Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 268
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
А Емет ми беше много забавен.И Чарли беше свежар.
спойлер
Сцената с минаването на месеците е много силна в книгата,но тук някак не я пресъздадоха поне за мен добре.
Когато Карлайн шиеше Бела-е точно така си го представях.
Целувката пред пикапа,Едуард все едно еакулира преждевременно.
Гласа на Джейк мутираше.
Джесика спретна яки коментари след киното.
Как бягат като вампири двамата беше майтап,цялата зала се смя.
Но филма ми хареса щото си е нашият филм!

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 03:40 от I.a.n.a

# 676
ООО Валка тука ми напомня за най - добрата сцена на Бела
СПОЙЛЕР

Най - първата със съня и бабата Simple Smile Тя май бабата направи всичко Simple Smile де ама признавам хареса ми много.

# 677
Извинявайте но просто най-ужасната сцена е целувката на Ед и Бела след рожденият ден. Ужасна.

# 678
  • Варна
Извинявайте но просто най-ужасната сцена е целувката на Ед и Бела след рожденият ден. Ужасна.
Пълен потрес!!!

# 679
Уж нямаше да коментирам, но като чета Яна си спомних, че спойлер  и нашата зала се разхили на видението на Алис - тичащите Едуард и Бела, още като се появи Едуард и мен ме напуши и не се стърпях  Mr. Green спойлер

Иначе спор няма - нашият филм беше красив и ми стопли душата, не ми трябва много.  Simple Smile

Е стига де, чак пък толкова ли не ви хареса целувката Simple Smile   Изглежда които от вас не я възприеха от трейлъра, не я харесват и във филма

# 680
Ех, много беше хубаво да му се невиди!
Очарована съм, може да помрнкам за това-онова обаче обожавам филма 100000%!
Мастър Крис сега му горят ушите, че говирим за него, но хубава работа е свършил!

edit:ха сега някой да ме светне от къде да го дръпна, че и в замунда и в мининова и арена са го изтрили Sad

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 04:12 от c.v.e.t.i.

# 681
Лека нощт от мен момичета. Дано сутринта да мога да пиша малко. Да се възползвам от безплатният нет.

П.П.: Очаквам доста промени в тийм Едуард. Май редиците му ще уредеят. Тейлар беше много добър. Браво момчето ми. Какви уникални погледи вкарваше.

# 682
Еййййй изпозаспахте, срамота Mr. Green
Аз като гледам, трябва да ставам след след 3 часа, а се чувствам като на 4 големи кафета Laughing
Явно няма да се спи..
Прегледах около 20 тракера и все няма и няма Новолуние, а аз си го искам пък, влюбена съм Heart Eyes
Утре ако намеря с кой пак ще ида да го гледам на нощна прожекция(не ми се смейте Laughing)
и последно ще се изразя само с : Ах! Ох! и Еееееех! Heart Eyes

# 683
  Добро утро , сипвам кафето и желая на всички хубав петък.

То че Тейлър се справи в Новолуние, справи се,  но отбора не си го сменям и  по традиция ще кажа  -  Роб е прекрасен    

# 684
Леле каква липса на ентусиазъм, какви претенции... мале.. потрес.. Cry

Лично аз не отидох да гледам филм номиниран за Оскар.. нито перфектен такъв.. перфектният.. само във въображението.. Не знам.. Учудвате ме направо..

Аз се радвам, че отидох без претенции, с отворено сърце, желание да се забавлявам и си изкарах страхотно.. Беше си една прекрасна емоция и само мога да съжалявам тези, които не са имали такова хубаво преживяване като мен Peace Wink

# 685
Добро утроооо  Hug

След 3 часа сън или поне подобие на такъв се чувствам смазана!!!!  ooooh! НООО си струваше!   Mr. Green
Вчера такава доза адреналин си вкарах с тези две прожекции една след друга, че като се прибрах имах чувството че мога да овършея сама 5 ниви и то със 100 каратова усмивка на лицето!  Joy Joy Joy

Като си събера мислите след кафето, колата и аспирина ще се включа пак!!!  Whistling

Бела, мерси за снощи!  Heart Eyes

Дени, съгласна на 100% с казаното!  Heart Eyes

# 686
  • Срещу планината:)
Добро утро,как мина голямата нощ   Simple Smile

изкуших се да видя какви са ви отзивите без да чета спойлерите,но май се очертава някакво разделение в мненията  Thinking
не са се включили всички,но дано  позитивите са повече  Peace

Може анкетата за следващата тема да е нещо от рода на харесахте ли Новолуние  Wink

# 687
Добро утро...
уф, едвам станах.... и се изкушавам пак да си легна Simple Smile

А за филма.... беше супер изживяване, защото го гледах с вас.
Всъщност цялата ми мания идва от факта, че си я споделям с вас....

Иначе се напиках от смях, но и коментарите на брат ми допринесоха.
Джейкъб като се съблече имаше подвиквания в нашата зала (не знам от къде почнаха, но имам съмнения), но после
Едуард като си сваляше ризата - пълна тишина. И Брат ми казва: А, така и за Едуард никой ли няма да вика. Изневерихте на момчето като видяхте младо гадже...
и разни такива ми ти ръсеше през цялото време....

А да не говорим, че още на Kiss me и повдигнатата вежда. цялата зала се тресеше- или поне нашите редове....

Ние бяхме най-големият фен клуб.
Даже Sourire видяхме, но така и не разбрах, тя защо вече не пише при нас. Дано се върне.
Хайде готвя се вече за лятото, когата излизала третата част, не знам кой така каза....

Иначе почти всички бяха несериозни и почти само аз бях с тениска на Едуард и естествено мен ме снимаха всички фотографи, дори за телевизията, а аз имам фобия от камери- но заради Едуард се жертвах. Е, казах, че съм по работа и че съм дошла само да отразявам събитието и вече съм гледала филма на журналистическата премиара Simple Smile))))

Иначе аз бях написала нещо като мнението си за филма и преди това, но за да няма спойлери...
Това е за сайта на Хай клуб

единствено останах разочарована, че имаше много празни места, а много хора искаха да дойдат а уж нямаше билети. Трябваше да го направят така, че да се купуват билетите няколко дни по-рано и който не купи, да се пускат на нова продажба. Ето и за здрач се оказа че е имало доста места, а ние висяхме на кафето Simple Smile

# 688
Ех, много беше хубаво да му се невиди!
Очарована съм, може да помрнкам за това-онова обаче обожавам филма 100000%!
Мастър Крис сега му горят ушите, че говирим за него, но хубава работа е свършил!

Дени, съгласна на 100% с казаното!  Heart Eyes

Мацки, предлагам да си спретнем едно клубче на добрия-непретенциозен-верен-лесно-задоволим-любвеобилен-ентусиазиран-фен Heart Eyes Praynig С мен ли сте?!

П.С. Цвети на Крис Уайтц ушите ако загорят могат да бъдат ползвани като алтернативно гориво, толкова са мащабни Crazy Неслучайно някои му казваме на галено, и с много обич, Ушатко..

# 689
Добро утро!
И аз съм на два часа и половина сън,но адреналина ме държи.
http://www.youtube.com/watch?v=qf38XgF51IY&feature=related
Поздрав!  Grinning
Ако някой намери къде е свален Новолуние да свирка,сега и аз ще потърся.Имам нужда да го гледам пак.

Общи условия

Активация на акаунт