Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 491
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Мише, пусни една снимка на перата преди да тръгнеш Laughing

# 647
Кога ще е премиерата във Варна?

# 648
  • Варна
Предпримиерата е днес от 00.01 часа. Билети сигурно няма. Друго не знам. Потърси в сайта на  кино Арена или на мол Варна  Wink

# 649
Приятно гледане на всичкии! Simple Smile И аз след малко потеглям за мола, ама как ще карам... Не знам къде се намирам сега  Crazy

# 650
Приятна вечер и много, много емоции!
Дано да устискам до нощите за разбора. Нали ще има разбор? Да не се мушнете под юргана, за да го преживявате отново и отново насаме.   Grinning

П.П. А можем ли вече да коментираме филма?

# 651
Дами, приятно гледане на филма. После-отзиви и снимки, много, много, много.

# 652
  • Разпиляна във въображението
Дано да устискам до нощите за разбора. Нали ще има разбор? Да не се мушнете под юргана, за да го преживявате отново и отново насаме.   Grinning

Надали ще има разбор. Някои ще гледат филма на 4 декември или в датите до 4-ти. Дотогава само в бяло. Доста бяло ще е в темата Mr. Green

# 653
Дано да устискам до нощите за разбора. Нали ще има разбор? Да не се мушнете под юргана, за да го преживявате отново и отново насаме.   Grinning
Надали ще има разбор. Някои ще гледат филма на 4 декември или в датите до 4-ти. Дотогава само в бяло. Доста бяло ще е в темата Mr. Green

Нали уж нямаше проблем.. помня поне за 3-4 момичета, които казаха, че не ги притеснява да не е в бяло.

# 654
  • Варна
Защо в бяло, не беше ли само с "спойлер" ?! Айде сега и в бяло, не е ли прекалено като се има в предвид, че 80% ще са изгледали филма тази вечер?
Сами си налагаме абсурдни правила и цензура Sad

# 655
И аз да се впиша  Laughing .
Приспах дребното и след малко изчезвам към киното. Ураааааааааааааааааааа!  Mr. Green
И Happy New MООN на всички!  Heart Eyes

# 656
Спойлер, спойлер, достатъчно е.

# 657
Момичета... всички са на кино Heart Eyes
Как им завиждам само Embarassed Grinning
И понеже няма никой, мога да се похваля  Mr. Green...Пак съм в редиците на работещите Whistling
Днес ми беше първият работен ден след второто майчинство. Работих цели шест часа Flutter Много съм щастлива Flutter

# 658
Да се включим и ние от МОЛ Пловдив, фен срещата приключи, след малко влизаме в киното!!!  Приятно гледане на всички и ви чакаме после тук да обменим впечатления  Laughing

Неси-Веси, lili0909, c.v.e.t.i.      bouquet Hug  bouquet

Вече сме четирима - Андрю ни откри!!!! Очаквайте и снимки!!!!

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 23:45 от Неси-Веси

# 659
Кристабел, честито ти завръщане на работа. Сигурно се чувстваш, все едно, че имаш крила. Wink

Неси-Веси, Лили, Цвети, още веднъж приятно гледане на филма.

Общи условия

Активация на акаунт