Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 606
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 105
На мен снощи ми дойде , момичета... Cry и сега всичко от начало...
Мила съжалявам че оная с метлата е дошла.Надявам се, че около Коледа ще станат чудесата.

Бебе26 графиката ти е супер  newsm10
Йоанна подкрепям мнението на бебе26
Момичета забравих да ви попитам какво мислите за моята графика, вече Бт се покачи, кога е била ову според вас.Благодаря ви предварително

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 14:29 от bebo_sn

# 106
Bebo_SN, благодаря за подкрепата!   bouquet Според мен О е на 20 или 21, започва с трайното повишаване на БТ и продължава 2-3 дни! Стискам палци! При мен се оказа, че О не е в деня на спад, а в деня на високата БТ след спада.

# 107
Добре де аз   нещо не разбирам.Нали след + тест за овулация тя настъпва след 12 до 48 часа,това не означава ли че сам била в овулация на 18-19 ден.

# 108
  • София
Добре де аз   нещо не разбирам.Нали след + тест за овулация тя настъпва след 12 до 48 часа,това не означава ли че сам била в овулация на 18-19 ден.
абе и аз така знам уж newsm78

# 109
ами пак при всеки е различно,при някои настъпва 12 ,при други 48 след + теста,а при мен тестовата линия беше бледа и аз се чудих дали е + или - ,изглеждаше ми реално на -,но надеждите ми я написаха + в профила ми.При прегледа на ехограф се оказа че ову е била около 24 часа след този съмнителен тест

# 110
абе и аз така знам уж newsm78
И аз като вас знам.

bebe26 , аз се сещам, че чрез фоликулометрия при теб се оказа, че О настъпва при трайното покачване.
Обаче според мен явно или си някакво изключение или при всеки е различно.
При мен например О беше в един доста голям спад на Т и след това беше покачването.
Пък и до колкото знам О трае часове, колко точно ще излъжа(не беше ли около 12).
Та затова се препоръчва секс и преди нея, ако плувците са по устойчиви и издържат да дочакат яйцеклетката.
2-3 дена продължителност на О доста ми се струва.

# 111
Ами разбира с, че при всеки е различно. По принцип нали затова е този интервал от 12 до 48 часа, затова най-сигурно е чрез фоликуметрия, въпреки че там казват колко е голям фоликула и кога евентуално ще се спука. При ен по принцип ову е на деня следващ най-ниската стойност на БТ, затова тези методи на меренето на БТ и тестовете са нещо ориентировъчно, а не доказват налична ову и кога е точно. Правете любов, ако е възможно разбира се  от момента в който видите + на ову теста и три дни след това, можеби така е сигурно че ще се улучи овулацията. Аз примерно миналия месец правих тестове вечерта към 18 ч. и изобщо неможах да разбера дали наистина съм имала +. Уж по-наситена, аз и затова съм ги отбелязала за +, но знае ли човек.  newsm78 

# 112
момичета, много ми играе графиката! Много с енадявах този месец да се е получило най-после! Като гледан на НюКлиър също играе нагоре-надолу, а с БебоІСН чакаме или нечакаме на същите дати!   bouquet

# 113
  • София
момичета, много ми играе графиката! Много с енадявах този месец да се е получило най-после! Като гледан на НюКлиър също играе нагоре-надолу, а с БебоІСН чакаме или нечакаме на същите дати!   bouquet
то и с играеща графика може да се е получило Wink

# 114
момичета, много ми играе графиката! Много с енадявах този месец да се е получило най-после! Като гледан на НюКлиър също играе нагоре-надолу, а с БебоІСН чакаме или нечакаме на същите дати!   bouquet

Какво ти пука,че играе- нека си играе- разликата ти е перфектна .Успех  Hug

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 14:48 от Мама Диди

# 115
Бебе26, защо се притесняваш мила не е толкова огромна разликата -важното е че БТ е висока, успокой се мила силно вярвам, че ще се получи newsm17
Мойта пордължава да се качва поне засега ще се разбере другата седмица.Аз си направих профил бейбиплан и вижте кога ми е засякло Овуто- на 18-тия ден???Странна работа

# 116
bebe26, и аз в събота нечакам, присъединявам се към заформилата се групичка!

# 117
bebo_sn, и аз смятам , че О ти е била или на 17-ти или на 18-ти ден.
Ама сега за 1 ден няма да се хващаме я. ВАжното е , че си я хванала кога е приблизително. Grinning

# 118
  • София
bebe26, и аз в събота нечакам, присъединявам се към заформилата се групичка!
извинявай lady_u,ти как я мериш температурата? и винаги ли си била с толкова висока базална, да предположим че я мериш сутрин преди ставане? интересно ми е, защото аз от време на време поддържам висока 37 и 1 и 2 не базална а телесна,знам че е различна но все пак да те питам.
а иначе ти пожелавам да не дочакаш в събота,то и аз не чакам тогава Wink

# 119
nuclearbaby, меря ректално с дигитален термометър сутрин преди ставане в 7,00 ч.
За първи месец поддържам такава температура, но  при мен май това е месец, в който съм сигурна, че имам овулация, защото моите проблеми са следните.
Първо имах леко завишен пролактин, който бързо коригирах и това веднага се отрази на графиките ми.
Вторият ми проблем е, че два месеца поред имам доказано непукане на фоликулите - ЛУФ синдром, въпреки което температурата си се вдига, има двуфазност, но не чак с такива високи температури.
Този месец успяхме да спукаме три броя фоликули с овитрел инжекция и с много гимнастика и сме сигурни, че овулация е имало. Затова това ми е първи месец с такива температури. Аз се притесних и реших да не би да съм болна, но телесната ми температура е около 36,5 - мерих я многократно за мое успокоение, а базалната си седи около 37,5.
Очаквам да видя как ще се развият нещата...дано да сме успели този път от три фоликула поне от един да е изкочило нашето желано бебче.

Общи условия

Активация на акаунт