Срамно ли е съжителството без брак?

• 18 814
  • 426
  •   1
Отговори
# 15
  • Galaxy 13197853088
пу, не ви е срам мискини с мискини ...

# 16
 Аз не виждам кое точно е срамното и непристойното. Все пак живеем в 21 век и всеки е свободен да живее както иска.

# 17
Подтикната съм да задам въпроса си тук,след спор с приятелско семейство.Те имат брак,а ние не.
За тях е срамно да живееш с някой без брак.

Та какво мислите вие?
Срамно ли е да живееш без брак?

Не е срамно разбира се. Ние сме женени, но сме живяли и без...

# 18
  • София
Много е срамно.  Embarassed Вече 20год. се срамувам.

# 19
Благодаря Ви Hug

# 20
Не е срамно, стига и двамата да се приемат насериозно един друг и да приемат връзката си насериозно.

# 21
Подтикната съм да задам въпроса си тук,след спор с приятелско семейство.Те имат брак,а ние не.
За тях е срамно да живееш с някой без брак.

Та какво мислите вие?
Срамно ли е да живееш без брак?

А защо не ги попита дали са чакали първата брачна нощ?Едва ли са пропуснали всичко срамно за 15 век.
Живейте си както ви е удобно Peace

# 22
  • Варна
Хич не ме е срам вече 10 години, даже две деца имам. Laughing

# 23
  • София
Мдам, в шериата е много срам, срам...

# 24
Ами,срамно е.Сега ще кажеш,че и на свекитата не викаш "мамо" и "тате".Тцтцтцтц накъде върви тоз народ.
Не е ли то да се подпишеш пред цялата рода.Да развеете чаршафа,нацапан с кръвта на младата невеста.Да се народят камара дечица,гледани под стриктния поглед на "мама".
...мани,само глупости пиша... Rolling Eyes

Ние имаме брак,но сме живяли без брак(ама съвсем малко).

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 01:30 от Мама Яни

# 25
Срам и позор е!  Crossing Arms

В 21 век да разсъждаваш по този начин, имам предвид.  ooooh!

# 26
  • София
Срамно ли е да живееш с някого без брак? Че то живот ли е....

Mr. Green

срамно е да си позволяваш да даваш оценки за живота на другите хора и да ги съдиш без да си инстанция ....

п.п. 8 години живеем двамата с моят приятел. Нямам никакво, ама никакво намерение да се омъжвам. Отивам да се срамувам в ъгъла. Да му мислят омъжените, сигурно и на тях скоро ще се намери някой моралист да ги кара да се срамуват за нещо .... ooooh!

# 27
  • София
Хич и не смятам че е срамно WinkТака си живееме от 6 години и нямаме намерение да се женим,може  да се оженим само като отидем в Лас Вегас Crazy

# 28
На някои съвсем им е изпила чавка акъла, не знаех, че се намират още толкова консервативни хора!

Не са консервативни, ами са комплексари: "Видиш ли, ние имаме брак, а вие - не. Ние сме нещо повече от вас."  Wink

# 29
  • София
Не вярвах, че и това ще прочета във форума, няма да се учудя, ако го чуя от бабите пред входовете, но ...
Момичетата са ти отговорили, няма какво да добавя.

Общи условия

Активация на акаунт