САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-39

• 53 505
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Сисче,виж малко по-нагоре sansil е писала,че е пуснала поръчка само с неща от Албанците с кода за сешоара 39004
с БД.Сигурно това ще ти е N-тият сешоар  Mr. Green ,ама.... Hug

# 526
Аз вчера получих поръчка от преди две седмици с подарък поларчето-и за моя жалост подаръка липсваше,добре че всичко друго си дойде  Cry

# 527
Почти завърших една нова публикация, за това как да ползваме кодовете, и как максимално да успеем да намалим стоките в кошницата си.
Подготвила съм го с със снимков материал, за всички стъпки, обяснения, защо и как. ...
...

Unicorn,
Идеята за подобна публикация е чудесна.
Все пак пробването на кодове ще си остане най-достоверния начин за проверка на валидността на даден код.
И в този ред на мисли смятам, че не е лошо да се отбележи, че няма наказателни последствия за пробване на кодове (независимо дали са получени лично или са взети от темата за кодове).
От доста време следя темата, и на няколко пъти ми прави впечатление, че някои момичета се опасяват да не би от La Redoute да ги накажат, ако пробват не лично получени кодове (което според мен е една от причините да не се пробва, а да се търси готово решение).

# 528
Евче,редактирах си още вчера поста и изтрих част от него Embarassed.
Беше комбинация от двата сектора.
Съжалявам,че ви подведох-неволно,разбира се Peace!

# 529
  • Пловдив
Днес получих поръчка от 25.11. с кода 34479 за дудунка 38/40, получих златисто-зеленикаво яке 42/44, което е умалено, защото ми става, но нещо не ми е по вкуса  Confused

# 530
момичета ,какво иска да ми каже  Praynig
Hi,

With reference to your order on December 4th, I am writing to inform you that the shipping was cancelled because payment was on delivery. Furthermore, you used for this order a special offer code 34487 you must not use. You only can use the offers you received at  your e-mail address.

Best regards.

For any contacts or next claims, thank you to make them online  by clicking on top of our home page in "Aide".
By going down the page, click on "mes autres questions" just under : Mes autres questions.

Cordialement.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

# 531
  • Варна
Че ти отказват поръчката направена на 4.12, защото плащането било при доставка (най-вероятно поръчката ти е била под 10 евро). И освен това си използвала код 34487, който не ти е изпратен лично

# 532
Днес получих поръчка от 25.11. с кода 34479 за дудунка 38/40, получих златисто-зеленикаво яке 42/44, което е умалено, защото ми става, но нещо не ми е по вкуса  Confused
и аз получих същия подарък вместо дудунката  Embarassed и то същия рамер, ама нали кода не е личен, нямам право на мрънкане, иначе поръчката ми е с олекотени, които все още чакам да пристигнат отделно  Peace

Редактирам се:Момичета, съжалявам ако съм ви подвела, разбрах че якето е нещо съвсем друго от това което съм получила аз - подаръкът ми е т.нар. сахарин, който според мен е този цвят, а аз съм го кръстила яке. Извинете ме за грешката  Praynig

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 15:11 от irim

# 533
  • София
Аз чакам поръчка от 30-ти и се надявам да получа нещо, каквото и да е, различно от дудунката. Praynig

# 534
  • Там....където всичко е възможно ....
момичета ,какво иска да ми каже  Praynig
Hi,

With reference to your order on December 4th, I am writing to inform you that the shipping was cancelled because payment was on delivery. Furthermore, you used for this order a special offer code 34487 you must not use. You only can use the offers you received at  your e-mail address.

Best regards.

For any contacts or next claims, thank you to make them online  by clicking on top of our home page in "Aide".
By going down the page, click on "mes autres questions" just under : Mes autres questions.

Cordialement.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

И на мен онзи ден ми отказаха една поръчка със същия текст Mr. GreenАма аз си я пуснах отново от другия акаунт,пак със същите неща и с същия код Wink

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 23:14 от kras8204

# 535
  • София
Взех си поръчката от 26.11 с код за дудунката-42/44,но са ми пратили бежов сахариен.  Confused
Ще разочаровам приятелката,за която беше  дудунката. Cry

# 536
  • София
Момичета, извинявам се за въпроса, сега се регистрирах в Ла Редут, какви са тези зелени и червени цени?

# 537
Добре,де,поне първия пост на темата прочети.Нали не очакваш някой да ти го преразказва. Peace

# 538
А защо да не  Mr. Green

Слушайте сега да ви кажа моите подаръци "изненада"
с код 34487 - полар от 25.11 получих - лъскав тренч- 40/42
с код 34444 - полар от 26.11 получих сахарин - 40/42
с код 34479 - дудуна от 26.11 получих зеленикаво-бронзовото яке 40/42, умалено, остава за дъщерята като порасне  Joy

Ако греша с кодовете, поправете ме, но така съм си ги записала като съм описвала поръчките.

# 539
  • София
А защо да не  Mr. Green

Слушайте сега да ви кажа моите подаръци "изненада"
с код 34487 - полар от 25.11 получих - лъскав тренч- 40/42
с код 34444 - полар от 26.11 получих сахарин - 40/42
с код 34479 - дудуна от 26.11 получих зеленикаво-бронзовото яке 40/42, умалено, остава за дъщерята като порасне  Joy

Ако греша с кодовете, поправете ме, но така съм си ги записала като съм описвала поръчките.
34487 е за дудунката.И аз него ползвах и ми пратиха сахариена.

Общи условия

Активация на акаунт