Магребски мечти и надежди - 22 тема

• 38 366
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз пък искам за съм нечия внучка. Ние все още продължаваме да получаваме подаръци. Тази кукла пристигна днес у нас:

Да не говорим, че само преди седмица пък дойде една порцеланова кукла - полякиня.

# 631
Честит Ивановден и специални поздрави на именичката на Близнаците Hug (малко късничко, но все пак навреме)

Аз искам специално да реабилитирам пред вас мъжа ми, понеже преди време го изтипосах точно тук като опериран от романтика, и разни други работи писах за годишнините ни Embarassed. Ноооо, утре правим 5 години откакто се оженихме и аз подобаващо бях забравила Blush. Той се прибра тази вечер с червена роза и прекрасно опакован подарък - красива арабска носия Simple Smile. Явно аз ще да съм темерута, не той Joy

Дядо, хубаво нещо е да ти бъде човек внучка Simple Smile. Страхотна кукла, представям си колко се е зарадвала сладурката ти Heart Eyes

# 632
  • Varna
АСТАРТА Hug
Душко, да сЪ изтипосаш във красотата която ти е подарило същровището, ейййй Peace
ХАДЖИ-
Много красива кукла, много.  newsm10

# 633
  • Egypt
Честито на Йоанка!
Далка, наистина е ужасно, седем са жертвите, ранените са повече. И то точно на Коледа.

# 634
Честит имен ден на Йоанка сладуранка! Да е много щастлива и усмихната и да прави много бели!

Астарта, честит юбилей и наистина супер изненада ти е направил мъжът ти. Simple Smile Със здраве да си носиш подаръка.

Далка, я кажи рецептата за тази жадна монахиня. МАйка ми я правеше еднооо време като бях малка и помня, че беше вкусна, но нищо повече. Иначе и аз като тебе по празниците се отпуснах и вече трябва да се стягам във форма да влезна малко, че още някой друг месец и ще сваляме дебелите палта и истината ще излезе наяве  Crazy

# 635
Честит Имен Ден на Йоанка!

Желая й да расте здрава и щастлива и да носи много радост на мама и тати!

Ох, от ангажименти не ми остава изобщо свободно време.
Астарта, разсмя ме преди сън! Подценила си половинката, а колко мил подарък ти е направил!  Heart Eyes
Далка и аз съм така със сладките. Особено ако има намеса на шоколад....мммм... няма сила, която да ме спре! Embarassed
Делтичка, как е твоето моряче? Отпочина ли си след дългия път? Да не го измаряш много, ей! Wink
Марси, как е Линда? Как са нещата с училищното ръководство?
Файма, много тъжна обстановка при вас, но дано да се приключи с това..
Мина, честито! Ех, как съм усетила, че наближава времето за щастливото събитие! Hug Обичайте се и бъдете щастливи винаги!  loveuuu
На всички, които не съм споменала Hug
Лека нощ!

# 636
Честит имен ден на всички именници,да си носят името със здраве и да са много щастливи Hug  bouquet Hug  bouquet
Магребкитеееееееее,аз от няколко дни ходя на интервию за работа,търсят хора за дайрект маркетинг или иначе казано предлагаш разни неща от врата на врата,като в крайна сметка целта е да покриещ 4 нива на обучение във фирмата и да станеш мениджър,това е целта и на фирмата но задълйително трябва да тръгнеш най-отдолу.И ставайки мениджер се очаква да основеш собствен офис където си поискаш за ъщата фирма.Въпросната фирма помага на големи компании да набират клиенти.Та днес ми беше заключителната част на интервиюто трябваше да се замъка с мениджърката и едно момиче дето се обучава сега на този тур по къщите.Това съвсем не го очаквах и непитайе цял ден как исзкарах на тоз студ и на високи токчета,ама трябваше да съм позитивна,да се усмихвам,да внимавам какво ми обясняват как работят,за6тото накрая имаше много въпроси относно това като проверка какво съм запомнила,много въпроси от орта на "Като мениджер какво би направила,ако..........?".Днес специално работихме за една благотворителна организация,въпреки студа и болката в краката много ми хареса,успях да съм позитивна,неоплакваща се и с добри маиери.ИИИИИИИИИИИИИИИ НАЙ_ВАЖНОТО,получих работата Hug Hug Hug .Много съм доволна направо щастлива.А и като гледам в офиса и тези които работят са все млади хора,до колкото схващам ще сме източноевропейска тайфа,мениджърката ни е от Косово има още едно момче от там,едно момиче от Албаниа иедна жена от Сомалия.Другите все още не ги познавам.Като цяло трябва да завърша програмата за от 8 до 10 месеца.Единствено днес просто се изтощих от 10:30 до 23:30 навън на крак и направо как ще го карам така незнам.Но пък съм много мотивирана така,че би следвало да се справя. Peace

# 637
Линче, честито за новата работа! Успех ти желая и дано отговаря на представите ти и да вървиш все напред и нагоре по стълбичката на успеха. Хубаво е, че си така мотивирана. Simple Smile Кога почваш официално?

Аз отивам да уча...  smile3529 , че изпитите наближават. На 29.01 ми е първия по социално право...  #Crazy

Лек ден на всички!   bouquet

# 638
Линче-Браво!  bouquet пожелавам по-бързо да се изкачиш до последното ниво-Ти си куражлия момиче-ако искаш,сигурна съм че ще успееш да го направиш.Голям студ е....при вас и сняг,а тук ...на франсетата им дай само повод да стачкуват-с триста зора се замъкнах до пощата-а те....Стачка! Whistling

Мина-.....откъде го измъкна това подаръче на Йонито.Същото нешо- newsm78не знам как се казваше...подари това семейство на Нова година на Раян.Сега тряска на порзия...ама не може да улучи -та маркира около него ..по масата Joy
Рецептата на Монахинята ми е прати Снахичката-от тоя линк
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=138.msg14311#msg14311
то било....ненаситнта Калугерка
По разираеми причини-от уважение ..не слагам лъжичките със конячето или другото ликьорче-Замествам ги с лъжички Мед-ако е акациев,боров...дори още по-дъхав вкус се получава.Наблягам обаче на ядките-те като се напоят със сиропа..става Фантазия!
И още едно лесно нещо ми прати-Сладък салам..но не съм го пробвала още
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=742.msg7102

А пък ние май пак ще се местим.....ама не знаем още кога!И аз съм доволна от това-...очаквах го,надявах се.Получихме решение -ама да видим каде ще е !Дано да е на по-хубаво Praynig..с това рещение малко се объркаха и плановете за април за Алжир.Дано всичко се подреди  по най-добрия  за нас начин Praynig

Спорен ден на Всички....
пак отивам на доктор-не се издържа тоя синузит...май ще приема да ме оперират-макар че адски ме е шубе Sick #Crazy

# 639
Лина, честита нова работа мила! Дано след 10 месеца да си шеф вече  Praynig . И аз много ти се радвам на ентусиазма, дано наистина ти хареса, а и колегите ти да са свестни хора, че то и това е много важно  Praynig !
Благодаря ви за инфото за Египет, започнах да чета темата, която Фаима ми даде   bouquet
Дала, този Сладък салам просто го обожавам!!!!!!! Любимото ми сладко е, но много рядко си хапвам от него, защото не е толкова известен май и много рядко го правят хората и ме черпят съответно  Mr. Green , а и по магазините го няма. Имаше един нарязан в тарелки, ама хич не ставаше  Sick , а аз разбира се сладки не мога да правя  Rolling Eyes
Мина, късмет на изпитите! Аз започвам да се подготвям психически за очните след месец, че на мене те са ми мъка голяма  Sick
Да ви поздравя и аз с една песничка, има я и в бг вариант, но на мен лично този ми харесва повече http://www.youtube.com/watch?v=r10L7C4oCew

# 640
Привет и от нас   bouquet
все се каня да пиша и все бебо като зареве и аз бягам  Simple Smile
Далче, това нещо се казва металофон  Grinning.Може това да е началото на звездна кариера за Раян  Naughty.Никога нищо не се знае ще поживеем и ще видим . Един ден може да се гордеем че познаваме толкова известен музикант  Hug.
 Празниците ги изкарахме добре.дори не се уплаши Тамир от гърмежите.Беше буден на връх нова година посрещна я с нас.
Лина, късмет на новата работа   bouquet
Марси, като гледам  при вас е направо време за плаж  Laughing.Как е ученичката?
Ех Дядо Хаджи, ако межех и аз да съм ти една внучка   Wink
Близначкови, честито на именничката да расте и хубавее!
Тесс, поздравления за подписа ти.Дно устискаш без цигаретките  Peace
Делтич newsm78 аз малко не згрях за втората сватба, но ако има чакам покана  Simple Smile.
Минче Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
леле, мале пиша си поста 10часа със прекъсвания за да се приспим  Joy
хайде лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 641
  • по пътеката
дядо ,благодаря от името на дидонка за поздравите! тя няма нет, днес ми каза да ви поздравя вси4ки и да знаете,4е 4ака оправяне на комуникациите за да се вклю4и ли4но!   bouquet
при нас преди два дни 06.01 стана тежка катастрофа с един луаж и едно исузу , което даде 4 загинали и доста ранени! единият от загиналите май е брата на даскалката на линда! два  дни ходим и ни връщат, добре,4е из4аквам да влязат в стаята, 4е се налага да прибирам деца по домовете им! вторник иншала ще се  подновят занатията! лека им пръст на хората, много тежки са катастрофите с луажите, направо си е страшно! Whistling ooooh!
файма ,никъде не мога да про4ета подробности на бг  за египетската трагедия!ако има някой инфо да даде линк! то и моят нет е  на  проба и грешка, да видим! аз се зарибих по онлайн 4етене и съм като невидяла за книги! една  любовна за на4ало, но сега съм на криминалките и много ми е гот Peace!
белби ,линда е самият  кръшка4 в натура! два дни в къщи ,една  писанка няма! сега малко се напъна , но 30 мин  и то с гледане на  дисни! но нанито ми идва прекрасно на вируална помощ! запо4нахме да осъзнаваме какво е наказание и по4ваме да го прилагаме! само да не й стане интересно! много е хитра- как минава метъра за да у4и! Crossing Arms

# 642
  • Varna
ФАРАШКОВЦИ Hug
Хайде по едно каЙвенцИ от моята машинка, само дето моята Мравка Ферди е черна- Така съм кръстила кафе машината защото ми напомня за този анимационен герой

БЕЙЧЕ Hug
Твоето момченце е един голям ЮначкУ щом не се е плашил от гърмежите за разлика от леля му Делтата. Много ме е страх Бейчее, амо много, не се майтапя.
За сватбата- ми правихме едната 1981 а другата доста след това. Даже там бях една дебеланка, ама Бате пак ме взе. Ако мога да намеря снимката и да я сканирам ще ви я оставя тука да ме зяпатИ колко съм щастлива. Втората сватба беше след 15 години. Ама можем всяка година да праЙм бе. smile3503 Да става купон и за нас и за приятелите, ама то се позагубиха вече със времето, ама карай да върви Wink

# 643
  • Egypt
Марси, в блога ми има историята, със снимки.
Разсмя ме тоя Райчо, представих си го как цели ксилофона  Laughing Сетих се за синузита- Далка, мъжът ми страда от това, и като следствие няма никакво обоняние. От известно време каза, че можел пак да мирише, всичко му се било отпушило, и според него е от зеления лук, с който ги тъпчели всяка сутрин в армията.
Днес ходихме със Софчето на първата си разходка сам сами. Ходих да купя малко храна. Такава жега е навън, към 25 градуса, не знам лятото какво ще тегля.

# 644
  • Varna
ФАЙМИЧ Hug
Ти на 25 градуса, жега ли му казваш #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт