Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последствията от нелекувани млечни зъби?
Какви са алтернативите за лечение на млечни зъби при малки деца?
Какви са разликите между локалната и общата анестезия при лечение на млечни зъби?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последствията от нелекувани млечни зъби?
-
Какви са алтернативите за лечение на млечни зъби при малки деца?
-
Какви са разликите между локалната и общата анестезия при лечение на млечни зъби?
-
Какви са възможностите за зъболекари, които работят под обща анестезия?
-
Каква е цената за лечение на кариес и упойка в Токуда?
Имам и операция на 14 години, правиха ми я в Стара Загора. Хирургът беше пълна отврат, изгони майка ми от кабинета, щото тва не била сергия на панаира, нямало какво да гледа
След всички тези години ходене по зъболекари, хирурзи и зъботехници, намерих една добра зъболекарка в Ямбол, която се опита да направи каквото й беше по силите, но те годините вече си бяха казали думата. Та в момента съм на 27 и хората казват с ужас, че имат 4 развалени зъба, а аз отговарям, че имам толкова здрави ( което не е никак смешно, ама ми е писнало от некадърни и груби зъболекари ). Септември ще ходя на зъболекар ( ако намеря добър, без значение в кой град ) за адски много неща, но ме е страх от реакцията му, когато си отворя устата. Омръзнало ми е от зъболекари, които незапознати с историята на зъбите ми, ме упрекват, че съм безотговорна, за да позволя нещата да стигнат до такова положение. Не искам коментари, искам работа, все пак затова плащам. Съветът ми към вас е- много добре проучвайте къде водите дечицата си, това определя състоянието на зъбите им за цял живот. ако са груби с вас, ако не искат да ви обясняват подробно, направо търсете друг зъболекар. По-добре платете малко повече, ако имате добри отзиви за даден специалист. Годините вече са други, технологиите са нови и от добри по-добри, специалисти има много. Проучвайте добре и не позволявайте лошо отношение, не си стресирайте децата, после трудно ще отидат на зъболекар. Пожелавам на всички дечица здрави зъбки и хубави усмивки, защото аз знам какво е да ги нямаш 
)
Миналата година правихме два пъти под пълна упойка в Юниордент,сега имаме два зъба за правене и съм се насочила към Токуда,дано да е по-добре там,че в Юниордент беше малко гадничко
и то на втория месец, но нямаше как да се върнем в София. Дори не им звънях да ги питам какво да правя. Честно казано вече се чудя има ли смисъл цялата работа и дали не сгреших с Токуда. Много бързо паднаха пломбите, а уж били здрави и нямало проблем.
) като болка или друго нещо ,тогава ще търсим други методи.