам такава жена.
Баща й я е накарал да изостави незаконното си бебе.
Същата тази жена, след нещастен брак и щастлив развод, вече около 10 години (може и да са повече), живее незаконно, но хармонично с друг мъж.
Сигурно е ужасно цял живот да носиш тази болка, но в същото време да се притесняваш, че баща ти може да се поболее от срам.
Но това е от времето на нашите родители...
Лично аз се радвам, че обществото израства и под "семейство" вече не се разбира "подписан брак", а "двама души, които живеят в разбирателство и хармония".

Мога да дам пример и за "брак" - родителите ми цял живот се карат. Все съм се чудела, защо не се разведоха или разделиха... Ама как, нали ще е позорно за децата да са без семейство. Макар че... мерси за такова семейство...  Stop

Общи условия

Активация на акаунт