Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 407
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Мише, В Aрена от вчера го има на английски, не на испански http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=fac65bc6e1d29ecd2 … 089640cb18e52913e

А в биберона го има със субтитри даже The Twilight New Moon (2009)TS.SMD.BGFix / Новолуние http://biberona.com/details.php?id=e5e8d98778c659d48890d6ffc23400ec9fabd198 (може би иска регистрация, не знам, влязох с рег.. ако не ви го отваря.. рег-нете се.. като отидете на заглавната страница има го в "менюто" с движещи се постери на филми или ако натиснете - торенти - на първа страница е).

А това е по-нов резултат дори, пак в биберона, Twilight New Moon (2009)TeleSync.V2.XviD-ExtraScene RG http://biberona.com/details.php?id=7dc3f61e3e7d742add54f136d45805d8ceea11db

НО АПЕЛИРАМ НЕ ГЛЕДАЙТЕ, ПРЕЖИВЯВАНЕТО НА КИНО Е НЕСРАВНИМО

# 151
Е дявол пък чак. Малко дяволче само. Все пак линка не е директно към филма  Laughing

Аз съм го запратила далече Simple Smile Не се вижда лесно трябва целенасочено него да търсиш Simple Smile за да няма спойлери за тези който не искат да го гледат Simple Smile

# 152
Искам да се оправдая, че пуснах линка за тези, които така и така ще се изкушат. След като едно момиче вчера каза, че е гледало филма кам рип, с лош звук и лоша картина, дори леко отрязана и Едуард над носа не се виждал много много ми дожаля Cry Най-прекрасното преживяване е на кино! Но ако ще има пречупени поне да не гледат бълвоч от лош звук и картина, че и отрязан Hug Бр... потръпвам като си помисля!

# 153
  • Разпиляна във въображението
Момичета, гледайте филма на кино. Там зърното на Едуард ще изглежда по добре отколкото на лошата картина Whistling

# 154
Бони така най - добре.

Дени, ти като мене, преди малко даде страниците, посочи екстрите и после " Не гледайте". Ама че сме  ooooh!  Hug

Както и да е. Сега сериозно. И аз казвам да не се гледа. Остават 3 дни. Не е чак кой знае какво. После вече ако ще и 2 пъти на ден ще го гледам, и то ще е така може би първият свободен уикенд, но не и сега. Въздържайте се за бога, малко остава. Повтаряйте на Цвети мантрата - Усаааа.

Дени, това че да го гледат поне с добро качество, го подкрепям много. Все пак след премиерата и аз ще търся най - доброто възможно качество.

Мириел, не съм сигурна, че на лошото качество изобщо ще вижда Едуард, какво остава за зърното му.

# 155
Мише, нали ти казвам, като си представя девойката гледала отрязаната картина и... си казвам... леле... поне да им дам опцията на грешниците да е една идея по-добро преживяването Flutter Но киното си е кино!! Наистина не се излагайте, колко чакахте до сега.. малко остана!

# 156
Да ви кажа мен защо въобще не ме притеснява, че може да се изкуша - филмът общо взето няма как да ми предложи история, която не знам. Не е като да си гриза ноктита да разбера какво ще стане по-нататък (тогава със сигурност нямаше да устискам Laughing ). Тоест ние историята я знаем, остава само да видим начинът, по който е представена. А този начин на кофти торент не може да се види, така че - на кино Grinning

# 157
Мише, нали ти казвам, като си представя девойката гледала отрязаната картина и... си казвам... леле... поне да им дам опцията на грешниците да е една идея по-добро преживяването Flutter Но киното си е кино!! Наистина не се излагайте, колко чакахте до сега.. малко остана!

Ама разбира се. Всеки заслужава по - добро, но най - доброто предстой след 3 дни. Аз мисля, че вече няма да има някой да се изкуши и да го гледа сега. Но тези, които го гледаха вече, поне сега по - добре да го виждат.

# 158
Мириел, не съм сигурна, че на лошото качество изобщо ще вижда Едуард, какво остава за зърното му.

О, хайде. Нали това е най-важното от филма - разголения Ед. Там сигурно ще има стоп кадри на тази сцена.

# 159
Леле, ще устискам аз да гледам филма първо на кино, сама се учудвам от себе си  Laughing, защо не беше така и с волята за диета Thinking  

# 160
Дневен Бюлетин

Новини :
Alex Meraz Ha American Music Awards!
АШЛИ И РОК-МУЗИКАНТА??? (от Веселинка)

"Концертът на Kings of Leon  през август разбуни много духовете в онези  „имаше ли  целувка” снимки на Роб и Кристен. Но освен тях, май басиста на групата Jared Followill успя да се сдобие със собствена Здрач-старлетка – Ашли Грийн. "
всичко прочетете тук
Келън: „Шшшшш…“
OMR! B HQ! МОЖЕ ЛИ ДА Е ИСТИНА!!! Ъ,Ъ… ЗАГУБИХ СИ МИСЪЛТА…
АШЛИ В ТЪЛПАТА ПРЕД REGIS & KELLY!
  още тук
ПОЗДРАВ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЧАКАТ ПРЕДПРЕМИЕРАТА И НЕ СА ГЛЕДАЛИ ОЩЕ ФИЛМА!
BILLY BURKE HA CNN HEROES AWARDS.
СКАНОВЕ ОТ УКРАИНСКОТО СПИСАНИЕ „STORY MAGAZINE“.
„REMEMBER ME“ GIF!

ОТНОВО ЧЕРНО/БЕЛИ КРАСОТИ!
WOW!!!КАКВИ СМЕШНИ ГИФОВЕ С КРИСТЕН И РОБ! Simple Smile

Интервюта :
КАСТЪТ НА „НОВОЛУНИЕ“ ГОВОРИ ЗА ФИЛМА С YAHOO MOVIE.
Келън и Елизабет в шоуто c Alexa Chung.
Интересно
Поема : „Вампирът“ – Шарл Бодлер
"О ти, която като нож
в сърцето ми отвори рана;
ти, луда и красива, с мощ
на стадо демони, пияна
духа ми, дух на верен роб,
в алков превръщаш ти, в постилка;
навеки свързан с теб до гроб-
като пияница с бутилка, "
цялата можете да прочетете тук
Натъкнах се на тази много интересна рецензия на книгата „Вампирът“ на Том Холанд
"Книгата представлява удивително исторически достоверна, и същевременно фантастичната история за живота на Джордж Гордън Байрон, 6-ти барон Байрон. "
можете да я прочетете тук
ОТ АРХИВА: В ЧЕСТ НА ФЕНОВЕТЕ…
НЕЩО СМЕШНО!!!ПИТЪР ТРАНСФОРМИРАН В ИСТИНСКИ ЗЛОВЕЩ ВАМПИР!
Малки сладури!

OT APXИBИTE: BELLA/EDWARD LOVE FAN ART!
ROBERT PATTINSON WALLPAPERS!

Видео материали:
ASHLEY GREENE НИ ПОЗВОЛЯВА ДА ПРОСЛЕДИМ СТЪПКИТЕ Й ОТ ФРИЗУРАТА И ГРИМА ДО ПИЩЯЩИТЕ ФЕНОВЕ НА ПРЕМИЕРАТА НА НОВОЛУНИЕ В NY!!!! WOWWW!!!
ТРЕЙЛъР НА НОВ ФИЛМ С КРИСТЕН СТюАРТ.

Намерете ни във Фейсбук ( съобщение от Bella )
" Здравейте, исках само да ви кажа, че направихме група във фейсбук Twilight BG Fan Club. Това не е профил задължително на този блог, а просто място, където да се съберем българските фенове, за да можем да коментираме събитията на родния си език, да се уговоряме да ходим заедно на примиерата и защо не да си правим здрач срещи. Намерете ни и се присъединете към нас! "

Предишните бюлетини тук

Съобщение за старите фенове Ако искате да добиете визуална представа от останалите пишещи в темата, изпратете свои снимки (с половинките си, децата и т.н.) на staro-novo на old_og_new@yahoo.com  , заедно с кратка информация за ника си в темата, истинското име, местожителство и семейно положение, и ще получите достъп до затворен блог, на който са качени снимки на останалите съфорумки. Meждувременно трябва дас и направите ъкаунт в Гугъл, ако вече нямате, за да може да се логнете в блога, за когото ще ви бъде изпратена покана.

# 161
Кристабел, за бюлетина   bouquet   

Вече съм затънала до уши с непрочетени и невидени неща.          Но все пак видях, че е отделено място и за опасните здрачни мами  hahaha     Смея да кажа, че ние тук сме класи над това, което видях  Grinning         Абе какви кугърки, и аз казвам, че съм привлечена единствено от Едуард и любовната история, нали ми вярвате  Blush

# 162
за опция 3 съм!

# 163
Но все пак видях, че е отделено място и за опасните здрачни мами  hahaha   

Лили, онази мама направо ми скри шапката. Така подвикваше след Еди, че чак на дъщеря й и стана неудобно. Обаче ефекта е 100%. Дори и не разбрах откъде изникна Келън. Това момче е доста непосредствено и готино. Душичката той.

# 164
  bouquet за бюлетина, както и за другите бюлетини преди него.

http://www.dnes.bg/kino/2009/11/23/romantichno-s-vampiri.81251

Общи условия

Активация на акаунт