Къде в Пловдив - 8

• 92 898
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Мерси, Джони   bouquet
Трябва и двете да взема, че момата си ги е поръчала  Crazy А тия се оливат в цената в това магазинче - на Гладстон само кукла Стефани е 9 лв  newsm78

# 541
  • Пловдив
Мерси, Джони   bouquet
Трябва и двете да взема, че момата си ги е поръчала  Crazy А тия се оливат в цената в това магазинче - на Гладстон само кукла Стефани е 9 лв  newsm78
И аз забелязах преди време, че са по-скъпи, но ако другаде не намериш ...  Wink

# 542
Мерси, Джони   bouquet

Не, тези са различни по качество
Тези които са по 16 лв са малко по-различни от тези от 9 лв, макар че разликата е нищожна за сметка на цената
По складовете на едро са изчерпани, така че където има - има, това е, повече няма да има...

Костюм на Спайдърмен - утре сутрин ще ми кажат какви имат като качество и цени
Ако се търси истински качествен с напомпани мускули - около 90 лв от София от Асико, може и да провериш по тел имат ли наличен, че последно поръчвах костенурка нинджа и не знам за спайдърмен
Ако имаш време да чакаш да ти ушият - сега са много натоварени заради коледните подаръци - същия излиза около 60 лв
Утре като ми кажат ще пиша

# 543
  • Пловдив

Не, тези са различни по качество
Тези които са по 16 лв са малко по-различни от тези от 9 лв, макар че разликата е нищожна за сметка на цената
По складовете на едро са изчерпани, така че където има - има, това е, повече няма да има...

Каспър - добре, че разясни  Wink иначе си мислех, че бая голяма е разликата  newsm78 Но пък тези тук в магазинчето ми харесаха - изглеждаха ми качествени.  Peace

# 544
  • Пловдив
Кукла Спортакус съм виждала и в подлеза на Тримонциум. Но не съм влизала да питам дали имат и нещо друго. Струваше 14лв.

# 545
  • София
Мами, трябва да поръчам коледни сладки за почерпката в яслата в понеделник. Миналата година съм обиколила един куп сладкарници, навсякъде ми отказваха, само на Богомил в сладкарница Амброзия се съгласиха да ми направят. Тази вечер минах оттам, за да поръчам, но ми отказаха. Да съм си изберяла, каквито имало налични. Е, налични имаше само едни звезди и елхички. Що за отношение беше това, да ми откажат да ми приемат поръчката с мотива, че не се рентирало. Не съм имала изискване да са евтини или нещо подобно, просто исках да ги поръчам за понеделник, за да са пресни.
Затова, казвайте как да спасявам положението? Нямам време да правя сама, така че варианта ми е само поръчка, но къде???
Мерси предварително! Simple Smile

# 546
Момичета,спешно ми трябва камион возещ ракета,за четвъртък ,ако сте видели някъде ще съм много благодарна!

# 547
Мами, трябва да поръчам коледни сладки за почерпката в яслата в понеделник. Миналата година съм обиколила един куп сладкарници, навсякъде ми отказваха, само на Богомил в сладкарница Амброзия се съгласиха да ми направят. Тази вечер минах оттам, за да поръчам, но ми отказаха. Да съм си изберяла, каквито имало налични. Е, налични имаше само едни звезди и елхички. Що за отношение беше това, да ми откажат да ми приемат поръчката с мотива, че не се рентирало. Не съм имала изискване да са евтини или нещо подобно, просто исках да ги поръчам за понеделник, за да са пресни.
Затова, казвайте как да спасявам положението? Нямам време да правя сама, така че варианта ми е само поръчка, но къде???

Сещам се единствено за Пепи /тя е писала преди теб/, да ти направи ако има възможност, но не зная как е с поръчките и дали ще може да те поеме.

# 548
Благодаря Тристан77, за костюмите на Спайдърмен.
Благодаря Каспър, ще чакам да ми кажеш и твоите предложения.

Хубава вечер момичета !

# 549
  • Пловдив

Сещам се единствено за Пепи /тя е писала преди теб/, да ти направи ако има възможност, но не зная как е с поръчките и дали ще може да те поеме.
Аз само да напомня, че за ясли приемат само хранителни изделия със сертификат за качество и срок на годност  Sad
И аз умувам такива работи, но срока ми е за четвъртък, което свежда нещата до обикновени пакетирани лакомства  Rolling Eyes

# 550
  • София / Пловдив
Като стана дума за цените на Стефани и Спортакус - видях оригинални уж кукли с аксесоари в сайта на Касида - 79лв.  Crazy

# 551
Здравейте, момичета!
 Някой може ли да ми помогне с инфо за това къде да намеря часовник на Бакоган... Вече "взимам - давам" от тези бакогани... Banghead

# 552
  • София / Пловдив
Питах в Здравния, но да ви питам и тук, че трябва да действам бързо:

Някой знае ли дали в МЦ "Хипократ" работят с Касата?
Интересува ме по - точно д-р Йорданова - дерматолог. Да знам дали да ходя до джипито за направление?

# 553
  • plovdiv
Питах в Здравния, но да ви питам и тук, че трябва да действам бързо:

Някой знае ли дали в МЦ "Хипократ" работят с Касата?
Интересува ме по - точно д-р Йорданова - дерматолог. Да знам дали да ходя до джипито за направление?
Ние там ходим при Милинич и работи със здравната каса, но незнам това дали важи за всички лекари в Хипократ,обади се на информация и питай-940 976

# 554
Здравейте отново, да знаете къде се продава костюм за Дядо Коледа за голям мъж имам в предвид, не за дете?

Благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт