Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 632
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 120
Ле-ле ,каква висока температура Shocked успех ти желая, lady_u!

При мен нещата са същите като при теб ,но след сигурна ову (на 36,6),от тогава температурите са 36,7-36,8-36,9-36,8 (5 дни са минали само ,но....не знам) и нищо не разбирам  какво се случва.Исках да видя високи температури поне да имам надежди.!
Взех да се уморявам да Вярвам , че ще стане!!! Cry

# 121
pashic, не е задължително тези високи температури да са положителен знак, макар, че силно се надявам. Мога да кажа със сигурност, че доста се промениха графиките ми след тези интервенции, които като цяло повлияха цикъла.
Щом при теб има доказана овулация, значи всичко е наред. Мерен ли ти е прогестерона?

# 122
Момичета, какво ще кажете за моята графика  Embarassed

# 123
Момичета, какво ще кажете за моята графика  Embarassed
Ще кажа, че виждам овулация около 14-ти-15-ти ден от цикъла.
Също така гледам, че добре сте оползотворили дните. Даже много добре, независимо дали е била на 14-ти или на 15-ти ден.
Виждам още добре изразена двуфазност между двете фази на цикъла.
И смятам, че имаш големи шансове за + резултат. Остават ти още само 4-5 дена и може да се пробваш с тест ако цикъла още не е дошъл.
Успех   bouquet

# 124
vili_2703  ,благодаря ти миличка  Hug
Като разглеждах бременните графики .....на всички БТ е над 37 и затова спичам  Sad

# 125
А ти как я мериш температурата орално или ректално(анално)?
Температурата мерена анално е по-висока, понеже в дупето е по-топло Embarassed
А и не е задължително да е над 37 градуса, а да има разлика между 2-те фази от около и над 0.4 десети.
Е при теб не е чак толкова, но смятам, че ако се задържи още няколко дена на същите стойности ще чукнеш разлика точно около 0.4 десетки. Grinning
Та от значение е и къде и как я мериш и самата разлика.
Смятам, че място за притеснение няма.
Аз например меря орално с електронен термометър след О и рядко имам Т над 37градуса, все е около 36.8-36,9 след овулация.
А освен това меря и ректално с обикновен живачен термометър където температурата е над 37 градуса, винаги е от порядъка на 37.1, 37.2, 37,3.

# 126
Всяка сутрин в 8.30ч  преди ставане .......ректално  Embarassed

# 127
pashic, не е задължително тези високи температури да са положителен знак, макар, че силно се надявам. Мога да кажа със сигурност, че доста се промениха графиките ми след тези интервенции, които като цяло повлияха цикъла.
Щом при теб има доказана овулация, значи всичко е наред. Мерен ли ти е прогестерона?
Да прогестерона  е мерен на 21 ден миналия месец и беше 40 (при референтни до 60май беше),т.е. идеален.
Знам ,че високите  Температури не дават сигурност ,защото при много момичета с високи Т им идва ,но пък дават надежди.А при мен надеждите са единствено че не е спаднала ,но пък са минали само пет дена.Ще видим то каквото можахме направихме!!!Дано успеем всички които го желаем! Praynig

Между другото моята графика върви като на cecitoo до тук  Praynig

# 128
Pashic, моят Док каза че прогестерона трябва да е над 50, тогава всичко е енаред,а  при теб е 40, нисък е. Правила ли си изследвания? Лейди Ю, какви са тия гимнастики за пукане фоликули, може ли да спподелиш?

# 129
За прогестерона май си зависи от лабораторията в която се изследва ,какви референтни стойности използват.
На мен ми дадоха някакви до 50. Нищо, че моя беше над нормата и удряше към 70 и малко даже.

# 130
Pashic, моят Док каза че прогестерона трябва да е над 50, тогава всичко е енаред,а  при теб е 40, нисък е. Правила ли си изследвания? Лейди Ю, какви са тия гимнастики за пукане фоликули, може ли да спподелиш?

На изследването ми пише референтни стойности за Лутеална фаза (10.62-81.28) ,а при мен е 46,01,все пак мисля че няма проблем!

# 131
  • София
nuclearbaby, меря ректално с дигитален термометър сутрин преди ставане в 7,00 ч.
За първи месец поддържам такава температура, но  при мен май това е месец, в който съм сигурна, че имам овулация, защото моите проблеми са следните.
Първо имах леко завишен пролактин, който бързо коригирах и това веднага се отрази на графиките ми.
Вторият ми проблем е, че два месеца поред имам доказано непукане на фоликулите - ЛУФ синдром, въпреки което температурата си се вдига, има двуфазност, но не чак с такива високи температури.
Този месец успяхме да спукаме три броя фоликули с овитрел инжекция и с много гимнастика и сме сигурни, че овулация е имало. Затова това ми е първи месец с такива температури. Аз се притесних и реших да не би да съм болна, но телесната ми температура е около 36,5 - мерих я многократно за мое успокоение, а базалната си седи около 37,5.
Очаквам да видя как ще се развият нещата...дано да сме успели този път от три фоликула поне от един да е изкочило нашето желано бебче.
Дано, стискам ти палци и  Praynig

# 132
Лейди Ю, какви са тия гимнастики за пукане фоликули, може ли да спподелиш?
Ами след поставяне на инжекция за пукане на фоликулите и след 24 часа не се бяха спукали, докторката ми препоръча усилена гимнастика, за да подпомогна да се спукат. При мен проблема е, че трудно се пукат и от други момичета с този проблем съм чела, че при тях се образуват кисти (аз нямам кисти) и също прилагат усилена гимнастика.
Аз не вярвах, но доста се поизпотих - велоергометър, подскоци, коремни преси и всякакви тип аеробика упражнения ми помогнаха (в комбинация с инжекцията, разбира се).
Стискам ти палци за успех този месец. На nuclearbaby също - страхотна графика!!!! Praynig

# 133
  • София
Лейди Ю, какви са тия гимнастики за пукане фоликули, може ли да спподелиш?
Ами след поставяне на инжекция за пукане на фоликулите и след 24 часа не се бяха спукали, докторката ми препоръча усилена гимнастика, за да подпомогна да се спукат. При мен проблема е, че трудно се пукат и от други момичета с този проблем съм чела, че при тях се образуват кисти (аз нямам кисти) и също прилагат усилена гимнастика.
Аз не вярвах, но доста се поизпотих - велоергометър, подскоци, коремни преси и всякакви тип аеробика упражнения ми помогнаха (в комбинация с инжекцията, разбира се).
Стискам ти палци за успех този месец. На nuclearbaby също - страхотна графика!!!! Praynig

страхотна,страхотна,ама БТ пада и злата леля се носи! #Cussing out
а иначе за упражненията е вярно че имат страхотен ефект,а също така и по-бурен кекс също може да спомогне Wink

# 134
Според мен ти е рано за М!!! Все пак е едва 10-ден след ), или 23-ти ден от началото на цикъла. Има време, не бързай да го отписваш, нали НЕчакаме заедно!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт