Къде в Пловдив - 8

• 92 874
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Момичета търся хубав детски порцеланов сервиз за хранене!От тези които са с чинийка купичка и чашка на мечо пух или принцеси!Чудя се дали има в Джъмбо?Или някъде другаде ако сте виждали  Hug
Също и в магазина на Брабантия в халите има много хубави комплекти - с виличка, лъжичка и ножче, но не знам дали не само приборите или има и чашките и чинийките, защото същите ги купихме от магазин Петра в София. Ако имаш път натам техните са уникални - и приборите и чинийките, вярно че и цената е повече... Но си заслужава.
Мисля че Петра имат и в Пловдив, но май бяха затворили, не съм сигурна.

В този магазин има сервизи само с прибори, и сервизи, които включват прибори+съдове. Аз скоро ги гледах, но доколкото си спомням, картинките не бяха на някакви познати герои, а просто детски картинки. Освен това, цената определено не беше по моя джоб, а дори и да беше, не съм сигурна, че бих платила толкова пари.
Иначе, детски сервиз с чиния, чаша и купичка съм виждала в едно магазинче на събота пазара, но беше доста отдавна. Магазина беше затворен, но през стъклото не ми изглеждаше сервиза да е пластмасов, а по-скоро керамичен.

# 586
Не знам - нашият комплект е дълбока чиния, плитка, чаша, ножче, вилица, лъжица с много красиви и весели елементи рибки. В магазина в халите съм виждала само същите ножче, виличка, лъжичка същите, без чиниите. Предполагам че може да се поръчат. Не знам.
Да, цената е висока, още повече че вече счупих чашата... Сега ще видя къде ще търся.
Но са изключително качествени. Просто разликата между нашите прибори на големите, които уж също са качествени и тези е от небето до земята.

# 587
Момичета търся хубав детски порцеланов сервиз за хранене!От тези които са с чинийка купичка и чашка на мечо пух или принцеси!Чудя се дали има в Джъмбо?Или някъде другаде ако сте виждали  Hug
Също и в магазина на Брабантия в халите има много хубави комплекти - с виличка, лъжичка и ножче, но не знам дали не само приборите или има и чашките и чинийките, защото същите ги купихме от магазин Петра в София. Ако имаш път натам техните са уникални - и приборите и чинийките, вярно че и цената е повече... Но си заслужава.
Мисля че Петра имат и в Пловдив, но май бяха затворили, не съм сигурна.

В този магазин има сервизи само с прибори, и сервизи, които включват прибори+съдове. Аз скоро ги гледах, но доколкото си спомням, картинките не бяха на някакви познати герои, а просто детски картинки. Освен това, цената определено не беше по моя джоб, а дори и да беше, не съм сигурна, че бих платила толкова пари.
Иначе, детски сервиз с чиния, чаша и купичка съм виждала в едно магазинче на събота пазара, но беше доста отдавна. Магазина беше затворен, но през стъклото не ми изглеждаше сервиза да е пластмасов, а по-скоро керамичен.

Видях някакви в МОЛ-а, има един магазин за чаши керамични, там имаше няколко вида такива к-ти, но с какви герои не се загледах, съжалявам.

# 588
Вчера ходихме до магазина за англииските стоки в Кичука на Южен,и честно да ви кажа,не съм много очарована!Определено не е това което очаквах!Ние по принцип пазаруваме дрехи на малката от един магазин до Гроздовия пазар,който също е с такива стоки и е три пъти по-зареден!Има всичко на нормални цени!Продавачката е много мила леля и винаги сменя,ако има проблем!Горещо го препоръчвам!  bouquet

# 589
  • Пловдив
един магазин до Гроздовия пазар

обясни къде по-точно,има ли име магазина,за да се ориентираме

# 590
  • Пловдив
Момичета, моля ви кажете къде се продават гормити в кутия по три броя, търсим черния господар, проверих в Хиполенд, Джъмбо и Вис виталис, но го няма, ако се сещата къде ги има моля да ми помогнете, че детето го чака за Коледа и ще се разочарова Praynig

# 591
  • София
А къде е този магазин на Гроздов пазар? Там ми е като лабиринтр моля ви, обяснете ми.

# 592
Момичета, моля ви кажете къде се продават гормити в кутия по три броя, търсим черния господар, проверих в Хиполенд, Джъмбо и Вис виталис, но го няма, ако се сещата къде ги има моля да ми помогнете, че детето го чака за Коледа и ще се разочарова Praynig

Обади се в Тон Бонбон на Висла- 0885762107
или Тон Бонбон на Мола - 0884517121
има поне по 4-5 кутии с по 3 гормита, поне имаше допреди 2 дни, опиши го този хубавец и ако е останал, ще ти го запазят
Струват 8 лв трите.

# 593
Отстрани на парка!Като идваш от Гладстон,не улицата на банката,а следващата!От дясно се пада,няма как да го пропуснеш!Голям е,и с надписи на различни марки детски дрехи!

# 594
Ох никъде не намирам дрехи за голям Дядо Коледа. Пепи даде идея за левчетата и Евро ланд, но няма и няма. Някой ако е виждал някъде?

# 595
  • Пловдив

Гледах доста Гормити в началото на Младежка. Магазина под блока.. отляво на Бейбиленд-а е.

# 596
Ох никъде не намирам дрехи за голям Дядо Коледа. Пепи даде идея за левчетата и Евро ланд, но няма и няма. Някой ако е виждал някъде?

Миналата година взех от Бриколажа, стана на мъж висок над 1,90 метра!  Hug

# 597
  • Пловдив

Вчера имаше в Алати, мисля че бяха 12лв Peace
Каспър, ще звънна Hug
Пепи и там ще проверя Hug

# 598

Ние взехме миналата година от Метро.Сега незнам дали има.

# 599
Момичета ,аз търся Краля от The Cars . Някъде около центъра , аптека Марица,пешеходния мост,дома на красотата. Praynig

Някой беше питал за Бейби Борн в Метро-има го на прмоция- 23 или 25 лв е. С памперси и още разни принадлежности е.

Общи условия

Активация на акаунт