Къде в Пловдив - 8

• 92 960
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Знаете ли къде продават елхи в саксия, по възможност до 1 м височина? Чудя се между изкуствена и  естествена, но някак си ми се иска да ми замирише на борче.

# 166
И аз не се впечартлих много от JUMBO, очаквам по-качествни фирми, не толкова китайско, но нищо-пъъълно е със стока:)

Къде в Пловдив пълнят глави за принет и поправят принтери??

Срещу магазин Евмолпия - нова кооперация отдолу - пише принтери, консумативи и тн т

За ютия, не знам на процент ли са, какво е положението, но отидох с твърдото убеждение да купувам Филипс и се прибрах с Тефал - също съм много доволна.

# 167
Дъски за гладене има и в Бриколажа, нашата е от там, около 40 лв струваше и съм доволна. Метална е, не е дървен плота, което е добре, защото при гладене с пара не се издува от влагата. Отгоре е с калъф с метални частици, за да не залепя ютията!
Мерси, а точно щях да пиша за отзиви от тези металните .. видях в Юск такива .. като метално решето са и с дунапренова калъфка. Но ми се струва, че като натиснеш малко повече и формите на мрежата ще се отбележи по дрехата. Не съм гладила на такава...

Да, има го и тоя момент, но аз за по сигурно съм сложила една кърпа под калъфа и всичко е ОК! Peace

# 168
  • Пловдив
Мерси за отговорите - точно между Филипс и Тефал се чудех. Peace

# 169
  • Пловдив
jul,благодаря за инфото! Май точно това търся, съвсем скоро ще го посетя!

# 170
  • пловдив
Естествени елхи в саксия има в Баумакс

# 171
  Изкуствени украсени елхи има в Джъмбо, но са мънички.По-ниски от 1м.

# 172
Къде в Пловдив пълнят глави за принет и поправят принтери??
На кръстовището на бул. Васил Левски и Пещерско шосе, като идваш от гарата, преди светофара в дясно. Малко магазинче на 4-5 стълби от тротоара- прилични цени и страхотно обслужване. Peace

Ютия-имам Филипс- много съм доволна- 130-140 лв беше, модел не мога да цитирам сега (цифри и буквички беше...)

# 173
  • Пловдив
А Джъмбото къде точно се намира, може ли едно линкче от бг мапс?
И друго да ви питам, виждали ли сте някъде етажерки за баня, които се поставят без дупчене на стената, нещо като тази ?

# 174
Мерси,Дилия! Днес отивам да купувам.

# 175
  • Пловдив

Такива етажерки ,но пластмасови съм виждала по магазините за лев.

# 176
А Джъмбото къде точно се намира, може ли едно линкче от бг мапс?
И друго да ви питам, виждали ли сте някъде етажерки за баня, които се поставят без дупчене на стената, нещо като тази ?
Джъмбото се намира като тръгнеш по Пазарджишко шосе (от Практикер надолу) и стигнеш до кръговото - завива се надясно и се вижда магазина насреща (отляво е той, а отдясно е Метро).

И аз търся такава ъглова етажерка, ама не ща да дупча плочките. Сега като разгледах снимките от линка, ми хрумна идея - ако се залепят по-силно държащи лепенки такива с кукички дето са, и етажерката да се закачи на тях вместо на болтове. Ам? Дали ще стане?

# 177
  • Пловдив

Джъмбото се намира като тръгнеш по Пазарджишко шосе (от Практикер надолу) и стигнеш до кръговото - завива се надясно и се вижда магазина насреща (отляво е той, а отдясно е Метро).

И аз търся такава ъглова етажерка, ама не ща да дупча плочките. Сега като разгледах снимките от линка, ми хрумна идея - ако се залепят по-силно държащи лепенки такива с кукички дето са, и етажерката да се закачи на тях вместо на болтове. Ам? Дали ще стане?
Мерси много!
Така съм сложила една сапунерка на тези закачалки, които се вдигат нагоре, натискат се и се спускат надолу (дано ме разбра), уж са по издръжливи и правят по-добър вакуум, но често се отлепят. Може да опиташ с етажерка, но ме съмнява да издържат по-голяма тежест, като шампоани и т.н. На мен ми се мъдри дали да не пробвам да я залепя с монтажен силикон  newsm78 Тези от ларедута ми харесаха, ама много ми се вижда 20 евро. 
Aнели, сещаш ли се къде точно си ги виждала?

# 178
  • Пловдив
...Джъмбото се намира като тръгнеш по Пазарджишко шосе (от Практикер надолу) и стигнеш до кръговото - завива се надясно и се вижда магазина насреща (отляво е той, а отдясно е Метро).

А има ли отбивка за наляво или някъде по-надолу се прави обратен завой  newsm78(понеже днес мисля да отида)

# 179
  • Пловдив

А има ли отбивка за наляво или някъде по-надолу се прави обратен завой  newsm78(понеже днес мисля да отида)

От кръговото, завиваш надясно, подминаваш Метро и на пътя има голяма табела Джъмбо - наляво, има си отбивка, а и самата сграда е сама на полето и няма как да не я видиш Peace

Общи условия

Активация на акаунт