Къде в Пловдив - 8

• 92 931
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
За коледните събития в мола чакам мейла по дати и часове и ще ги постна тук
Наистина в нета ги няма, само в хартиеното издание Мол Нюз са и като притурка на Програмата
Като ги имам, ще ги постна

# 526
Имам молба към майка, която живее в Кичука и по специално в близост до ул. Асен Христофоров 25 (като гледам на картата е до бившия РУМ Родопи) Дадоха ми брошурка на магазин с англ. стока на ниски цени.
Ако някой отиде нека сподели има ли интересни неща и какви са цените, че на мен ми е адски далече Praynig

Готово ! Току що скочих до магазинчето - има мн. хубави дрешки , но в момента са изкарали предимно бебешките моделчета. До края на седмицата ще подредят и останалите ....
 Аз лично купих анцунг адидас за 2 - 3 г. мн. хубава материя за 35 лв.
 Видях, че има и хубави дънки - единия модел беше 14 лв.
 Жилетки / 14 ,00 лв. /, блузки , якенца също така .
 За мен стоката е хубава и цените са добри .

Живея над въпросното магазинче.Наистина има чудесни дрешки!Днес го посетих и много ми хареса.За сега има предимно за по-малките като гледам, но собственичката която ми е съседка ми обясни че скоро ще е по-зареден.Дрехите са внос от Англия.
  Магазина се намира ето тук: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=8e0f038bc8b73e06c164a1efe9f6c678&tip=1 Кооперацията ни е нова и все още не е вкаран 25ти номер в картата на бг мапс.Най-цветната кооперация на улицата е.Има оранжева преди нашата като се идва в посока от Камела.

# 527
Благодаря за информацията за тържествата.Питах, защото ще оставим малкия на бабите и те ще го водят напред-назад да не му е скучно.

Разбрах и за организиран Рождествен спектакъл на 20ти (неделя) от 18ч в Кичука в сградата на Евангелската църква, мисля, че ще е интересно дечицата да видят нещо различно освен червендалестите дебеланквци с подаръци  Wink
Доколкото знам ще има нещо като пиеса, разказваща Рождествената история, песни и такива неща. Входът е свободен.

# 528
Благодаря за бързата информация, ще се посети

# 529
Усмивке, къде се намира това магазинче?

Магазинчето е  точно на ул. Асен Христофоров 25 под една кооперация на вътре се влиза .
 Това е пресечка на бул. Южен .
 Трудно ми е да го обесна защото ме закара един колега на бързо с колата .
 Ето телефонче на момичето там - Златка - 0897 / 911 804

Към края на седмицата ще е заредено с повече дрешки, по празниците също ще работи .
 Ще има и дамска конфекция внос от Лондон .

# 530
Не водя детето си често по детски центрове,но ще се включа с мнение.
Ако някой не може да понесе мисълта,че детето му може да бъде бутнато/ударено/ощипано и т.н.,то просто да не го води по такива места.Не бих винила за подобно дребно нещо персонала.Ако това е за някого проблем,то не знам как ще си пусне детето на детска градина...

# 531
Мимоза, костюми на Спайдърмен съм виждала в Евроленда, не са кой знае колко качествени, но стават, ако няма друг вариант. Струваха 10 лв.

# 532
.Не бих винила за подобно дребно нещо персонала.Ако това е за някого проблем,то не знам как ще си пусне детето на детска градина...

Предполага се, че в детската градина има персонал на заплати точно, за да се грижи за децата ни .
 А не когато отида да си взема детето да не мога да си го позная ....

А по темата за детските центрове - аз съм изключително доволна от вниманието към детето ми в
 Тон Бонбон .

# 533
  • Пловдив
Не водя детето си често по детски центрове,но ще се включа с мнение.
Ако някой не може да понесе мисълта,че детето му може да бъде бутнато/ударено/ощипано и т.н.,то просто да не го води по такива места.Не бих винила за подобно дребно нещо персонала.Ако това е за някого проблем,то не знам как ще си пусне детето на детска градина...

Отдавна се канех да го кажа същото  Peace
За Тон-бонбон и аз само хубави неща мога да кажа - за Калина винаги е празник щом решим да я заведем там Laughing

Аз да попитам - издирвам кукли на Стефани и Спортакус с аксесоари съответно музикална раница и скейтборд - около 18 лв. струват
В магазинчето за играчки на Гладстон казаха, че може да докарат, но може и да няма, а на мен ми трябват до петък  Praynig

# 534
  • Пловдив
В магазинчето за детски играчки на събота пазара до аптека 36.6 имаше, но след малко като отивам към градината ще проверя да не са свършили  Peace

# 535

Аз да попитам - издирвам кукли на Стефани и Спортакус с аксесоари съответно музикална раница и скейтборд - около 18 лв. струват
В магазинчето за играчки на Гладстон казаха, че може да докарат, но може и да няма, а на мен ми трябват до петък  Praynig
[/quote]
Виждала съм кукла на Спортакус,висока около педиа и малко в магазинчето на торти Чочко до Макдоналдс. Но е само кукла  Peace

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 16:02 от Ket71

# 536
  • София / Пловдив
....

Аз да попитам - издирвам кукли на Стефани и Спортакус с аксесоари съответно музикална раница и скейтборд - около 18 лв. струват.....

Куклите ги гледах преди два - три дни във втория търговски център на "Кап.Райчо" /посока от Тримонциум към Евмолпия/ - магазинчето е на първия етаж, малко преди изхода към третия център. Дали обаче бяха с аксесоарите или без, не мога да си спомня, че много играчки тези дни ми минаха през очите  Crazy

# 537
  • Пловдив
Някой знае ли шивашко ателие, където бродират на машина newsm78

# 538
  • Пловдив
....

Аз да попитам - издирвам кукли на Стефани и Спортакус с аксесоари съответно музикална раница и скейтборд - около 18 лв. струват.....

Куклите ги гледах преди два - три дни във втория търговски център на "Кап.Райчо" /посока от Тримонциум към Евмолпия/ - магазинчето е на първия етаж, малко преди изхода към третия център. Дали обаче бяха с аксесоарите или без, не мога да си спомня, че много играчки тези дни ми минаха през очите  Crazy

А, това ми е много удобно като място, благодаря ти  Hug Ще го проверя   bouquet

Джони   bouquet

# 539
  • Пловдив
....

Куклите ги гледах преди два - три дни във втория търговски център на "Кап.Райчо" /посока от Тримонциум към Евмолпия/ - магазинчето е на първия етаж, малко преди изхода към третия център. Дали обаче бяха с аксесоарите или без, не мога да си спомня, че много играчки тези дни ми минаха през очите  Crazy

А, това ми е много удобно като място, благодаря ти  Hug Ще го проверя   bouquet

Джони   bouquet
Аз вече проверих  Wink ИМА!
Само кукла на Стефани или Спортакус - 16лв.
Кукла+аксесоар /чанта или телевизор/ - 21лв.
Само беше свършил комплекта със скейтборд.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 17:14 от Джони

Общи условия

Активация на акаунт