Къде в Пловдив - 8

• 92 931
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, тъй като най-накрая и на нас ни предстои влизане в нов дом, моля, препоръчайте ми майстор плочкаджия кухня, баня, тоалетна, коридор, както и спец по ВиК - да работят добре, бързо и качествено.
Направо като си помисля каква ще е галимация отсега ми се изправя косата. #Crazy

# 271

_Пепи_
, вчера проверих за целофанови пликчета в 2-та магазина, за които бяха писали момичетата тук, тъй като и на мен ми трябват.  За съжаление нямаше никакви...  Crossing Arms

# 272
  • Пловдив

_Пепи_
, вчера проверих за целофанови пликчета в 2-та магазина, за които бяха писали момичетата тук, тъй като и на мен ми трябват.  За съжаление нямаше никакви...  Crossing Arms
На кръстовището на П.Д.Петков и Кап. Райчо на задната страна на блока около който са разположени сергиите със зеленчуци има малко магазинче за торбички, провери там. Миналата година от там си купих пликчета от целофан за базара. И да знаеш че искам да си купя от твоите фибички за моята щерка  Wink
Вчера и ние посетихме Джъмбо - купихме само няколко коледни магнита, опаковка филц и една бяла занаятчийска глина. Малко съм разочарована - всичко е Китайско  Confused Голяма шарения, много боклуци.

# 273
Кога ще има Коледен базар на пловдивските мами и къде?

# 274
  • Пловдив
копирам от нашата тема:

Чудо е да запалиш искрица надежда в тъжните детски очи.
Движение на българските майки
 организира:

КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Заповядайте на 19 ти и 20ти декември в
МОЛ-Пловдив ет.3
и в търговски център „Форум” Тракия-Пловдив ет.1

и си купете  ръчно изработени сувенири и подаръци за вас и вашите близки. Всичко е сътворено с много любов и търпение не от джуджетата на Дядо Коледа, а от нас самите. Всички приходи от благотворителния базар ще отидат в полза на децата, лишени от родителска грижа от домовете в Асеновград, Зелениково, Калофер и
Нареченски бани.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446778.0

# 275
  • Пловдив

19-ти и 20-ти декември Мол Пловдив и Форум Тракия. Още не е ясно дали ще има и пред пощата

# 276
Благодаря ви,  Hug
Даите ми линк към темата.
Къде в МОЛ-а?Питам,за да не досаждам тук с въпроси .

# 277
Момичета, тъй като най-накрая и на нас ни предстои влизане в нов дом, моля, препоръчайте ми майстор плочкаджия кухня, баня, тоалетна, коридор, както и спец по ВиК - да работят добре, бързо и качествено.
Направо като си помисля каква ще е галимация отсега ми се изправя косата. #Crazy

Ако се нуждаеш от моята помощ- един човек на който водя счетоводството и е наш семеен приятел е специалист по ВиК и отопление/има фирма за това/. На лични ще ти пусна координати- ще се представиш от мое име. Работят много добре и качествено. При него работи и фаянсаджия.

# 278
Здравейте, момичета. Предварително се извинявам, че ще задам въпрос, който е обсъждан назад в темите, срещала съм го, но търсачката не ми свърши работа, а нямам възможност да ги изчета всичките.
Къде боядисват качествено кожени якета, без да цапат после дрехите? Благодаря.

# 279
мами, търся кучето Боби за детенце, поръчала го е на дядо Коледа, а го няма никъде, моля някой ако го е видял да е останало в някой магазин да ми пише на лични  Praynig

# 280
мами, търся кучето Боби за детенце, поръчала го е на дядо Коледа, а го няма никъде, моля някой ако го е видял да е останало в някой магазин да ми пише на лични  Praynig
И аз търсих, но ми казаха, че няма внос

# 281
  • Пловдив
Вижте в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448615.0
Имаше няколко майки от Пловдив, може да ги питате дали все още го има на посочените места.

# 282
И аз търсих, но ми казаха, че няма внос
Преди около две седмици го гледах в магазин Касида. Мисля казаха, че е на изчерпване, та може и да го няма вече... Rolling Eyes

# 283
Момичета къде има добър цял масаж, държа масажиста да е жена.
Ако може дайте и ориентировъчна цена.

Къде ходите да плувате в Пловдив, как са условията?

А сауна?

Благодаря  bouquet

# 284
Моля,ако някой знае за очната клиника на пещерско шосе да даде повече инфо  newsm78или за очен специалист става въпрос за детето ми... PraynigЛичната ни даде и направление в случай,че послужи но нищо повече незнаем.Чакам отговор дано някой се включи.

Общи условия

Активация на акаунт