Магребски мечти и надежди - 22 тема

• 38 510
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
Привет, докато пия сутрешното кафе да се включа.
ФАЙМА страхотни снимки. За ушанките си права май. Аз като питах хабибито колко градуса е там и вика 20-ина. Казвам страхотно значи още ходите по къси ръкави а тука виелица и фъртуна - а той се смее -нееее с дълъг ръкав съм, че не е много топло  #Crazy Joy Joy Joy Е паднах просто.
ПАУЛА важното у че сте били заедно на празниците и на годишнината. Дай боже още много годишнини да имате заедно!!!
МАРСИ прати адреса да пратим по един колет към теб за Нова година от любимите лакомства   bouquet
ДЕЛТИЧКА мерси за египетскуту кавенце - много го харесах  Hug
На всички много  Hug

# 556
Аз пък прекарах едни много напрегнати празници.Леля ми беше тука,майка ми с мъжа и една малка лудница.Пък леля ми небе6е планирана да остане.Ама тук се изжи един 5см сняг.6те кайете ни6то не е ама за Англия е чудо невиждано.Та леля ми тръгнах да я карам на лети6тето до което нормално се стига за половин 4ас,ама заради снега имаше адско,ама наоистина адско задръстване,висях 7 ЧАСА ж задръстването #Crazy #Crazy #Crazy.Навси4кото отгоре затвориха летището,амаи да не го бяха затворили нямаше да стигнем навреме.Н алетището на кой му пука,че хората бетстват, гишето пуснало кепенците.На следващия ден прекарах 3 часа на опашка да презаверявам билет ама го презавериха чак за вчера.Оказа се че полети не е имало от предната сряда.Добре,че се стопи тоз снях защото тук съвсем не са подготжени дори за две снежинки.Колите са с всезонни гуми,сол ръсят само на големите улици а малките стажат огледален лед въобще няма излизане.Насичкото отгоре самите шофьори немогат да карат при зимни условиа и стават катастрофи.Та на 23ти пристигнаха и майка ми и мъжа и.Леко къщата отесня,цяла седмица спах на пода в детската,поне изправих гърбината.Но пък прекарах много хубава Коледа,под елхата има6е мн годаръци,имахме традиционна бг Бъдни вечер и традиционна английска Коледа с пуйка и всякакви такива ми ти таботи,повечето от които бързо лепнещи се за дупето.Беше си веселба.Вчера изпратих леля ми без проблеми,днес мама и ммъйа и си заминаха.И най-после настъпи тишина.
Файма,аз на снимките гледам съпружието ти с яке,ти по дълъг ръкаж само Софито по къс ръкав.Ама ко да ги прайш тез египтяни като йивеят на 50 градуса жега Laughing
А на мойто хабиби му откраднали телефона.Нали работи нон стоп и заспал ж някакъж автпобус и като се сабудил си забражил телефона.После звънял търсил го ама няма.Немога да разбера що за хопра,неговия телефон не е нито някакъж модерен дори не е нов ами е поне на 5-6 години.. #Cussing out много ми е гадно,тъжно и ядосано.Той си пазеше там всички смси които сме си писали о6те от на4алото,там бяха жси4ките ми снимки.Тъжно е все пак тожа са ни споменчета.

# 557
  • Varna
Е НикитО, Душе,
Радвам се, че ти е харесалУ каЙвенцИтУ Hug
ПАУЛИНКА Hug
Ми то романтичната вечеря да ти кажа е била след гостите а и със повече хора да си посрещате празниците е чудесно. Но явно ти си си го искала твоя любим само за себе си Wink За Нова Година няма ли да сте си двамата. Ний със БаткУ ще сме си точно двамцата newsm44Колкото за приготовленията то ще са на ястията или по скоро на 2 баници, че едната не е за нас, питата Слънце и Капамата. И това означава да седна направо смачкана на софрата. Те ти моите приготовления Joy То покрай това има и друго за приготвяне, сякаш ще имам една орда гости. А и двамата няма да може да изядем много а и по празници не ми се яде много. Нахранена съм вече докато съм сготвила, със очи съм се нахранила. А то празника не е храната а настроението и веселието. Това поне го мога newsm47

# 558
Файма много е готин блога ти,аз сега му хвърлих едно око и после ще чета подробно Hug Hug Hug

# 559
  • Varna
ЛИНЧЕЕЕЕЙ-
Големи екшъни при тебе, голямо чудоооо. Значи и у ЛондонО заледяване като У Варната newsm78

# 560
Лина ,като живееща в същата страна ... те разбирам напълно през какво си минала . Simple Smile Ситуации от тип'' от нищо - нещо'' са често явление тук хаха...Поне сте били заедно по Коледа.

Файма .. завиждам ти на ентусиазма , интересни блогове имаш. Peace

Лили къде си бе  , как я карате ? 
Светле  как е и във вашата голяма къща ? Laughing

# 561
Хелоу, по съседски. Mr. Green

Лина, много неприятно е това с телефона. Аз предвидливо съм прехвърлила всичко на компа, и от моя и от на половинката понеже преди време беше забравил един в таксито, беше скапан, ама не му го върна шофьора.  Tired Обаче по едно време и компа беше сдал багажа. Но ще имате, надявам се, и ти пожелавам много по-хубави снимки заедно.

Хари, а вие какво правите, къдрокосите слънца как са?  Hug

Никито, Фаима
, нормално е да им се вижда студено тука на топлолюбивите ни половинки. Въпреки, че за нас се води пролетно летен сезон. Mr. Green

Паулина, нали сте били заедно, това е важното. Heart Eyes

Ааа, Делта, туй съд за кайвето и нашия е такъв дето го дадоха по телевизоРа, ама златен. Mr. Green

Марси, ще има ли в крайна сметка пастърма?  Hug

Мама Йоли, как е при вас сега? newsm78

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 18:10 от amal

# 562
  • по пътеката
привет, сурвакари! не знам утре ще имам ли време  по кофитайм да се от4ета, за пожелание  все толкова ще го успея!
амал ,както си говорихме днес с една аверка в тунис, салами и сирена, като тези дето харесваме няма, или са с лошо ка4ество, а за моите деликатеси като й споделих, тя вика:сприииииииииииии! Naughty
линка, много си се пренаселила,бре! синът доволен ли е?подаръците  хареса ли ги? ама за  времето и природата нито дума!тя си ни е търпелива ,а ние  за  0 бройки я затрихме! Tired
и аз 4акам мама йоли ,4е е във вихъра на събитията! Praynig Peace
лека ве4ер, ако не ми дойде друга муза!  bouquet

# 563
  • Varna
ФАРАШКОВЦИ Hug
МАРСЕЛИНКОВА-  Hug
У глЪвЪтЪ ти пак манджА и ЛяБ бееее Joy нИ сЪ спрахмИ, шЪ кажЪт Ората деТ нЪ читЪт, че сме Готварскиьо форум Wink
ЙОЛИТУУУУ Hug
Де си мацка? Май нямаш възможност да пишеш или?

# 564
Дядо Хаджи-да си Жив и Здрав  Hug  bouquet голямо сърце имаш
Ей,странно нещо е живота-има мноого още да се уча аз....как непознат човек,за когото не си направил нищо-се е сетил за теб,искал е да ти достави радост,да те   изненада bouquet
Верна е тая приказка,че роднините си не можеш да избереш-но!!!!Приятелите-можеш  bouquet
Сърдечно Благодаря   bouquet

Фаима-супер е блока ти за Египет.Ако ти се занимава-дай малко инфо за египетската митология-  bouquetЗнам че има много писано,ама разгвърляно из Нета....скоро търсих инфо и се омотоах доста!
 снимките ти от плажа....ох!Блазе ти Hug  bouquetда гушнеш Софи и от мен Hug- личи се колко е щастлива  bouquet

Магребинките,Приготвяте ли се да посрещнете Нова Година?

Линче-  bouquet

От сега да ви пожелая весело и приятно изкарване на новогодишния празник  bouquet
С много танци и добро настроение
та да ни е и такава  Новата Година

http://www.youtube.com/watch?v=VpOGOGrkhnU&feature=related

И да ви подгрея с едно ...страстно Танго
Armik - Love Letters

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 12:55 от dala

# 565
  • Egypt
Далка, подкрепям силно това за приятелите  Peace Що се отнася до египетската митология- темата е толкова необятна, че ще трябва да се разпростра в няколко поста. Мислех първо да напиша за черните фараони, но ще променя, и първото, което ще напиша догодина ще е за митологията  Hug
Дядо Хаджи- получила съм го   bouquet Още не знам какво е, не са ми го предали, но ми се обадиха да ми кажат, че има нещо от Бг за мене, и веднага се сетих кой е Дядо Коледа  Laughing Сърдечни благодарности и благопожелания от мене  newsm51 .
Хариет, благодаря! Това по скоро е трениране на мозъка, отколкото ентусиазъм:)
И аз искам да пожелая на всичките си скъпи приятели, пишещи или само четящи, Весело Посрещане на Новата Година!

# 566
  • София
...
Дядо Хаджи- получила съм го...

Ми а дано и другите дами от Тунис ги получат вече - две седмици пътува уж със самолет па на още ни се чуе ни се види.

# 567
  • по пътеката
дядко, аз си го полу4их на коледа ое и ти благодарих дискретно!пак да ти кажа много благодаря за жеста и знам,4е и дидонка е  полу4ила, но не е в града до след празниците!като никога туниските пощи да са преизпълнили плана! Peace  bouquet Hug
на вси4ки ви пожелавам да си прекарате 4удесно празника , новота година да е  благодатна, като кръгла да не е скръндза като предишните! здраве, любов, мир,разбирателство, семейно щастие и много деца,за който има мерак!
приятели намерих тук и много се радвам,4е ви има! Hugпрегръдка от тунис -троен лешник!  Mr. Green Peace  bouquet Hug Praynig

# 568
НА ВСИЧКИ МАГРЕБИНКИ И МАГРЕБКО ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!! ДАНО СЛЕДВАЩАТА ДОНЕСЕ САМО ЩАСТИЕ НА ВСИЧКИ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИТЕ МЕЧТИ!!!
НА ВСИЧКИ МНОГО  Hug

# 569
  • София
...като никога туниските пощи да са преизпълнили плана!...

Ооооо ми това значи, че и аз съм си изпълнил плана за старата година и сега вече мога да чакам новата.

Хайде на хаирлия да е.

Общи условия

Активация на акаунт