Магребски мечти и надежди - 22 тема

• 38 233
  • 713
  •   1
Отговори
# 420
  • Varna
ФАЙМИЧ- Hug
Тука същата работа. Щом си бях сложила траперската шапка при тая коса на главата ми, значи яко е студено. А ветЪрО е ужасТ. В събота дават -10 градуса. Гледам по ТВ голяма зима във Румънско и във Сръбско. Вече ни награби и нас. Ама пак добре, че не е -60 като във Канада. Така казаха по ТВ. Големи сме късметлии бееее Joy

# 421
  • София
...

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 21:58 от ===

# 422
  • по пътеката
дядко, 4естито и да е дълъг този залез, красотата и хармонията да не слизат от хоризонта!

# 423

Дадо Хаджи- много ме докосна твоята благодарност в Твоя Ден и почерпка.мерси  bouquet А това за Теб -от Сърце

Ние осъмнахме с мека,снажна ,бяла покривка
Надяваме се да  натрупа и да си направим Снежко

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 16:19 от dala

# 424
ДЯДО ХАДЖИ ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА РАДВАШ ЛЮБИМИТЕ ХОРА!!!  bouquet

# 425
Дядо Хаджи, честит празник!! Много усмивки и щастие с бабата и внуците.

# 426
Дядо Хаджи, честит празник и от мен! Да си жив и здрав! Подарявам ти този скромен подарък - златен, като сърцето, което съм сигурна, че носиш; със сърчице - за любовта ти към семейството! И нека живота ти бъде дълъг като тази свещ и огънчето, което те топли винаги, а ти топлиш нас с него никога не угасва!

# 427
Честит Празник Дядо Хаджия!

Пожелавам ти най-красивия залез, който да продължи още 100 години!
Бъди жив и здрав, обичайте се и се подкрепяйте, както досега! И още мноого внуци!

http://bijuteriazdrave.hit.bg/092509_132826.jpg

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 16:53 от Анонимен

# 428
  • Egypt
Понеже съм на вълна " Омар Хайям", искам да поздравя Дядо Хаджи по случай празника му с тези два стиха на поета:

"На младини под пламналия шатър
аз знанията трупах като злато.
И що накрая тъжен проумях?
Пристигнах като прах, отлитам като вятър."

"Велики тайни са животът и смъртта.
Узнаеш ли ги, Бог ще бъдеш за света.
До днес у мен сърцето ми не ги изучи,
та утре ли – когато спре да бий в пръстта."

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 18:22 от faima

# 429
на мен не ми се отваря поста на Дядо Хаджия, но все пак да честитя и аз празника! много щастие, късмет и любов! весел празник и наздраве!  cheers

Делтич, като каза,колко градуса е в Канада, направо ми идва да го гръмна моя любим с неговата мечта за Канада.  #2gunfire мразя студа, мразя да се навличам с дрехи и изобщо не го правя! ужас! сигурно ще ми се счупят костите на този студ и няма да усетя,как са ми паднали пръстите на ръцете,заедно с махането на ръкавиците.

Файма, блогът ти е ужасно интересен!   bouquet всеки ден има различна и разнородна информация. и аз предположих,че ще правиш само фешън блог,но ти направо ме изумяваш всеки ден. нямам търпение да си включа компютъра, след работа,за да видя новата ти тема. чак и на мен ми дойдоха идеи,но за сега няма да се справя с блог. някой ден,може би... а за Омар Хайям съм чела толкова много... да си призная аз малко позарязах арабските си влечения,т.е. не чета толкова много,но любовта към арабската култура едва ли ще изчезне. продължавай все така с Блога! идеален е! давай още идеи и за шиене, полезни са и интересни!

много хора изчезнаха от форума. какво стана с тях? аз не влизам в съседната тема вече,а видях,че има мноооого нови хора там. чудих се, дали някой просто не спряха да пишат в тази тема,а не изцяло във форума?!  newsm78

а при мен днес имаше малко вълнение. любимият дойде за няколко часа в Пловдив. аз избягах от работа и обикалях с него да си оправя документи, после мъничко по магазините и накрая го изпратих за София. толкова малко време бяхме заедно,а толкова хубаво си го прекарахме. Simple Smile много се смяхме и сега не ми е мъчно,че не бяхме повече време заедно. Празниците са наши Wink
надявам се утре с една колежка да ходим в обедната почивка до един огромен магазин,за да видя нещо за годишнината ни,а след работа да се видя с моята приятелка и да обикаляме повечко по магазините. трябва да купя вече подарък за моето момченце. Simple Smile

# 430
  • Varna
ХАДЖИ-
дано не ме намразиш ама ще те поздравя и от тази темичка Joy
Главното поздравление мисля, че ще видиш де съм го писала, но как да прескоча и тия теми където си почерпил. За съжаление не ми се отваря линка за твоята благодарност. Въпреки това отново ти-
ЧЕСТИТЯ РОЖДЕННИЯТ ДЕН

# 431
  • Egypt
Делтич, Паулинска- Благодраността на Дядо Хаджи я има и във Фейса. На мене ми се отваря линка оттук, но и там го четох.
Паула, много благодаря за комплимента   bouquet Мъжът ми е голям почитател на суфизма, знае наизуст цели книги с поеми и стихове, та той ме запали по Омар Хайям. Сега пък ми каза, че имало в Кайро статуя и площад на името на оня въпросния дядо, дето ви разправях, но ще напиша тема за него като снимам лично паметника.
Далка, днес, като ти видях поста с картинката на момиченцето и снежния човек, толкова ми стана коледно и хубаво, сложих си я на десктопа, и тия движещи се снежинки правят сякаш истински сняг в къщи.

# 432
  • по пътеката
4естита ви нова година по арабското летоброене-само 1431!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
файме, при тебе гледах на някакъв линк пуловери, дали ми е излязло слу4айно, в4ера се пробвах да обсъдя с  щерката ,не успях да го открия!
каква ли зима ни 4ака, щом по канадско е -60, а по москва -31!  #Crazy newsm78
в4ера гледам една коза  ка4ена  на един тезгях на пазара, викам си: тези официално си продават  грипа ве4е! следобяд пак същата се мота сред хората, едно хлапе я държи на връв! дръпнах линда,4е тя  оби4а животните -остана едни магарешки да открият,от нашето село само спомен ще остане! сори, много съм 4ерногледо тези дни, ама един цветен лъ4 не излезе от хоризонта! Sick
да сложа едно кафенце, 4е , да става приказката! приятен ден ви желая! Peace Peace Peace

# 433
Марси, това за козата и грипа не го разбрах Blush

# 434
  • Varna
Фарашковцииии Hug
Тука при нас голям студ бееее. Добре, че спря снега и дъждО, че до преди малко това валеше на Варната. ВетЪрО е як ама поне да помогне да поизсъхне земята да не се заледи, че тогава ще стана мамата си трака.
МАРСЕЛИНКА-
не съм излизала сестро по магазините а ти обещах нещо да купя ако ми Ареса. На синО купих от съседен магазин подарък а на мъжО подаръка изпратих диването да го купи, че аз продължавам да ви се жалвам със моя крак. По някое време пак ще ходя да се жалвам, на ДоФтура. Чувствам се виновна Марсе, ама тука наоколо не харесвам какво има. Искам да ти купя нещото да ми хареса и на мане а не да купя някоя глупост.  Сега полага ли се да пляснем по едно червенУ винУ за Арабската Нова Година бе Марсе newsm78Много студено сестро ще плясна тука една чашчица поне, дано някой да не ми се разсърди-

ФАЙМИЧ-
ще се опитам да видя във Фейса на Дедко, линка. Аз там нали съм много лява. Хич не го ползвам и почти не му разбирам. Пусто нещо не ми е интересен този фейс.

Общи условия

Активация на акаунт