Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 573
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря, Бебо СН, последните 3 месеца, графиките ми са доста хубави, като за учебник, но все завършвт с М. От както започнах да пия лекарство за моя пролактин, моите графики станах по-добри. Разгледах твоята графика- нямаш ясно изразена двуфазност. Може този цикъл да е ановулаторен. Правила ли си някакви изследвания?

# 91
Миличка и моята предна графика беше като по учебник и ми закъсня с 2 дена, но не завърши така както исках  Sad Този месец започнах да меря с дигитален терм., днес мерих и с живачен и има разлика от 0,3. С дигиталния показа 36,8, а с живачния 37,1 ??? Това може да е причината и досега БТ да е била с такива стойност, а иточно когато беше Ову /според зачатие и мен самата/ бяхме на сбор и пихме алкохол и не се наспахми както трябва и всичко това може да рефлектира, просто досега не съм имала проблеми. Аз си обяснявам тези разлики с този дигитален термометър. Явно тоя месец ще го пишем бегал, пък от другия повече старание.... Благодаря за отговора и стискампалци за +++

# 92
bebo_sn, дигиталния термометър мери по-ниска температура, затова може би си имаш двуфазнжст, но ще е трудно да се отчете този месец

# 93
Въщност, ако се абстрахираш от първите 10 дни и от вечерта с късното лягане, си е добре графиката ти

# 94
Благодаря ти vasieli и аз така се надявам от сега нататък ще меря сам с живачния докато не ме предаде напълно пък ще видим...Пожелавам на всички ни  EFP

# 95
Василеи, графиката ти ми прилича на бременна!!!! Прави ли си тест!!!!!!  Praynig Peace Praynig Аз меря БТ с дигитален от самото начало и ми се струва БТ доста висока във втора фаза, не знам какво би отчел живачния  newsm78

# 96
ох... bebe26, едвам трая да не правя тест, защото имах и други хубави графики, да не говорим какви симптоми, пък ... нищо.
Ще изтрая още ден- два.
Да кажем - тепък - тринайсти baby_neutral

# 97
 ПЕТЪК - ТРИНАДЕСЕТИ

# 98
Бебе, аз преди година смених живачния с дигитален и направо се сащисах от разликата.Освен това и в различните органи съвсем различно мери. Например подмишницата ми показва нормална температура от 35,9 до 36,1. А живачния около 36,5. Също така съм купила дигитален с точност до 0,1 градуса, а има и такива , които мерят и половин десета от градуса, което все пак е нещо за нас, които всяка сутрин следим движението на този половин милиметър по скалата...

# 99
Силно стискам ралци, това наистина да е бременна графика и на всички останали; bebe26 и ти нали  EFP

# 100
На мен снощи ми дойде , момичета... Cry и сега всичко от начало...

# 101
На мен снощи ми дойде , момичета... Cry и сега всичко от начало...
Много съжалявам за неоправданите ти надежди .Следващия месец дано е твоят!Горе главата! Praynig

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 14:03 от pashic

# 102
Здавейте,кажете какво мислите за моята графика,на мен от изчетеното дотук ми се струва че втората фаза ми е доста къса-11 дни

# 103
Не ми е дошло още но от спадането на БТ си мисля че е 11 дни

# 104
Имаш само 11 дни с висока Т над 37. Изчакай си датата за цикъла, винаги има надежда! Мисля, че съм чела някъде че се пие нещо за удължаване на ЛФ, но не мога да си спомня какво беше. Иначе графикта ти изглежда добре, видима разлика между 1-ва и 2-ра фаза! Мисля, че О е било на 20-21-ви ден!

Общи условия

Активация на акаунт