да израстнеш през 90-те

• 35 848
  • 332
  •   1
Отговори
# 240
Aaa, а подскачащи топчета имахте ли?
Едни такива, дето като го удариш в земята и скачаше мноооого на високо и после тичаш да го гониш  Joy

# 241

Може ли някой да ми припомни как се казваше една забутана дискотека зад площад Възраждане - тъмна, грозна дупка в която пускаха главно Продиджи?.... Не мога да се сетя и това е, някъде около 92-94 година май е било....
Пънка? Калното? Иво Дългия?

# 242
  • София
Ази-ните постове ми навяха мили спомени - особено Ялта, и моята голяма любов Flutter май сме близки набори, аз съм родена 76г.
Митингите, режима на тока, празните магазини, инфлацията - кой знае защо сега тия неща си ги спомням с носталгия, въпреки че бяха трудни времена. Сигурно остарявам Mr. Green
Е, ти пък.
Аз не помня коя година съм родена. Седемдесетте е било, съдейки по събитията Simple Smile
А някой помни ли Формула 1? Това също ми е голяма любов, заедно с Ялта.
Такъв купон, няма такъв купон, просто.

# 243

Пък аз помня дъвки Идеал...  Embarassed

И аз ги помня, ама помня и дъвките Турбо, подобно на миришещите картинки бяха пуснали слух, че в Турбото има отрова. Капиталистическите врагове искат да отровят сладките соц.дечица.  Laughing

И дъвките цигари по стрелбищата на панаирите помня.

# 244
Едни такива, дето като го удариш в земята и скачаше мноооого на високо и после тичаш да го гониш  Joy

Тези не ги помня, но имаше едни размазващи се. Sick Ставаха като соп_л... hahaha

# 245
Лелееееее Лурдес - сетих се за тях - БЛЯК  Sick
Бяха голяма мания.
И подскачащите помня - сега сина ми си играе и той с такива топчета.
Аз бях луда по някакви дъвки с барби и баща ми ми купи 3 кашончета - е няма токва  дъвкане (и такива кариеси  Mr. Green )

# 246

Може ли някой да ми припомни как се казваше една забутана дискотека зад площад Възраждане - тъмна, грозна дупка в която пускаха главно Продиджи?.... Не мога да се сетя и това е, някъде около 92-94 година май е било....
Пънка? Калното? Иво Дългия?

А, точно Калното! Мерси Дона!

# 247
Е, ти пък.
Аз не помня коя година съм родена. Седемдесетте е било, съдейки по събитията Simple Smile
А някой помни ли Формула 1? Това също ми е голяма любов, заедно с Ялта.
Такъв купон, няма такъв купон, просто.

Joyвреме е и аз да забравя...
Формула 1?...

# 248
  • UK
Лелееееее Лурдес - сетих се за тях - БЛЯК  Sick
Бяха голяма мания.
И подскачащите помня - сега сина ми си играе и той с такива топчета.
Аз бях луда по някакви дъвки с барби и баща ми ми купи 3 кашончета - е няма токва  дъвкане (и такива кариеси  Mr. Green )

Имаше и едни дъвки "Шок", много кисели, страшно ги обичах, както и течен шоколад в тубичка, като паста за зъби!

# 249
Едни такива, дето като го удариш в земята и скачаше мноооого на високо и после тичаш да го гониш  Joy

Дааа, последва едно лепкащо, което оставяше петна по стената...
А спомняте ли си онези спирали, които спускахме по стълбите?  Laughing

# 250
  • София
Формулата беше на Бачо Киро, май и може би не е точно в 90-те, или е било към края.
Беше клубно заведение, с бесни танци и изобщо страшна забава.
После отвориха още една Формула, на мястото на Б52 до Мин. на земеделието, но нямаше успех.

# 251
Формулата беше на Бачо Киро, май и може би не е точно в 90-те, или е било към края.
Беше клубно заведение, с бесни танци и изобщо страшна забава.
После отвориха още една Формула, на мястото на Б52 до Мин. на земеделието, но нямаше успех.

помислих, че имаш предвид състезанието и се озадачих...
не съм ходила никога, чувала съм за тази до Министерството на земеделието, но не знаех, че е имало и друга преди това.

# 252
  • област Софийска

Пък аз помня дъвки Идеал...  Embarassed

И аз ги помня, ама помня и дъвките Турбо, подобно на миришещите картинки бяха пуснали слух, че в Турбото има отрова. Капиталистическите врагове искат да отровят сладките соц.дечица.  Laughing

И дъвките цигари по стрелбищата на панаирите помня.
И аз си спомням за слуха, че в дъвките Турбо има отрова.
А и тези с вкус на пъпеш се казваха Бомбибом.
Сериала Касандра си го спомням, следях го най-стриктно. Вечерните серии обикновено ги изпусках, затова на другия ден бързах да се прибера от училище да хвана повторението.
Спомням си и как се кефех като си купихме видеото. Първите ни касетки бяха Летен лагер, Мръсни танци и Богато момиче.
И как се ядосвах, когато нашата кабелна спря MTV и пусна френския MCM, ама и по него дебнех готините песни.
TAKE THAT, EAST 17, Mariah Carey, Celine Dion... цялата ми стая беше облепена в плакати от Popcorn.
А писали ли сте си с разни хора писма? Аз бях абонирана за Кой си ти? и по едно време си бях пуснала адреса за запознанство. Леле, колко писма получавах, не е истина. Голяма тръпка беше... Всеки ден да ровиш в пощенската кутия за нови писма.
Помня и митингите, ходехме с моите приятелки заради самото шоу, много сме разбирали същността на случващото се. Взимахме си флагчета и значки. Пеехме Развод ми дай и всички модни за времената песни. Опашките пред супера с купони също помня... И режима на тока...

# 253
Едни такива, дето като го удариш в земята и скачаше мноооого на високо и после тичаш да го гониш  Joy

Дааа, последва едно лепкащо, което оставяше петна по стената...
А спомняте ли си онези спирали, които спускахме по стълбите?  Laughing

Много исках такава, а така и не ми купиха  Laughing

# 254
  • област Софийска
Аз имах такава, сега се сещам. Ама беше гадно, като се оплетеше...

Общи условия

Активация на акаунт