Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 240
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро на всички фенки,
четейки коментарите ви за филма, се изкушавам да го гледам макар и с не особено добро качество (в интерес на истината ужасно  Sick). В момента завърших книгата "Здрач" (наистина ли е превеждана от 16-17 годишна тинейджърка???? Като цяло ми се стори на много моменти доста детска ....) и се радвам, че гледах най напред филма. Сега започнах "Новолуние". Харесва ми, но гледам да не се надъхвам много за филма.
Мога да ви дам страница от където можете да си го дръпнете, но е на испански  Mr. Green ......

# 706
# 707
  • София, България
Момичетаа  Hug
като ударена от бързия влак съм и после ще пиша коментари  Peace

С Надя се видяхме в салона, даже я снимах  Peace

ТОВА Е НОВАТА ТЕМА!!!

Ако имате предложения за допълнителни опции към анкетата ,пишете в пост отдолу!
Толкова мисли се бият в бедната ми глава!!
Но преди да изляза само да кажа!
Джейк обра точките  Peace

# 708
Не просто не можеше да не пусна това.. ъъ.. нещо.. Хмм.. какво става тук? или Embarrassment in Japan

Извадка:

Цитат
Днес излезе ново.. мм.. интервю?! от Япония.
Няма нито английски, нито български субтитри, но
си личи, че мероприятието е под надслов „странно и засрамващо“.
А горкият Роб се изчервява пости през цялото време.. Кой ли не би?!

Цък на линка за видеото и още гифове Peace

П.С. Сегашната тема има още 2 страници. Предлагам да я допишем и тогава да се местим.

# 709
Уф, не разбрах, тук ли в новата ли тема???? Та го пуснах там, а после видях че има още две страници, така че го пускам и тук
Надея, съжалявам, че не съм те видяла....
Иначе вече качих първите снимки в закрития блог, не са много...
Предлагам една игра
Наклюкари съседа
Нека всеки да си признае до кого е седял вчера и как е реагирал съседът на филма...

Ето започвам...
Аз бях между Бел Ами и брам ми, по нататък бяха Веселинка и Ламята, а зад нас Дукесата с мъжа й.
Ами така, нямам какво много да клюкаря де, Бела Ами си гледа филма съвсем спокойно, не е пищяла, не е викала, един-два коментара най-много да сме си разменили...
Брат ми обаче правеше коментари през цялото време. На него също много му хареса филма, освен края Simple Smile
Все изцепваше нещо от типа
То бива бива да харесваш лоши момчета, но тази се оля - вампир, после върколак...
Ужас, изневериха на Едуард (при почти целувката)
И сега никой ли няма да вика за Едуард, егати отбора, няма никой в отбора на сестра ми (когато Едуард си свали ризата)
Много са яки шефовете на вампирите (за Волтури)
Ехе почва вампирското парти с тези турисчета
и на края - Е, да всичко опира до това...

Така че аз се забавлявах

За Дукесата също нямам какво да клюкаря, и тя не е викала - все пак мъжът й беше до нея.
Така че май това са моите клюки, бях доста далеч от другите...
Чух Веселинчето как се смееше, като Бела си вдигна веждата, но тагава всички се смяхме и мислех да й подвикна по едно време косми, косми... ама рехиш да не съм много нагла Simple Smile
А дали Мона беше инициатор на виковете като се съблече Тайлър - не знам, тя беше през няколко реда....

Хайде ваш ред е....

# 710
Аз бях възмутена от девойките до мен, които се питаха кой е Хари  ooooh! Невежи Simple Smile

Как се сканира списание, което е по-голямо от А4?

# 711

Това ли ще сканираш? Освен на порцийки - всяка страница на 2 части и после с някоя програма може би да ги слепиш?

# 712
Аз пиша тук, защото ОФИЦИАЛНО ОТКАЗВАМ ДА ВЛЯЗА В НОВАТА ТЕМА... Crossing Arms
Може би ще пропусна две теми за по сигурно Thinking
Потресена съм от "претенциите" на всички...
Съгласна съм,че всеки има право на "компетентно" мнение и т.н. Но няма нужда АЗ да го чета Wink
Съгласна съм с Дени Shocked пак... Thinking
Не, че не съм претенциозен човек, напротив Naughty
Просто знам явно, за разлика от други, къде да слагам приоритети...
И със сигурност няма да съм претенциозна към едно от малкото неща, които ме правят щастлива...
За "Новолуние" ще кажа само, че не исках да свършва...

# 713
Почвам с клюките!  smile3508

На Здрач ние с Анито си зяпахме спокойно с едни блажени усмивки и току въздишахме..
Монка и приятелката й седяха до нас и коментираха почти всяка сценка! Бяха много забавни в коментарите си!
На сцената с бейзбола Монка даже попя, а аз потропвах в такт с крачета!  Joy Joy Joy

На Новолуние седях до Дукесата и мъжо й! И двамата да отбележа за протокола са страшни скици!
Мъжът на Дукесата само я потпитваше кой какво прави и защо го прави, а тя най-търпеливо обясняваше и от време на време му шшшъткаше!  Joy Joy Joy
От другата ми страна беше She-wolf! Когато се появи Едуард в залата пълна тишина и тя се провикна - Айде викайте де!  Laughing Joy
Когато Джейк се съблече цялата зала беше ОООООО...УУУУУУ..АААААААААА! И аз така...  Whistling Mr. Green

После още!  Joy

# 714

Това ли ще сканираш? Освен на порцийки - всяка страница на 2 части и после с някоя програма може би да ги слепиш?

Дени, да това Simple Smile Не видях, че го има вече  Hug

# 715
Съгласна съм с Дени Shocked пак... Thinking
Не, че не съм претенциозен човек, напротив Naughty
Просто знам явно, за разлика от други, къде да слагам приоритети...
И със сигурност няма да съм претенциозна към едно от малкото неща, които ме правят щастлива...
За "Новолуние" ще кажа само, че не исках да свършва...

Аплодисменти от мен за казаното, съвсем искрено  bouquet

# 716
Дени, да това Simple Smile Не видях, че го има вече  Hug

Е, то не пречи и ти да го сканираш, но наистина се опитвам да си го представя.. как ще стане.. май само ще си усложниш живота.. със сканиране на части и сглобяване.. Освен да отидеш в копирен център, където имат от онези гигантски машини? Но има ли смисъл..

# 717
Малко се чудя в коя тема да пиша Simple Smile  newsm78
Дени, определено няма смисъл толкова нерви за това интервю Simple Smile
А клипчето от Япония е потресаващо Simple Smile Тези са луди, честно  Joy

# 718
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Хайде сега претенциите ни. Когато отиваме на един филм се надяваме да ни хареса. Аз не отидох особено възторжена и добре че беше така.

За парите, които са вложили можеха да се справят по-добре (това май го бях чела от друг) и за себе си към убедена, че е така. Крис се измъква с обяснението, че филма е правен за феновете и наистина е така. ДА видим книгата на екран, но това не го извинява. Смятам, че всеки филм трябва да разказва историятата така, че да привлече към нея и такива, които не са запознати с нея. Добре, че съм чела книгата иначе половината неща не ги навързвам - голямо прескачане, голямо нещо.

СПОЙЛЕР!
Исках да видя Бела как се стропулява в стаята след като Едуард заминава. За мен този момент е много силен. Надявах се в две обиколки около главата на Бела да се изредят всички месеци на депресия, но се завъртяха още...
Целувката след рождения ден - веждата и пъшкането - не можаха ли да пуснат музика? Аз май само две песни чух или се бъркам Thinking
Дени беше права за сцената, когато Едуард научава за "смърта" на Бела - хубава сцена.

# 719
  • София
дени евентуално ако си обърнала внимание, кой от линковете към торенти е към филма с най-добро качество? и има ли субтитри, понеже мъж ми не предпочита да е без субтитри? може и на лс  Peace
стискам се още, не съм го гледала, защото ми го дадоха с отврат качество и субтитри, а 2та торента в арена са свалени от вчера или онзи ден....

Общи условия

Активация на акаунт