Вижте какво мили девойки....

• 4 460
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Виж какво, Светле Wink
Утре удари пак едно за отскок, сложи си най-хубавото бельо, най-сексапилните ботуши и любимия парфюм, връчи му книжката с приказки и излез сама!
newsm10 newsm10

# 16
  • E-CLM & CH-VD
Дай му да прочете темата  Twisted Evil но след като

Утре удари пак едно за отскок, сложи си най-хубавото бельо, най-сексапилните ботуши и любимия парфюм, връчи му книжката с приказки и излез сама!

# 17
Момиче дай ми телефона на мъжът ти... мисля, че имаме допирни точки в направата на колоните и усилвателите... лично аз в последния месец се занимавам доста в тази посока  Mr. Green
... обаче... в къщи даже и не разбират какво всъщност правя през деня, а и не занимавам никого с тези мой дейности...   bowuu

... а иначе... явно на тебе май ти се хойка...  Whistling

# 18
направо ми писна от моя мъж. Все с техника се занимава - колони си прави, усилватели си прави и това е откак се помня. По принцип няма лошо това му е хоби и... професия... но ни/ме ощетява и това е откак се помня. Казвах му още когато нямахме деца, че обръща повече внимание на неодушевените предмети отколкото на одушенените. Все се разхождам сама с децата, все сама разбирате ли. ЕЕЕЕх, и  сега ме отряза за секса.
А има един пич който ми обръща  внимание, но не ме вълнува, ама се питам що трябва да си мисля глупости....
Ама ми идва в повече...
Объркана и пииинала съм, извинете.
Исках да си излея душата за момента, т.е поредния момент на невнимание....

Защо ми се струва,че търсиш нашето одобрение за изневяра? newsm78Може и да греша... Wink

# 19
  • на брега на морето
Виж какво, Светле Wink
newsm10 newsm10

Разбира се, проветри си главата.  Heart Eyes

# 20
направо ми писна от моя мъж. Все с техника се занимава - колони си прави, усилватели си прави и това е откак се помня. По принцип няма лошо това му е хоби и... професия... но ни/ме ощетява и това е откак се помня. Казвах му още когато нямахме деца, че обръща повече внимание на неодушевените предмети отколкото на одушенените. Все се разхождам сама с децата, все сама разбирате ли. ЕЕЕЕх, и  сега ме отряза за секса.
А има един пич който ми обръща  внимание, но не ме вълнува, ама се питам що трябва да си мисля глупости....
Ама ми идва в повече...

Защо ми се струва,че търсиш нашето одобрение за изневяра? newsm78Може и да греша... Wink

Грешиш мила, одобрение, позволение за изневяра не търся т.е не ми и трябва, зряла жена съм  Wink. Бях пиинала и си излях душата. Днес отново всичко е наред и много се обичаме.

# 21
хехе браво светле, тва да се чува
И въпреки всичко аз си казвам като стане нещо такова.
В сми  измърморвам нещо от сорта "Всичко в природата е направено така, че липсите да се запълват" Така де, по един или друг начин  Mr. Green
Той много добре знае за какво говоря... и гледа да запълва липсите  Laughing Mr. Green

# 22
направо ми писна от моя мъж. Все с техника се занимава - колони си прави, усилватели си прави и това е откак се помня. По принцип няма лошо това му е хоби и... професия... но ни/ме ощетява и това е откак се помня. Казвах му още когато нямахме деца, че обръща повече внимание на неодушевените предмети отколкото на одушенените. Все се разхождам сама с децата, все сама разбирате ли. ЕЕЕЕх, и  сега ме отряза за секса.
А има един пич който ми обръща  внимание, но не ме вълнува, ама се питам що трябва да си мисля глупости....
Ама ми идва в повече...

Грешиш мила, одобрение, позволение за изневяра не търся т.е не ми и трябва, зряла жена съм  Wink. Бях пиинала и си излях душата. Днес отново всичко е наред и много се обичаме.

Браво,много се радвам за теб както се казва утрото е по мъдро от вечерта. Hug  bouquet

# 23
  • Най-сетне у дома
И така поредици от "разумни" утра и нещастни вечери, докато човек не събере кураж да сипризнае, че проблем наистина има...

# 24
Мъжете имат нужда от занимание само за себе си.Но е проблем,ако на теб ти липсва внимание,ако отделя от времето си не за теб,а на нещо друго.Може да е само лош период за вас.И моичкият играе футбол в единствения си почивен ден,но поне взема детето,така аз имам време за себе си.При нас е по-скоро обратното,аз не му обръщам внимание с моята телемания.Ама,той не се оплаква.Така не си омръзваме.Или вече сме си омръзнали.

# 25
  • Варна
И така поредици от "разумни" утра и нещастни вечери, докато човек не събере кураж да сипризнае, че проблем наистина има...
Точно!
Какво точно се промени, когато утрото настъпи, освен твоят поглед върху ситуацията? Вече не си сама? И това само за една нощ?
Щом ти не се чувстваш щастлива във връзката ви, проблем определено има. Един сериозен разговор е добре, като начало.

# 26
Светле, следващият пък като си пийнеш не ръси глупости в мама-та ами замъкни твоя в спалнята и го и**ай едно хубаво,ако не го е срам нека се дърпа! Преди това мини съвета с еротичното бельо и хубавия парфюм!  Hug

# 27
Светле,а ако хобито му беше да пляска карти всяка вечер в кварталното бистро,по добре ли щеше да ти е? Rolling Eyes Еее , ми то си е зададено в женската природа-майките трябва повече време
да са с дечицата ooooh!
А с агънцето -ко стана-ще го схрускаш ли ...? newsm12

# 28
 Joy Joy Joy може и да не е смешно...ама на мен ми е.(авторката да ме извини  bouquet)

# 29
Ехооо... мили девойки, вижте какво, ракияно време е вече. Тази вечер няма ли пак да пием DrunkХа наздраве хълцук Grinning

Общи условия

Активация на акаунт