Къде в Пловдив - 8

• 92 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Въздържах се да отговоря, но от опит мога да кажа, че не съм виждала качествена дъска за гладене под 100 лв
Хубавите започват от там нагоре.
Едва ли е случайно... Но няма лошо да се потърси, може и да има някъде, просто аз не съм виждала никога, а дъските, ютиите и пр са ми слабост...Не че съм голямата гладачка, но обичам да съм на стабилна дъска с много качествена ютия, където с едно минаване и е перфектна дрехата. Почти ми е удоволствие този момент на гладенето.

# 151
Каспър, благодаря за отговора ... ммм 100лв ми се виждат много за една дъска ... незнам.. Все пак е дъска .. с две железа отдолу .. уффф... Магазин нещо да кажеш?
И понеже сега ще се почва масовото гладене и затова търся...

# 152
Моята е от халите магазина на Брабантия - започват някъде откъм 80-90 лв и стигат до 200 лв, взависимост от големината, екстрите и тн т.
Също и в Технополис - има една много хубава за 350, но и на мен ми дойде в повече, Техномаркет, хубавите дъски си личат отдалече.
Макар че на работата за костюмите имаме една от 20 лв и вече вече втора година момичетата гладят, свикнали са и проблеми няма... И да има не казват.

# 153
  • Пловдив
Та все пак да си задам въпроса:
Аджеба откъде да си купя дъска за гладене, да не е много скъпа (не повече от 30-35лв примерно), която да е СТАБИЛНА. Да не се клати още преди да си я докоснала и т.н. Незнам колко дъски вече изгледах из Кауфланд и Юск и Метро и незнам си още къде ... все едни паянтави.... Искам просто да е СТАБИЛНА.

нашата е от Практикер, много си е стабилна и беше около 35-40 лв макс Peace

# 154
Каспър, ти ме шашна! Shocked Shocked Shocked

змейковица, мерси - ще проверя и там. Преди време имаше някаква на промоция за 20 май беше и се клатунгеше като перце.

# 155
Е, що се шашкаш, както има телевизори за 600, има и за 6 000, пък и за 60 000 дори видях едно екранче....
Все е телевизор.

# 156
Ама това е ДЪСКА, не ТВ ....

# 157
  • Пловдив
Каспър, ти ме шашна! Shocked Shocked Shocked

змейковица, мерси - ще проверя и там. Преди време имаше някаква на промоция за 20 май беше и се клатунгеше като перце.

E, ти не гледай най-евтините  Peace
Нашата изоооообщо не се клати, аз също търсех ниска цена и стабилност  Peace

# 158
Дъски за гладене има и в Бриколажа, нашата е от там, около 40 лв струваше и съм доволна. Метална е, не е дървен плота, което е добре, защото при гладене с пара не се издува от влагата. Отгоре е с калъф с метални частици, за да не залепя ютията!

# 159
Я каква чудна темичка имало само! Grinning Тази пролет ще имам абитуриет и ще се възползвам със сигурност да питам за разни неща, че като се шашне човек, не знае къде се намира изобщо Laughing ooooh!

# 160
И аз не се впечартлих много от JUMBO, очаквам по-качествни фирми, не толкова китайско, но нищо-пъъълно е със стока:)

Къде в Пловдив пълнят глави за принет и поправят принтери??

# 161
Дъски за гладене има и в Бриколажа, нашата е от там, около 40 лв струваше и съм доволна. Метална е, не е дървен плота, което е добре, защото при гладене с пара не се издува от влагата. Отгоре е с калъф с метални частици, за да не залепя ютията!
Мерси, а точно щях да пиша за отзиви от тези металните .. видях в Юск такива .. като метално решето са и с дунапренова калъфка. Но ми се струва, че като натиснеш малко повече и формите на мрежата ще се отбележи по дрехата. Не съм гладила на такава...

# 162
  • Пловдив
Здравейте, понеже през почивните дни трябва да си купя нова ютия (около 100лв по възможност) - моля, ако някой скоро си е купувал от Пловдив, да ми пише. Единственото ми желание е да е стабилна и да не лепи дрехите.  bouquet

# 163
Мойта е Филипс с Кареза покритие (жълтото отдолу) от Техно...маркет май я взехме, беше около 90 лв. Доволна съм.

# 164
  • Пловдив
И моите впечатления от Джъмбо не са много добри, но все пак има какво да се купи, спокойно си паркирах и на касите няма опашка Peace
veliana и от мен още един глас за Филипс, много съм доволна, купих я от Технополис за 110лв Peace

Общи условия

Активация на акаунт