САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-39

• 53 501
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
58068 безплатна доставка до 14.12 при поръчка над 49 евро.   Peace

# 541
С код 34479 на мен пък ми изпратиха вместо дудунката някакво поларено сиво яке 38/40, не е лошо.

# 542
  • Пловдив
Koдовете за сешоара не действат ли вече? newsm78
Знаете ли някой друг код за само за БД и подарък, че съм сложила някои неща от албанците в кошницата?

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 18:28 от ~Lilince~

# 543
  • В La Redoute и по света
Знаете ли някой друг код за само за БД и подарък, че съм сложила някои неща от албанците в кошницата?
В подписа ми и на първа страница има кодове.
Пробвай наред, все нещо ще ти хване.

# 544
# 545
При мен става с 48305 за Дора и 48313 за Спайдърмен.

# 546
Tози мечо е плюшената играчка, идва на мястото на тази

Код....52469... Hug Евка, мерси.......  bouquet

# 547
  • Пловдив
E не се получава и това е! Пробвах ги всичките подред. 2-3 дадоха подарък, но не и БД. Да не би да са изтекли вече?

# 548
при мен се хваща 52469
бубето, имаш ли инфо  колко е голям този мечо  Grinning много е сладък  Heart Eyes

# 549
  • София
при мен се хваща 52469
бубето, имаш ли инфо  колко е голям този мечо  Grinning много е сладък  Heart Eyes
Приблизително 25 см. е,ако не греша.
Бубе,а няма ли да го щракнеш?  Praynig

# 550
...момент ..качвам снимките.. Whistling

Евка, ще я махна след малко снимката... Hug

# 551
Вчера си взех 2 поръчки, вместо полареното сако и дудунката са ми изпратили 2 сахарина.

# 552
Бубе, в този вид няма ли да става да си стои тук снимката, а като се цъкне става и голяма Wink

Мн е сладурски Дудунчо, мяза на този, който пращаха преди няколко месеца, само че нашият е в жълти цветове.
Чакам си с нетърпение моята поръчка да видя каква изненада ще ми е подаръка  Laughing че май дудунки малко са се получили.

п.п. Да не пиша n-спамски да си кажа Мерси за вчерашните пожелания  ooooh! ама все ми иде на ума като постна съобщението и видя следващото...
А дудунка дали искам и аз не знам...като си представя как ще изглеждам в нея..искам си поръчката обачеее, че е за детето.  Laughing

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 22:30 от anny_

# 553
Браво Ани, супер си, става , разбира се,
желая ти за теб да е дудунка подаръка, щом я искаш толкова , може би ще е тя... Hug

# 554
E не се получава и това е! Пробвах ги всичките подред. 2-3 дадоха подарък, но не и БД. Да не би да са изтекли вече?
при мен се ловят и 3-те кода Дора спайди и сешоара и дават безплатна доставка  сложи от евтините калъвки с лилавия знак       - ако са само от албанците с тази става  http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324164329&doc … 2&Mode=Update

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 23:46 от mila_x

Общи условия

Активация на акаунт