Помощ :)

• 1 483
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте,
имам нужда от помощ и съвет по-един малко смешен въпрос... вчера мъжът ми си е изцапал пуловера с активен въглен или по-точно хапчетата Карбоксилан Simple Smile петното е върху бежов пуловер, малко на размери, но все пак доста дразнещо... с какво да го третирам и има ли шанс да оцелее... забравих да ви кажа, че пуловерът е нов, купен вчера с много любов Simple Smile и мъжът ми е на ръба на нервна криза Simple Smile Благодаря предварително за помощта... Simple Smile

# 1
Според мен, ако просто го изпереш петното ще изчезне.

# 2
Да се надяваме... други мнения?  newsm78

# 3
Ами Вениш?За мен е правил "чудеса " той. Laughing

# 4
Вече съм оптимистично настроена Simple Smile  Hug

# 5
Пробвай с вода и сапун просто...

# 6
Закъснението много ли е фатално в случая, защото снощи не можах да го третирам, а днес съм цял ден на работа? Най-рано довечера ще мога да направя нещо по въпроса.

# 7
Вероятно не. Изцапаното с въглен не е чак толкова страшно, та чак да е фатално. Не е химикал, който попива в тъканта и няма изпиране след това. Просто ще се изпере без никакъв проблем. Не се шашкай излишно.

# 8
Благодаря за разбирането и помощта, сега ми е по-леко Simple Smile

# 9
Радвам се, че този тежък товар ти падна от раменете! Joy
 Hug

# 10
# 11
Ако пуловерът ти е ценен, по-добре го дай на химическо чистене. И то преди да експериментираш върху него с домашни препарарти, защото в противен случай може и ХЧ да се окаже безпомощно.

# 12
Последното мнение ме убеди на 100% да ползвам услугите на ХЧ преди всичко останало... дано изходът е благоприятен  Peace

# 13
Дано...
Казах го, понеже наскоро майка ми се опита с най-различни препарати да премахне едно петно от дреха на баща ми. Не успя и отиде на ХЧ. Там й казали, че ако не е била третирала петното, имало шанс да го премахнат с техните професионални препарати. Но при това положение - не. Оттогава това ми е като обица на ухото.

Общи условия

Активация на акаунт