Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
Момичета, които ще идвате на "Здрач", последно в 9 без 15 пред МОЛ-а ли ще се чакаме?

Peace

юхууууууууууууууу  newsm19 newsm19 newsm19

Там съм - ВАРДАААААААААААА!!!

P.S. само да няма желирани ЧЕРВЕИ в пИКАДИЛИТО  Rage smile3512

# 631
Остават 7 часа. Само 7.   Party

# 632
Дамиииииии, малко остана.
Чувствам се доста..... странно. Много превъзбудена  Crazy , ентусиазирана, с нотка тъга  #Crazy
И както се кавам в една реклама "ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ДОВЕЧЕРА?"  Joy
Аз отивам да се приготвям. Бтв някой знае ли как седи въпросът с талоните за паркинга? От 8 та до.... към 02ч. си е доста време  newsm78

# 633
  • Варна
Закупих 2литра кола и започнах събуждането си! Ние още се чудим с кола или без...и т.н. Айде оставям ви мъж ми се прибра

# 634
Хайдеее по-малко от 6 часа Hug
Мале какъв следобеден сън му ударих, не е истина - сигурно това ще ми е в следващите 2 дни Mr. Green

Мирка, мерси за поздрава, също имам такова усещане Heart Eyes Mr. Green

# 635
Приятно гледане на всички днес! Аз ще ходя на кино в събота. Нямам търпение вече.
 Hug

# 636
На всички ви желая незабравима вечер Simple Smile

И на мен днес ми мина шеметно денят, дори се улавях, че не слушам какво ми се говори и после - в паника да не се издам.  Не съм ви чела, ако има време по-късно ще се върна назад.

Напрежението заедно с настроението расте  newsm68   и отивам да се приготвям и после - посока МОЛ-аааааа.

Чао и до посреднощ   Hug

# 637
Здравейте момичета, и ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ довечера на премиерат. Hug
На мен ми се размина идването за съжаление. Cry
Но за сметка на това си пожелах премиера в Лондон на "Затъмнение" Heart Eyes
Скромна съм.Не искам много. Whistling

# 638
Хихи,не никак не е много Марчела и аз ще си го поискам или по-скоро ще си го пожелая!  Joy
Последни приготовления на облеклата на домашните,утре всичко да ми е готово,сготвено е,изпрано,всичко 6 само дето аз не се нагласих,ама какво да се прави.Пак ще разчитам на изпитаната българска мъдрос за хубавия кон и скъсания чул.  Mr. Green
Айде до утре!На всички хубаво изкарване!  HugНевероятно изживяване да е!

# 639
На работа съм още, и се вълнувам тайно Simple Smile
Е, горе долу тайно, щото все се хиля на някое мнение Simple Smile))

p.s ОБИЧАМ ГУМЕНИ ЧЕРВЕИ!!!!

# 640
Това с премиерата и аз го пожеавам на всички Flutter Представете си догодина да не е "чакайте ме в Мол-а", а "чакайте ме до червения килим"  Mr. Green
Поздрав Heart Eyes http://www.youtube.com/watch?v=d7Ld8tsLLJc
Като се изпоприберем да сте на линия ей, трябва да обсъдим всяка секунда, кадър или в моя случай да се опитвате да си нормализирам сърдечния ритъм Mr. Green

# 641
Желая ви прекрасна вечер и много весело изкарване. Ще чакам с нетърпение да споделите впечатления после, но ще ги чета чак утре сутринта, че снощи беше пълна с емоции вечер и ще трябва да се наспя днес - има малко снимки от снощи в блог-а  Laughing

# 642
И аз ви желая чудесно изкарване на предпремиерата. Нека после няма разочаровани. И аз започвам да се приготвям. И както каза Лили, до посреднощите  Hug

# 643
Така така, Мише   Grinning      Ако всеки не влезе в темата поне по 1 път, не сте фенки, направо не сте хора, да знаете  Mr. Green

# 644
  • Варна
Аз си седя облечена от 17 и чакам да стане 22.30 и да отпрашвам за мол-а  Mr. Green
Гледам някои тръгнаха вече, ей.... Мъка още почти 3 часа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт