Магребски мечти и надежди - 22 тема

• 38 231
  • 713
  •   1
Отговори
# 405
Хайде заповядайте на обяд!  bowuu   chef
Като сте заговорили за студ и при нас е така. Simple Smile
Макар,че в момента термометъра показва 14°С,
но вятъра пронизва яко.
Алекс сега се прибра от у-ще и сподели,че дядо Коледа е
бил при тях,но не е донесъл подаръци на никой.Явно всички били непослушни. hahaha
Веднага го е разконсперирал,че не е той,защото бил с обувки и то модерни. hahaha
На всичкото отгоре косата му била дълга и бил с опашка. Joy
Нещо онемял,нито дума не казал,та за това решил,че не е истинския. Joy
Все пак не беше мн.сигурен,той ли е или не е. Joy
Всяка година,когато сме на Коледа в България,един приятел на баща ми
се дегизира,като дядо Коледа и идва в къщи.Та представата му за него е една,
а тук му се сторил доста различен от истинския. Joy
Елхата ни стана прекрасна,но ако дядо хаджи ми помогне да я кача тук,
ще е добре,че хич нямам представа как става.
Хайде за сега ви оставям,че Софияме вика.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 15:25 от Didona007

# 406
  • София

Хайде заповядайте на обяд!  bowuu   chef
но вятъра пронизва яко.
бил при тях,но не е донесъл подаръци на никой.Явно всички били непослушни. hahaha
Веднага го е разконсперирал,че не е той,защото бил с обувки и то модерни. hahaha
Хайде заповядайте на обяд!  bowuu   chef
но вятъра пронизва яко.

Като начало да оправя поста ти, че целия го беше линкосала. А къде е тая елха, че да я кача ?

# 407
  • Varna
ХАДЖИ-
гледам, че и тая тема отива към ядене и пиене #Crazy Ама няма лошо де Joy

# 408
Ей, Дидонка явно има голямо желание да ни почерпи, че ни е сложила от всичко по две! Hug Как е малката София? Баткото помага ли?
Аз днес се отдадох на мързел и това си е Tired
Астарта, аз наистина съм голяма романтичка. Харесва ми да радвам някой! По-щастлива съм, когато аз зарадвам и изненадам някой от това друг да го прави за мен. Като съм започнала с романтичните идеи, да ти дам и на теб една. Ти нямаш може би много време от малчовците, така че по лесничка ще ти дам, да те измъкнем от ъгала дето те прати Делта.  Mr. GreenТа значи, можеш да му напишеш на малки листчета различни послания и да му ги слагаш скришно по джобовете. Сигурна съм, че ще се зарадва, като ги открие. Ама внимавай с посланията, че една приятелка вдъхновена от идеята все му пишеше бележки от рода на "смени крушката", "оправи бравата" и човечеца хич не беше щастлив. Tired

# 409
  • София
ХАДЖИ-
гледам, че и тая тема отива към ядене и пиене #Crazy Ама няма лошо де Joy

Ми тъй де да си додем на думата дето се вика.  smile3521

# 410
 Embarassed Crazy Ми то,като ме викат от бързане така става.  hahaha
Елхата ми е в лаптопа. Joy

# 411
Ей, Дидонка явно има голямо желание да ни почерпи, че ни е сложила от всичко по две! Hug Как е малката София? Баткото помага ли?
... Ама внимавай с посланията, че една приятелка вдъхновена от идеята все му пишеше бележки от рода на "смени крушката", "оправи бравата" и човечеца хич не беше щастлив. Tired

Joy Joy Joy Ейййй, ще пукна от смях. За бележчици на тази тематика няма да ми стигне цял тефтер hahaha

Ох, изтрещявам нещо, не бях такъв пън, но моят мъж понеже е опериран от романтика и май се оказа заразно заболяване  Blush

# 412
  • по пътеката
дидон4е, 14 при тебе ,при нас  7, но се усеща като 2-3! сутритна беше  аха добре ,малко слънце ,но за 4ас стана голям бахър с дъжд и така ще си е цялата следва седмица!аз до газовата пе4ка и пак съм навле4ена, но дядко тука ме сгря с едни думи! 4е на младите им било все топло! сетих се как беше преди пове4е от  20 г и на какви -20 градусови бури, катерихме  мусала, в бурята!как на  -17 гр, си гледах каката ,новородена и с три радиатора  не ставаше да стоплим стаята, та я къпехме на 16 градуса! млади ентусиасти!движението е добре за  стоплянето, а не висенето на стола пред компа!
дидонка  днес ни дават бележниците, алекс  да не са свършили ве4е? ние сме до 4етвъртък, утре по4ивка!  Peace
белбей4е, изпра се! аз веднага ги накиснах във вода и в пералнята да не дръпне  много петното!без грешка! Peace
рали ,много романти4но, много хубава идея! много е важно и той да е романтик! 4е моите деви, хи4 не са по романтиката! ooooh! но понякога  една изнендка им идва добре сгряващо и напомнящо!  bouquet
айде да си седна  на топли4ко с филм4ето! по4ивка преди старта!
 bowuu

# 413
Здравейте магребинки и магребко!!! Много хубав подарък донесъл Дядо Коледа на Жужито - голяма сладурана.
Делта  Embarassed много обичам кулинарни теми  Laughing Та няма лошо дет вика дядо Хаджи да си дойдем на думата  bowuu
Дидонче мерси за обяда - то аз днека много не съм яла , та от твоя хапнах доволно.
Марси за студеното аз като си спомня преди как ходех леко облечена зимата, а сега само викам подир синковеца че не се облича достатъчно, че върви из къщи и спира печките  Shocked Явно и аз много се заседявам пред компютъра  Joy Mr. Green
Ех какви романтични хора има.
Рали  Hug браво че се сещаш да зарадваш любимия   bouquet Дано винаги е така и да не угасва романтиката при вас.
На всички които не съм споменала много  Hug , че аз не писах не писах известно време че нямах настроение а пък сега не мога да се спра

# 414
Рали, ти направо ме разби! наистина идеята с кошницата е много романтична и оригинална. Simple Smile малко ще ми е трудно да я изпълня, но пък ще се напъна. проблемът е, че няма да пътувам с колата, а с автобус. с колата мога да взема всичко, а с рейса все се съобразявам с багажа. а сега, като ще седя повече дни, трябва да взимам и повече неща, дрехи, сешоари... не ми се иска да пътувам с куфара. та ще измисля нещо, да вкарам твоята кошница в плановете си. давай сега по-подробно за сърцата по кошницата. Simple Smile и да попитам, кошницата като тези за пикник с 2 капака ли е или обикновена кръгла кошница? питам, защото си го представям и в двата варианта.

аз често му пращам разни закачливи картички, писма с обяснения и той много се радва. Аз наистина много си го обичам и чак се чудя на себе си, как е възможно това, след като не го виждам често, не прекарваме много време заедно (добре че са телефоните, да се чуваме по 20 пъти на ден). той пък не е от тези, дето ще ми казва през 5 мин, че ме обича, но винаги го казва в най-подходящия момент и действията му винаги говорят повече от думите. случвало се е да знам, че няма възможност,но ми е правил много хубав подарък. не е въпроса в подаръка, а в това, че се е сетил и дори в момент, когато може да не го прави. усещам в много моменти, че мисли първо за мен, след това за себе си. от време на време ми прави посрещане с една романтична обстановка, свещи, музика и всичко останало. от една позната знам,че пред приятели той се хвали, колко е доволен, че се разбираме така добре. е, разбира се и ние като всички двойки имаме разправии, спорове, които в повечето случаи завършват без изясняване (това ме вбесява мен), но всичко си е наред и си знаем, че много се обичаме. Simple Smile

Делтич, аз чета всичко, ама как не съм разбрала, че не си самичка вече, направо не знам. Simple Smile радвам се, че ти е пълна къщата и сърцето Simple Smile))) няма по-хубаво нещо от това да прекараш празниците с любимите хора.

моя баща ме усети,че ми е криво,че може да не отида в София за всичките празници и снощи ми даваше идеи, кои дни да си пускам отпуска, че да не пътувам 2 пъти през 3 дни. Simple Smile голяма душичка ми е той! уж все ми подхвърля, да се разделям, но идва и дава идеи, как да си прекарам празниците с Любимия, макар че ще оставя баща ми самичък и на Коледа и на нова година. но аз съм ви казвала, че откакто сме без майка ми, ние не празнуваме двамата нищо и вече празниците не са ни празници, а обикновени дни. но ако беше някой гадняр, можеше да ме накара с думи да се чувствам длъжна да остана вкъщи, вместо да си празнувам годишнината. много ми е добър таткото.   smile3525

Хаджи, много си прав за топлината, идваща от сърцето и душата. Simple Smile ако я нямаше, едва ли щях да търпя това да седя все сама и да пътувам вече 2 години . колко по-лесно щеше да ми е да съм с някой от Пловдив... но любовта когато идва-не пита. Simple Smile аз много се радвам, когато видя възрастни хора да се разхождат хванати за ръка или под ръка. когато видя възрастен дядо да се закача с бабата,като някои влюбени тинейджъри... толкова са ми милички... винаги съм си мечтала и при мен някой ден да не изчезне любовта и разбирателството. Simple Smile

ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ!   bouquet

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 20:13 от PAULA_PAULINA

# 415
А, няма да се отказвате! Naughty Не романтичните може да са заразни ама романтичните сме още по заразни! Mr. Green И моят приятел не беше особено романтичен, но покрай моите постоянни изненади дали от желание или се почувства задължен да ми връща жестове не знам ама се старае.  Heart EyesНа последния Св. Валентин такава изненада ми беше измислил...  TiredСъбуждам се на 14 сутринта и гледам, че ми вързал по един червен балон-сърце на ръцете. rotfImao  Така тъпо се почувствах в първия момент. Нали си представяте колко нелепо съм изглеждала.  Mr. GreenПосле ме изби на смях та го бях секнала за известно време.
Марси, ние и двамата сме деви. Simple Smile
Паулинка, имам предвид кръглите кошници, за цветя. Нещо такова:
http://www.rosesmania.com/files/124479706624404.jpg
А сърчицата ги захващаш леко с игла и конец отзад, но гледай да е посредата, за да не стои накриво и така с помоща на иглата минаваш няколко пъти около пръчицата на кошницата, за да стане стегнато. Ама как го обясних.... дано да си ме разбрала. Може и с лепило да стане, но трябва да е някое по надеждно. Сега, като те чета и все едно разказваш за нашата връзка и ми стана тъжно. Sad Нали и ние не сме постоянно заедно.... А татко ти голяма душичка  Hug Той просто иска да си щастлива и явно е разбрал, че щастието ти е при твоето момче.

# 416
Много хубаво сет се заговорили днес   bouquet

Много се  смях с поста на Дидончето
 аз от бързане ям много думи....
ама  защо като го преправи махна Точно бутилката розе  Blush ...добре че Дядо хаджия е запазил-та да покусим
Дидонче....скри розето Значи,а? Joy Joy Joy

Като сте се заговорили за романтика-та това е тя за  мен
Бутилка розе
риба с маслини
и.......
Свещи!....Да не си помислихте нащо Друго  Wink

Ама и моя е Дева-а ,както Марси,отбеляза-те хич не са по  романтиката.Кво да се прави...Живи и Здрави да сме Hug  bouquet
Ама на мен като ми падне  пердето и си правя романтика със шоу - танцувам,пея,украсявам с цветя и листа по чаршфите
Действа винаги на 100.  bouquet
Най-романтичния подарък, който съм получавала е Златна рибка в една кръгла сфера
Оттогава са ми и слабост рибките-изучих се коя с кой се понася,как се хранят...и тн
Живи и Здрави -през Новата година ще си направя пак аквариум Peace

# 417
  • Varna
ПАУЛИНЧЕ-
разбирам го баща ти. Много те обича и затова предпочита ти да идеш и да се веселиш. При мене е съвсъм друга работата, но и аз никога не изисквам когато съм сама моят син да стои със мене по празниците. Вие имате нужда да сте със приятелите си във такива моменти а не да ни държите ръцете. А баща ти наистина е страхотен, и се вижда колко много те обича. Щастливо момиче си ти, че имаш такъв родител!

# 418
Рали,идеята с малките листчета много ми допадна. hahaha
Колко неща има за оправяне в къщи,
направо ще му вдигна кръвното от сутринта.  Joy
Ти просто си изглеждала страхотно с 2-та балона! rotfImbo
Мъжа ми също е доста романтичен,за разлика от мен. Embarassed
Далка,направо си го изпих розето,то си пролича. rotfImao
Марси,още учим,до петък. ooooh!Бележниците май тогава или след ваканцията,
още не знам.
Мале,то като е такъв студ при вас,къде ще я водим бебка?! newsm78
Предполагам,че и Табарка са същите температури. Thinking
Мислим в събота,неделя да тръгваме,ще видим.
Дайте идеи за подаръци.Какво ще подарявате на 1/2 си?

# 419
  • Egypt
Привет! Такъв студ е тук, във Файед в момента, един ураганен вятър, палмите се огъват здраво. Ние със Софчето сме под одеялата и не смеем да мръднем  Laughing С две думи- Коледният дух е тук, имаме много банани, портокали и мандарини, изобщо си ухае на Коледа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт