Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 266
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Мацки, предлагам да си спретнем едно клубче на добрия-непретенциозен-верен-лесно-задоволим-любвеобилен-ентусиазиран-фен Heart Eyes Praynig С мен ли сте?!

Първа се записвам.  newsm10 Сега на наспана глава, или почти, като се замисля лошите сцени даже вече започвам да ги забравям. Аро беше изумителен. Като отида на работа ще напиша и за другите!!!

# 691
Добро утро момичета,

Да си кажа и аз най-после. Много червени точки за Джейк /Лили, мерси за поздравите към тийма/ и Аро.
За черните точки - по-късно, че бягам на работа.

# 692
Мацки, предлагам да си спретнем едно клубче на добрия-непретенциозен-верен-лесно-задоволим-любвеобилен-ентусиазиран-фен Heart Eyes Praynig С мен ли сте?!

Първа се записвам.  newsm10 Сега на наспана глава, или почти, като се замисля лошите сцени даже вече започвам да ги забравям. Аро беше изумителен. Като отида на работа ще напиша и за другите!!!

О да! И аз бях писала, че Аро и Лоран откраднаха шоуто! Много добри! Аро... Страшен беше!

# 693
Добро утро,

Лили, оооо, кафенце, благодаря!
Чудя се как ще е днес  newsm78, много ли ще осмисляте видяното и няма да пишете или ще се втурнете с много коментари.
Като прочетох отгоре, отгоре, не преобладават позитивните коментари.  Peace

Хайде, нетърпелива съм да разглеждам снимки, особено на една от вас.

Ако някой намери къде е свален Новолуние да свирка,сега и аз ще потърся.Имам нужда да го гледам пак.

В Замундата го имаше, но от снощи изчезна, исках да го сваля, за да го гледам в събота след киното, аз надали в киносалона ще успея да хвана всичко с най-малките подробности,  така, че момичета, ако го има другаде, наистина свиркайте.

# 694
Добро утро и от мен Simple Smile
Дени това, че казваме кое не ни е харесало незначи че не сме изкарали добре.
Но аз казах ще го гледам пак от първия път неможе да се хване всичко, а и особенно след като си чел книгата и си имаш някакво виждаждане.
Просто очаквах да ми натежи сърцето да ревна както беше с книгата. И ми липсва самото усещане као че ли. Да вълциите бяха велики да Аро прекрасен, да Виктория също , но къде остава БЕЛА нали тя е важната главната.
Роб страхотен като актьор, но много състарен изглеждаше нали вампирите трябва да са красиви даже и в страданието ??? Ефекти разкошни , блясъка един път...но... просто нещо ми липсва. Дано си дойде на мястото с второто гледане.

# 695
Аз не съм очаквала да ми е тъжен особено филма.. и книгата не ми беше тъжна.. беше ми досадна веднага щом Едуард си тръгна.. и моята тъга по Едуард беше по-силна от тази на Бела.. та някак я пренебрегвам Mr. Green

# 696
 R_Dew, чакам по-късно да се включиш на скайп, за да се разберем за утре.

# 697
Добро утро и от мен   Grinning

Едвам гледам след 3 часа сън, но си заслужаваше изживяването.
Не отидох с големи очаквания, съответно нямаше разочарование.

Тейлър - това момче ме впечатли, и като игра, и като визия. Не смея да го кажа, но леко преминавам към тийм Джейкъб  Embarassed
Бела - много красива, много по-добра игра от първия филм, приятно ме изненада това момиче  Peace
Едуард - състарен, с ужасно червило и ужасните костюми.
Вълците ме изкефиха страшно много, трансформациите бяха впечатляващи, както и битките м/у тях.
Волтурите и те страхотни!
Музиката беше ужасна и неподходяща, на моменти ми разваляше удоволствието от филма  Close

Като цяло съм доволна, опрелено ще го изгледам още няколко пъти, но не и толкова колкото Здрач  Wink

# 698
Добро утроооо   bouquet
Ааа, Бела, пиша, пиша, ще се постарая по-често Simple Smile
За снощи (толкова неща имам да пише, че 100% ще забравя някое):
Адски съм разочарована..... от превода на Здрач. Тези луди ли са? Просто не е истина какви простотии превеждаха. Е, не е като да не знам филма на изуст, но по навик поглеждах субтитрите. Топ 3 на безумията:
- Отиваме на Пуш, идваш ли? WTF  #Crazy
- Легенди на племето Кюуит  newsm78
- Но те твърдяли, че са различни от нас, затова сме сключили споразумени (Бау-бау разказва на Бела за легендите)
И още нещо - Здрач не е филм за толкова голям екран. Носът на Бау-бау е огромен, не е истина, а Бела затвърди прякора, с който я наричам така нежно a.k.a Бобърррррр.

За Новолуние - сериозно ли Бау-бау ви е харесал най-много? Божкееее  newsm78
Спойлер музиката хич не ми хареса, крайно неподходяща, много, много неподходяща. Двете най-страхотни сцени бяха с Едуард определено. Болката, която показа и на двете, емоционална и физическа, беше разтърстваща. Спойлер
Повече коментари като изпия две кафета (нищо, че не пия)

А половинката цяла вече повтаряше Oh my Edward Simple Smile  Joy

# 699
За Новолуние - сериозно ли Бау-бау ви е харесал най-много? Божкееее  newsm78

Ха де.... Потрес и от мен..

# 700
# 701
Едвам гледам след 3 часа сън, но си заслужаваше изживяването.

Наде, аз защо не те видях???????? Къде беше???????

# 702
Наде, аз защо не те видях???????? Къде беше???????

Аз бях на 10-ти ред, мернах те - ти беше по-надолу, ама нямаше как да викам през редовете.
Видяхме се с Веси и Мона Лиза  Peace

# 703
Здравейте. Hug

Моето скромно мнение е, че филмчето е ок.
Та аз се включвам за торента. Имаше го в сряда в замундата, но после го изтриха. С английско аудио + бг суб. Ако някой се интересува имам го и мога да го прехвърля по скайп довечера. Отнема около 2 часа и нещо.

Лек ден на всички.   bouquet

# 704
Ха-ха-ха, Сурииии, бау-бау...хахаххаха  Joy

Е, на спокойна глава да си кажа какво ме мъчи, поне на пръв поглед от гадния торент - не чух да има моята най-най- любима част от книгата " Before you my life was like a moonless nigh...." е, защоооооооооооооо?

Имам и още куп забележки, но като се замисля и за Здрач имах не по малко. Но напълно споделям мнението на Бела,ч е всичко е по-готино, щото го споделям с вас  Heart Eyes

п.п. Аз го имам Новолуние ама с ужасно качество и нета ми е отврат...кажете какво да правим...

Общи условия

Активация на акаунт