Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 303
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА ВСИЧКИ Peace
dahir, права си... точно така се чувствам  Wink

# 661
  • София, България
Прибраах сее!!!
Аз съм първа като най-близо живеещата до Мола  Mr. Green
Беше супер супер супер !! Абе ...ясно ви е!
Когато имам време утре ще кача снимки  Hug

# 662
И аз тук  Mr. Green .

... ама още не ми се пише, не ми се говори... само ми се ходи на кино отново! Със сигурност ще е в близките дни пак Wink

# 663
  • Разпиляна във въображението
Чудя се откъде да започна Confused

Искам да кажа, че това си е лично мое мнение. Ако някъде обобщавам за знаете, че е от емоция, но си остава само МОЕ мнение!!!

СПОЙЛЕР! СПОЙЛЕР! СПОЙЛЕР!

За бога, за какво са си дали парите тези от студиото. Не мога да повярвам. Ужасна актьорска игра. Все едно гледах театър. Музиката - кофти. Наслагването на картините - кофти. Вълните - кофти. Вълците - на места кофти. Джейн - оф.
Чудя се откъде да почна ooooh!

Едуард изглеждаше ужасно и говореше още по ужасно.
Смешките според мен не се получиваха много добре. Хумор, хумор, ама все пак това нали е уж най-депресарската книга Crossing Arms Появата на Едуард - все едно е взета от рекламата на Волво (или беше обратното) - все тая приличаше на реклама, а не на спокойно вървящ към гаджето си вампир. Една свясна целувка не видях. Джейкъб се включи подходящо.
Часът то литература - боже, целия диалог, цялото това преливане на различни сцени в една. Много ми беше странно..
Прическата на Джаспър е един път - едно от най-ужасните неща във филма. Отврат.
И още и още и още...

Най-много ми харесаха сцените с Джейкъб. Определено той направи филма.
Най-добрите сцени за мен са гонитбата на Виктория и боя над Едуард.

Сцената на площада - какво толкова говорят бе, говорят, говорят - награбете се ooooh!

Босия Маркус  Shocked Обаче гласът му - един път

Всичко останало под ножа.

Утре пак Wink

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 03:00 от Miriel

# 664
И аз предавам от къщи вече  Wink     Събирам си мислите и утре ще се изливам в коментари. Сега нещо не мога да се накарам.  Хареса ми със забележки.  Simple Smile  Понеже съм след Мириел ще призная само, че и аз се изкефих на Тейлър като Джейк. Тийм, поздравени сте спортсменски от мен   bouquet

Чувствам се заредена и вдъхновена от филма и да видим как ще заспя сега  Shocked    Ей така ще си ходя утре.  С Неси, нейните сладури и Цвети си изкарахме много готино премиерата и ще обсъждаме утре на спокойни глави.

И ние имаме снимки, и то и с Андрю, който ни излови с въпрос към Неси, защото тя беше отворила на темата - "Как ти е ника в темата?" ,    и  #Crazy #Crazy #Crazy - това сме ние 3-те - Неси, аз и Цвети  hahaha  И беше голям смях после.

# 665
Спойлер:
На мен ми хареса страшно много, с едно изключение - бягащите Едуард и Бела ( като вампир). Всичко друго беше супер. Сега лягам. Утре подробен анализ. Робуард   Heart Eyes
Край на спойлера.

Лека нощ, ако изобщо е възможно  Crazy

# 666
Здравейте от мен. Извинете че не съм се влючвал скоро но просто нямам нет.

За филма искам да кажа че просто в началото ми беше много скучен. Мириел е права много прескачане много претупване.
Очаквах повече при раздялата на Бела и Джейк пред тях. Но пак ставаше.
Филма стана интересен след като Пол и Джейк се сбиха.
После доста ми хареса. Но просто края много ме разочарова. Как можаха да каже че го обича това трябваше да го разбере в Затъмнение.
Абе ставаше. Просто според мен очаквахме повече и това ни разочарова все пак филма беше два часа.

Има снимки за съществуванието ми момичета обърнете се към Неси-Веси.  Laughing

# 667
СПОЙЛЕР

Феликс ми заприлича на онзи от Семейство Адамс Joy

# 668
И ние имаме снимки, и то и с Андрю, който ни излови с въпрос към Неси, защото тя беше отворила на темата - "Как ти е ника в темата?" ,    и  #Crazy #Crazy #Crazy - това сме ние 3-те - Неси, аз и Цвети  hahaha  И беше голям смях после.

Беше доста забавно. Просто си седях и гледам познато лице да пише на лаптоп и си викам това трябва да някой от форума.  Grinning
И леко като спионин надничах да се уверя че пише в форума и тогава попитах.  Laughing Беше хубаво!

# 669
Аз забележки имам много Simple Smile
СПОЙЛЕР СПОЙЛЕР СПОЙЛЕР
Кърпички не ми трябваха. Като цяло не ми предаде настроението на книгата Sad На книгата ревах със сълзи признавам, а тук се хилих като откачена.
Вълците бяха разкошни. Хареса ми Алис и срещата с Джейк Simple Smile Визията на вампирите Кълън не ми хареса. Аро беше ... добре , ама оня смях ми дойде в повече ... Иначе Джейн великолепна  . Емили учудващо ми хареса Simple Smile Виктория беше разкошна ... Голяма загуба за Затъмнение, че няма да е същата актриса.
И честно Едуард като видение ми е в повече. Стефани много добре го е направила само като глас в книгата. Щеше да е по осеаема липсата според мен по затрогващо.
Абе бих го гледала пак Simple Smile  Joy Joy Joy базиците бяха забавни Simple Smile Но в къщи.
Като цяло не ми предаде драматизма на книгата, отчаянието на Бела .. Беше сякаш насочена към вълците и се претапяше историята.

# 670
спойлер
любима сцена бягаща Виктория преследвана от вълците и после скока!Слушам за пореден път песента в сцената!Едуард,хм-гласът му е прекрасен!
Болката на Бела нещо не мис е видя чак толкова страшна-както и събирането им после-емоцията,магията се губи някъде по нишката,но немога да откия къде и защо.
Ще се гледа пак няколко пъти,то е ясно!

# 671
  • Варна
Спойлер
Ужасна Бела, ужасни: Феликс, Джейн
Хареса ми ДЖЕЙК!!!! Едуард, Чарли и Джесика, о да и Майк  Joy
Вълците като плюшки.
Виктория разкош!!!!!!!!!!!!!

# 672
спойлер
любима сцена бягаща Виктория преследвана от вълците и после скока!Слушам за пореден път песента в сцената!

Peace Peace Peace Peace

И според приятелката ми Чарли е играл най-добре.

Майк добре се справи в киното. В столовата беше.... абе тя сцената си беше......

От филма ще запомня само Джейк и Виктория

# 673
Само да попищя форумно : Ааааааааааааааааааааааааааааааааааа!
Много ми хареса филма

Спойлер

Много шеги, хубава Бела, веждата я нямаше както и подводната целувка(за второто *мрън*), леко плюшени вълци, прекрасен Едуард, готин Джейк, внушителен Сам,забавен Били и кунг фу Хари, достоверна Софи Маринова, изобилие от сладки моменти и тъжни такива, край ала"искам още и то сега иначе ще се тичам до Америка от нетърпение" Mr. Green
Много ми хареса филма, направо съм очарована въпреки забележките!

# 674
  • София
Такам, и аз се прибрах вече Simple Smile

Спойлери
Май съм леко разочарована. Много претупано ми се видя на някои места.
Сцената на прощада в Италия беше точно секунда, за какво изобщо ходиха там да снимат?!
Умряхме от смях на веждата.
Сцената с раздялата...ами, не ми хареса особено. Принципно не съм емоционален човек, ама чак пък хич да не ми подейства...
Имаше някои добри лафчета, които с приповдигнато настроение ми се видяха смешни, но ако гледам сама вкъщи- няма шанс.
Подводната сцена ми хареса.
Изкефи ме и сцената с Волвото, Роб вървеше като някоя рок-звезда Laughing
Тай изглежда...нааайс, признавам Mr. Green

Край на спойлера

Това на първо четене, умирам за сън и съм ужасно изтощена, утре може да измисля и нещо по-свързано Wink

Явно сме били ентусиазирани с приятелката ми, шофьора на таксито разпита подробно какво е това чудо че така въздишаме Joy

Общи условия

Активация на акаунт