Коледната украса ...

• 43 183
  • 224
  •   1
Отговори
# 75
От две години съм запленена от белите лампички - стълбата към къщи, бар плота - навсякъде обичам да ми мигат.  Laughing

# 76
  • София
Вече имам украса вкъщи, само елхата не сме сложили още. Обещала съм на детето да я украсим на 01.12. Всяка година украсявам и всяка година купувам по нещо ново и изхвърлям по нещо старо.

# 77
АЗ ГОДИНИ НАРЕД УКРАСЯВАХ ЕСТЕСТВЕНИ ЕЛХИ,НО МИНАЛАТА ГОДИНА СИ КУПИХМЕ НЕЩО МНОГО ИНТЕРЕСНО ОТ МЕТРО.ГОЛЯМ ПРОЗРАЧЕН БАЛОН,ВЪТРЕ ДЯДО КОЛЕДА Е ПРЕГЪРНАЛ ЕДНО ЕЛЕНЧЕ И ДЖУДЖЕ,ТОВА СИ ИМА ЕДИН МОТОР ОТДОЛУ И КАТО СЕ НАДУЕ ЗАПОЧВА ДА ВАЛИ СНЯГ ВЪТРЕ.СЛАГАМЕ ГО НА ЕДНА МАСА НА ТЕРАСАТА,ОСВЕН ТОВА ИМАМ РАЗНИ СВЕТЛИНИ,МНОГО ГОЛЯМА АТРАКЦИЯ ВСИЧКИ СЪСЕДИ ВОДЯТ ДЕЦАТА СИ #Crazy      #Crazy      Thinking    И ГЛЕДАТ С ОТВОРЕНИ УСТА  

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 14:18 от keti64

# 78
Здравейте, аз напоследък бавно, но сигурно се намърдвам във вашия подфорум, а тази тема ми е много близка. Защото обожавам коледното настроение, украсата и всичко останало, свързано с този период от годината.
С щерката украсяваме винаги, обикновено веднага след Никулден, защото у дома той е голям празник и не искаме да изместваме фокуса, преди да сме го отпразнували. Всяка година подреждаме по различенн начин. От една приятелка взех идеята да избираме цвят или комбинация от цветове, които да са водещи, обикновено в този цвят се купуват някои допълнителни неща и към него се придържаме в украсата около елхата. Тази година сме в лилаво и всъщност съм доста затруднена, няма много лилави играчки, нито пък гирлянди. Но това не ни е чак такъв проблем, защото винаги имаме и неща, направени на ръка. Една година се забавлявахме да рисуваме картини на коледна и зимна тематика. Рисуваме по малко и разменяме листите. И после пак. Е, тя тогава беше по-малка и й се рисуваше, сега се чуди как да ни накара да я пуснем на диско в новогодишната нощ.
Ще ми се и на мен да кажа, че не е само до пари. Преди години съм си топила няколко борови клончета във ваза и съм ги украсявала с парчета памук, фенери от цветна хартия и орехи в станиол - но имаше настроение. Няма да се дадем на някаква криза я!  Crossing Arms
А относно външните елементи на украсата, ние живеем в къща и си слагам винаги коледен венец на вратата (не на портата). Имаме и малък бор навън, но е доста далеч от всякакви източници на електричество, поради което не е доживял да засвети, окичен с лампички. Но тая година ще си дадем зор и ще му сложим украса, макар и несветеща. Като минават хората, да се радват и да им идва настроение. Както ми се случва на мен, като видя украсени домове.
Благодарности на zmiyata777, идеята много ми хареса  и мисля да я приложим тази година.

# 79
ГОЛЯМ ПРОЗРАЧЕН БАЛОН,ВЪТРЕ ДЯДО КОЛЕДА Е ПРЕГЪРНАЛ ЕДНО ЕЛЕНЧЕ И ДЖУДЖЕ,ТОВА СИ ИМА ЕДИН МОТОР ОТДОЛУ И КАТО СЕ НАДУЕ ЗАПОЧВА ДА ВАЛИ СНЯГ ВЪТРЕ.
А проблем ли ще ти е да го снимаш да го видим,че ми стана интересно,какво ли пък ще е това нещо?

# 80
  • кв.Изток
Обичам коледната украса.Внася уют и ми става много романтично, отпускам си душата.
Децата се радват, а това ме радва мен и ме прави щастлива.

# 81
В НЕДЕЛЯ ЩЕ УКРАСЯВАМ ТЕРАСАТА И ЩЕ ГО СНИМАМ,НЕМОГА ДА ОТКРИЯ СНИМКА НЕ СЪМ ГИ ЗАПАЗИЛА

# 82
Аз съм си правила венец от най-простите коледни зелени гирлянди, тези дето са найлонови. Навъртях два пъти около тел и вече натам си ги измислих. Разбира се купешките са по-хубави, но малко са скъпички когато са много големи. Стара снимка разбира се. Става дума за венецът в дясно на снимката Цък

# 83
Аз съм си правила венец от най-простите коледни зелени гирлянди, тези дето са найлонови. Навъртях два пъти около тел и вече натам си ги измислих. Разбира се купешките са по-хубави, но малко са скъпички когато са много големи. Стара снимка разбира се. Става дума за венецът в дясно на снимката Цък
Много хубав е станал венецът. Аз също предпочитам уникатите, а не конфекцията.

# 84
  • София
Много коледна украса правя, собственоръчно - само време ми дайте  Hug
Правя за вкъщи, за роднини, за благотворителните базари.
Усещането е неповторимо ... създаваш нещо, което после радва
и краси домът на друг  Hug
Ще ми се в темата да се включи и Бабилия и да ви покаже
какви красоти твори .... уникални и неповторими, които
втора година ще красят и моят дом  Hug

Бабче, целувки от мен  Heart Eyes Hug  bouquet

# 85
ГОЛЯМ ПРОЗРАЧЕН БАЛОН,ВЪТРЕ ДЯДО КОЛЕДА Е ПРЕГЪРНАЛ ЕДНО ЕЛЕНЧЕ И ДЖУДЖЕ,ТОВА СИ ИМА ЕДИН МОТОР ОТДОЛУ И КАТО СЕ НАДУЕ ЗАПОЧВА ДА ВАЛИ СНЯГ ВЪТРЕ.
А проблем ли ще ти е да го снимаш да го видим,че ми стана интересно,какво ли пък ще е това нещо?

Най-вероятно става въпрос за такива
Широко разпространени са из нашия край, красят доста дворове. Малко в повече ми идва като кич, но ако децата приискат, сигурно и ние ще сложим.

Не съм махнала есенната украса все още. Сигурно през уикенда ще закачим лампичките на фасадата и поетапно ще сложа и другите неща.
Пуснах в другата тема снимки от тукашния голям магазин за украса.  Simple Smile Накупих вече маса джунджурийки.  Simple Smile

# 86
# 87
Titana, стилен е много. Сама ли си го правила?

# 88
  • София
Точно такива, каквито е показала
Кейс имаше онзи ден на Илиенци.
Там ходя до един магазин, в който
се продава скъпа и стилна коледна украса.
Жалко, че още нямаше богат избор, но
никога не си тръгвам от там с празни ръце  Hug

# 89
Titana, стилен е много. Сама ли си го правила?

Венеца да. Отдолу има един кръг дебек картон и отгоре шишарки ( собствено производство , от нашия бор). Лепят се с топъл силикон - от този с пистолетите. Излезе учудшащо издръжлив. Пирвоначално идеята ми беше да го напръскам с бяло, но щеше да се слее с вратата.

Общи условия

Активация на акаунт