С какво и килко ви помагат и помогнаха свекъра ви и свекърва ви?

• 3 110
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Грубост е да крещиш по форумите.
Щом си пуснала тема, ще трябва да понесеш и отговорите и въпросите, които не ти харесват.
....наглост и простотия е ,когато някой ти напише,че темата е приключена,ти да продължиш разговора...
Хайде да не си говорим за наглост и простотия точно в тази тема. Stop

# 31
Имам усещането,че тук са отговаряли свекървите,а не снахите Grinning.Чудесно е че има такива добри момичета които нищо не искат от свекърва си,а още по-хубавото е че свекървите нищо не искат от снахите си.Вие сте истински късметлийки момичета!А истината е че винаги някой има нужда от помощ в даден момент и не е лошо някой да ти подаде ръка било то и свекърва ти,стига след това да не ти излезе през носа.Няма идеални хора всичко е комприси и лицемерие понякога дори и интереси независимо че става въпрос за вашето съкровище.Да са Ви живи и здрави и все така да Ви радват.А на тези момичета които свекървите им се опитват да им направят живота ужасен пожелавам да не им го позволяват.Обичайте и уважавайте съпрузите си и децата си!
Естествено,затова и аз помагам финансово на родителите, които изкарват по малко от нас. Би ми било доста неудобно и орепделено бих се замислила къде съм сгрешила, ако здрава и права, на 30 години, взема пари от хора- пенсионери. Сега, някой друг буркан с конфитюр вземам с радост, не съм чак такъв светец.
Ама да чакам някой да ми плати тока или да ми купи апартамент- хайде, холан.

# 32
Нямам свекър - човекът е починал много отдавна. Свекърва ми е седемдесет годишна старица. Помага ми с това, че се грижи за здравето си и че е жива, носи радост и успокоение в душата на мъжа ми - това ми стига!

# 33
Лорито, какъв е смисълът на тази тема?
За мен има 2 варианта:
1. Твоите свекър и свекърва са много щедри хора и са ти помагали много - тогава можеше просто да се похвалиш
2. Твоите свекър и свекърва не са помагали с нищо- тогава пак 2 варианта: или се оплакваш колко е несправедлив света, или преглъщаш и продължаваш напред?

Не мога да разбера, какво те грее ако кажа примерно че моите свекъри са ни подарили апартамент или са ни помогнали финансово(хипотетична ситуация)? За теб какво значение има това?

# 34
Помагали са ми много! 
Като бяха по-млади особено, с каквото могат  и малкият ми син го връчих на свекърва ми на  40 дни - бебе!
А сега ние се стремим да помагаме - по-често да им гостуваме , това е най- голямата им радост!
И финансово помагах , но открих парите на сметка на детето!
Е , как да се оплача такива хора?
Но за жалост са рядокст... Hug
Нека Господ здраве да им дава!

# 35
Лорито, какъв е смисълът на тази тема?
За мен има 2 варианта:
1. Твоите свекър и свекърва са много щедри хора и са ти помагали много - тогава можеше просто да се похвалиш
2. Твоите свекър и свекърва не са помагали с нищо- тогава пак 2 варианта: или се оплакваш колко е несправедлив света, или преглъщаш и продължаваш напред?

Не мога да разбера, какво те грее ако кажа примерно че моите свекъри са ни подарили апартамент или са ни помогнали финансово(хипотетична ситуация)? За теб какво значение има това?
ok...ще ти отговоря....работата е в това,че никога нищо не съм искала от свекъра си и свекърва си...нито да ми гледат децата..нито да ми помагат финансово...и те и не ми помагат....и не само това ,но и ходи свекърва ми из целия град и разправя наляво-надясно,че всичко каквото е имала ми е дала и направила за мене и т.н....смисълът на тази тема е равносметка за мен....а на тези,които ме нападат във форума,искам да им кажа ,че това ,в което ме обвиняват,не е вярно....

# 36
  • София
Звучеше инак, Лори, затова много хора подскочиха, не се сърди Simple Smile На мен лично ми е писнало от разни кофли, дето не спират да реват как свекърите им подарили къща и кола, ама къщата била без парно, пък колата стар модел...Пък детето гледали не както трябва...Пък това, пък онова...Еми дразнещо си е!!!
Ако твоята е лудичка, просто не й обръщай внимание Simple Smile Свекърът и свекървата не са част от нашето семейство в крайна сметка Wink

# 37
Заключвам по молба на авторката.

Общи условия

Активация на акаунт