Вижте какво мили девойки....

• 4 457
  • 31
  •   1
Отговори
направо ми писна от моя мъж. Все с техника се занимава - колони си прави, усилватели си прави и това е откак се помня. По принцип няма лошо това му е хоби и... професия... но ни/ме ощетява и това е откак се помня. Казвах му още когато нямахме деца, че обръща повече внимание на неодушевените предмети отколкото на одушенените. Все се разхождам сама с децата, все сама разбирате ли. ЕЕЕЕх, и  сега ме отряза за секса.
А има един пич който ми обръща  внимание, но не ме вълнува, ама се питам що трябва да си мисля глупости....
Ама ми идва в повече...
Объркана и пииинала съм, извинете.
Исках да си излея душата за момента, т.е поредния момент на невнимание....

# 1
Следващият път, когато пък той си поиска, му обясни, че няма да можеш да го обгрижиш, защото си заета с плетене.  hahaha

# 2
Едно " наздраве" и да се успокоиш.  cheers
Утре на трезва глава пак пиши, може и по различно да ти изглеждат нещата.   Hug

# 3
Мъчно ми е....
да пиинала съм...
Нещата едва ли ще са по различни утре, това е от години...
И пластика си направих за да ми обърнат внимание...
Вече не знам...

# 4
  • Насред хаоса
Ми кажи му за пича, де. Що си траеш? Може пък да се чукне в главата пред перспективата да му пораснат рогца. И аз съм пийнала, ама моето е от щастие. Дано скоро и твоето пиене да е от щастие. Наздраве!

# 5
Знаете ли че отдавна не съм пускала тема  в бг мама. Сега под въздействието на алкохола  се престраших ... само ви чета.
Много сме говорили по въпроса с вниманието. Определено ми липсва неговото. Казва че ме обича, денем по скъпе ми пище от мили по мили неща, но вечер като сме заедно той не с нас с децата а прави нещо си негово. Като му обърна внимание и негодува , че му преча.
Ама аз ще се оправя де... отвам да му досаждам Twisted Evil

# 6
eee, че обърни внимание на пича, де  Grinning .
може пък да те развълнува, знае ли човек  Rolling Eyes  Twisted Evil Flutter
поопипай почвата първо  newsm56, ние ще мълчим и няма да те издаваме smile3520, после малко красива  pletka reverance и  ще го докараш мъжа ти да те гледа ей така  Stuck Out Tongue Winking Eye , ако пък пак не чатне, направо  newsm52 .

забравих, наздраве  Drunk

# 7
  • Насред хаоса
Как ще ходиш да му досаждаш, бре?! Къде ти отиде достойнството? Я сядай да си допиеш, и аз ще пия с теб.  Drunk И да, Палмира е права - направо обърни внимание на пича.

# 8
Ах пича, много сладък , ама е малък. Не не....
Допивам си и отивам да сънувам еротични сънищА...

http://vbox7.com/play:27e0785f

Специално за вас мили дами, готини сте.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 23:52 от svetlaa

# 9
И аз тук с едно наздраве да су включа и с едно рамо - ама поставяй нещата ребром - не само сега, ами всеки ден, то на мъжете само така можеш да им въздействаш - като мантра, повтаряш, повтаряш и те след известно време дори са убедени, че идеята за промяната е била тяхна.  beer

# 10
  • Насред хаоса
И дано скоро ги превърнеш в реалност - дали с мъжа ти или с пича, все тая. И ние имаме нужди напук на общоприетите схващания. Аз вече порядъчно си допих и мъжо дори се пообиди, че съм пила повече от него.  Mr. Green Голяма работа, нали на мен ми е кеф!

# 11
Ах пича, много сладък , ама е малък. ...
хич и не го мисли, а направо забивай агнешкото  Party Party Party

и изобщо, за мъжете....вземи им всичко, което е за вземане, но не посягай на илюзията, че сами са ти го дали.

# 12
  • София

http://vbox7.com/play:27e0785f

Специално за вас мили дами, готини сте.
Красива песен.
Толкова си готина, прииска ми се да пийна и аз.

# 13
Ох, наздраве Drunk, и аз смятам да си пийна. Mr. Green
Не пропускай да минеш през темата за агнешкото. Важното е да е крехко. Mr. Green

# 14
  • София
Виж какво, Светле Wink
Утре удари пак едно за отскок, сложи си най-хубавото бельо, най-сексапилните ботуши и любимия парфюм, връчи му книжката с приказки и излез сама! Може и с приятелки, но може и съвсем сама! Разходи се, иди виж Коледния карнавал, изпий еидн топъл чай с ром в някоя хубава сладкарница, иди на кино или на галерия - каквото обичаш, и се прибери в 12. Ако идеш на танци с приятелки и се прибереш в 3, още по-добре. Да не се обзалагам, ама след 2-3 такива лично твои вечери, времето с тебе ще му се стори една идея по-ценно. Не че ще остави усилвателите, не...Но понякога просто имаме нужда от....шут в задника Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт