Магребски мечти и надежди - 22 тема

• 38 501
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Привет момичета
Още следпразнично малка активност, но се посъбуждате  Hug
Палулинка поздравления за кулинарните постижения. Аз ако знаеш каква бях готвачка в началото  Mr. Green. Ама след малко стаж ще се научиш споко.
Марси, е този твой късмет ме уби. Така мразя да мия чинииии.
На мен любовта и екскурзия по чужбинско ми се падна. А дано  Simple Smile
Амал преди като бяха малки моите и трябваше да ги приспивам и аз така заспивах,че дори и преди тях. Като имахме гости ме чакаха да се  появя  Laughing
Делта  Hug къде се губиш нещо по тъча бягаш.
Лина Тес Дядо Дидонка Мина и ако съм пропуснала някого  Hug

# 601
Завърнах се!  waveyПърви работен ден след почивките и до обяд ми беше много криво, но вече влизам в релси, няма как.

Много бебчета-късметчета тази година, бе! smile3504 И на мен това ми беше късмета, но не планираме скоро такова събитие. Аз съм тежка гемия, докато се наканя... А, Паулинка щом при вас е желано от сърце ви го пожелавам! Hug На мен пък ми е правило впечатление, че много жени с черни абаи и с хиджаб са с много красиви обувки. Flutter Може би избират удобството в един момент. Като се появи бебчето-хлебче и трябва да препускаш с количката часове наред и ти ще обуеш бързоходките, струва ми се.  Mr. Green А по принцип има ли забрана в Иран да се носят високи обувки?

Мина, браво за романтичната почивка! И ние бяхме на такава и сега ми е тъжно, че свърши, но спомените ме топлят.  Heart EyesСкоро ли ще е събитието? Получихте ли дата?

Лина, погледни в ютуб има много примерни начини как се връзва хиджаб.

Марси, честито със закъснение на дъщеричката ти! Да е здрава и много щастлива!  bouquet

До после!

# 602
Привет момичета и дядо!
Днес преливам от щастие. Получихме дата за голямото събитие Simple Smile (както казва Рали Буба). С моето хабиби ще сключим брак на 05.03 в 13.00 в Дания:) Днес разбрахме и съм много радостна. Много....  Heart Eyes

# 603
  • София
Бре бре бреееееееееееееееееееее ще има сватбаааааааааааааааааааааа.

Бе не разбрах аз сега кой повлече крак, тукашна мома или някоя мома от съседната турска сватба.

# 604
Здравейте и от мен
Мина,много се радвам за теб,пожелавам ви много щастие и любов и ваниги дасте си опора в трудните моменти.
Ники,за късметчетата от баницата,малкия юнак обра парите и пътуването,за мен останаха здравето и любовта,но какво повече да иска човек.
Рали,да ти кажа сещала съм се ама явно сърча не ми е бил подходящ,защото ми излязоха едни каки дето хубаво,ама ми говорят на езици дето ги неразбирам.
Днес съм за първи ден на работа след ваканцията и ми е едно никакво.Май се поулежах в нас,нооо смятам бързо да вляза във форма.
На всички Hug

# 605
Честита сватба - много се радвам. Дай Боже само радост ! Далече сте иначе щях да предложа помощ за сладките.

# 606
  • Egypt
Еххх, Минче, че радостна вест! Пожелавам ви цялото щастие и хубав живот, които ме споходиха след брака, щото моя беше на 03.03. А за Дания- оххх, като се сетя в Копенхаген...как търсих да видя Малката Русалка, а те я били махнали вече...  Laughing

# 607
Добро утро момичета и момче! И тук да се отчета днес, че нещо много съм се разбъбрила, и ми е леко скучно на работа де  Embarassed
Мина, честито за датата, много е хубава, имам 3 приятелки родени тогава и я свързвам с тях.
Лина, ти не каза майка ти запозна ли се с хабибито по нета, или аз съм пропуснала инфото нещо  newsm78
Аз да попитам нещо - понеже едното ми новогодишно обещание е да си събера парички за екскурзия в Египет, та да ми кажете ориентировъчно колко ще ми трябват, към коя фирма да се обърна. Поразтърсих се аз, ама то различни цени, нещо не мога да се ориентирам, така че я споделете опит  Hug
Ники, айде да ходиме заедно до Египет тогава, то нали твоето хабиби е от там, и аз имам 2-3 аверчета от там, така че ще заформим тайфата
Фаима, специални поздрави за теб и блоговете ти , страхотни са   bouquet
Айде това е засега от мен, после пак ще ви досаждам  Mr. Green

# 608
  • Egypt
Tes, блгадаря ти! За пъуването в Египет виж тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452554.225 Има всичко, което те интересува, а и можеш да питаш директно там, казаха, че вече има оферти за по 200 евро. А най- добре е да се пътува с Тез Тур и Алфа Тур.

# 609
  • Varna
НИКИ Hug
Дойдох и аз Душо но вчера нямах БГ-мама затова бях позачезнала newsm47
ТЕСКА- Hug
Файма правилно те е посъветвала. Аз пътувах със Алфатур, те са агенти на Тез тур. Като стъпиш на Египетска земя ще видиш как те чакат хората от Тез тур. Нас там ни посрещна Станислав от Варна. От години работи момчета там, всичко ще ви обясни. Но и за останалите агенти съм чувала хубави неща. Незнам колко да си приготвиш за екскурзията но сега след нова година много падат цените, поне месец е така. Ако имаш възможност бягай сега. Аз и да искам не мога да мръдна и до Турция дори защото пашапорта ми изтича февруари а март почват новите да правят. А март Бате заминава пък аз обичам да пътувам със него- глезаната аз със глезана newsm03
МИНЧЕЕЕЕЕЕ Hug
СтраОтна новинаааа беееееей newsm44 Пожелавам и на двама ви цял живот във коремчетата ви пеперуди да пърхат- знаЙш квОЙ е туй нали

# 610
Тес,не си чела грешно инфо,но неуспях да хвана хабибито в подходящо време да се запознаят.А пък и нали леля ми остана тук пък аз пред нея гледам да не раздухвам историята с хабибито,че ще стане оле мале. ooooh!Иначе за Египет Файма наистина те е посъветвала много хубаво.Екскурзиите до там от България са евтини,от тук е малко по-различно,аз лично оферта за под 500 паунда неможах да намеря Whistling Tired

# 611
Много бебчета-късметчета тази година, бе! smile3504 И на мен това ми беше късмета, но не планираме скоро такова събитие. Аз съм тежка гемия, докато се наканя... А, Паулинка щом при вас е желано от сърце ви го пожелавам! Hug На мен пък ми е правило впечатление, че много жени с черни абаи и с хиджаб са с много красиви обувки. Flutter Може би избират удобството в един момент. Като се появи бебчето-хлебче и трябва да препускаш с количката часове наред и ти ще обуеш бързоходките, струва ми се.  Mr. Green А по принцип има ли забрана в Иран да се носят високи обувки?

Рали, ще нося и още как,но като са бързоходки,нека да са и хубави де,а не тип мъжки обувки,каквито ме ужасяваха мен по снимките и на живо,като съм виждала такива жени. Wink а за Иран-няма такава забрана и мисля,че никъде няма такава забрана за височината на тока.всъщност се обличат добре, носят вталени дрехи, отворени сандали, силен грим и един шал на главата. аз в началото много се ужасявах от всички различния,но с времето се убедих,че има доста добре изглеждащи жени. Simple Smile

МИНЧЕ, ЧЕСТИТО! 
[/b]
Безоблачно бъдеще, много щастие, умни дечица и много,много любов между вас!!! наистина много ме зарадва ти с тази новина!!!

...щото моя беше на 03.03...

Файма, аз не съм ти казвала,но на снимката със зелената блуза много ми приличаш на една приятелка -  Мира. тя е родена на 03.03 и сега,като прочетох,че това е важна дата и за теб, много странно ми стана.  винаги,когато погледна тази снимки се сещам за нея и все се чудя,какво ли стана с нея, че и тя беше една луда глава Wink

Делта, ти от къде ги намираш тези готини икони?  newsm78

# 612
  • София
...

Делта, ти от къде ги намираш тези готини икони?  newsm78

Ето от тук !

# 613
  • Varna
ПАУЛИНЧЕ Hug
Дедко ме е изпреварил за картинките. Аз едва сега се вяснах във темата.

# 614
Здравейте магребинките и магребко.
Аз днеска малко тъжна, но да се разпиша все пак.
МИНЧЕ честито  Hug Да покажеш роклята и да ни държиш течение как минава подготовката, че как Сийка подробната трябва да знае всичко  Laughing Желая ви винаги да сте влюбен и щастливи
ТЕСЧЕ съгласна душата, изчакай само да спечеля от тото или от някоя др.игра(не че играя нещо) и тръгваме моментално. Или пък някой спонсор да се появи ненадейно  Joy Joy Joy
ПАУЛИНКа дай боже да си разтъпчеш обувките където искаш и които обувки искаш.
ДЕЛТИЧ вярно че и аз онзи ден вечерта имамх проблеми с влизането в форума.  newsm78
На всички лек ден и много много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт