Къде в Пловдив - 8

• 92 974
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
violenza Благодаря ти!  bouquet

# 181
Знаете ли къде продават елхи в саксия, по възможност до 1 м височина? Чудя се между изкуствена и  естествена, но някак си ми се иска да ми замирише на борче.
Ако не си отишла още, на четвъртък пазара има много хубави по 30 лв. И аз ги загледах

# 182
  • Пловдив
Знаете ли къде мога са си хакна гонзолата Плейстейшън 2 слим?

# 183
# 184
Момичета, днес минах през Петер-а -  има тотална разпродажба и всичко е на половин цена. Маркови дънки са по 25-35 лева.
Не помня кой питаше за хубави дънки, така че който се интересува може да мине да огледа.

# 185
  • Пловдив
 Simple Smile

# 186
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да намеря дървена поставка за вина?

# 187
Моята поставка е купувана от Метро...ама не е много фешън...

# 188
  • Пловдив
В Пловдив има ли магазин за преоценени платове и дамаски?
Спомням си, че преди доста години се появяваха тук-там...

# 189
  • Пловдив
benitta ,магазина за платове на черната главна има 50 процента намаление

# 190
Аз акъла отидох първо до Метро до SPS:)))) И гледам-гледам няма го JUMBO:)Хубаво, че питахме едни хора та споделиха за Пазарджишко шосе. То моето бива бива заплес ама.... Joy

За инфото за дънки в Петер мерси много!

Аз днес посетих магазина за преоценени стоки на Хр. Ботев и се сдобих с два страхотни чифта за по 25 лв, без дефекти.
Много съм хепи от магазина, препоръчвам!

# 191
  • Пловдив
Аз акъла отидох първо до Метро до SPS:)))) И гледам-гледам няма го JUMBO:)Хубаво, че питахме едни хора та споделиха за Пазарджишко шосе. То моето бива бива заплес ама.... Joy

За инфото за дънки в Петер мерси много!

Аз днес посетих магазина за преоценени стоки на Хр. Ботев и се сдобих с два страхотни чифта за по 25 лв, без дефекти.
Много съм хепи от магазина, препоръчвам!
А къде точно е този магазин на Хр.Ботев, нещо ориентиращо, ако може.Благодаря!

# 192
Тръгваш от кръстовището на ВСИ към Военна болница и вървиш от страната на болницата, подминаваш спирката /там има едно павильонче за кебапчета/, подминаваш винарна Бодила, малко след това е магазина, има табела отгоре.

Има доста голям избор на дънки, блузи, якета-за мъже и жени. Мъжките неща също беха много хубави!

# 193
  • София / Пловдив
Момичета, днес минах през Петер-а -  има тотална разпродажба и всичко е на половин цена. Маркови дънки са по 25-35 лева.
...

Къде е този магазин?

# 194
...

Къде е този магазин?

На коматевско шосе срещу старческия дом.

А джъмбо на колко етажа е?

Общи условия

Активация на акаунт