Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 146 535
  • 2 801
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро, момичета! Аз съм в пълен шах, тези графики нещо се побъркаха. Вижте и ми кажете какво мислите, нито едната, нито другата според мен отчитат правилно!  newsm78  #Crazy  #Cussing out
еми бебе26......незнам колко правилно не отчитат...заради ненанасяни температури...знам ли....дано да не отчитат правилно този път...и да сте навреме.....а пък другия месец /ако не се е получило този месец/, можеш да експериментираш както ти писах в една друга тема... все пак невъзможни неща рядко има....

# 76
  • София
бебе26, моето мнение е, че когато и да е била овулацията, сте я оползотворили... Дори и на 11 ден да е, имате сърчице предишния ден, което пак е добре... Щеше да е хубаво да си направила ову тест и предишния ден, но здраве да е... Стискам палци да се е получило  Peace

# 77
Анонимна по неволя, ЧЕСТИТО! Аз самата имам подобна графика този месец... също нямам много симптоми, особено от 1-2 дни. Преди това от деня на овулацията почти ежедневно имах болки в областа на яйчниците или малко под корема. Вчера като видях температурата и се разстроих, но днес пак съм с надежда...

# 78
Здравейте, бихте ли погледнали графиката ми нещо май много дълъг ми стана целия цикъл. Снощи си правих тест, но е отрицателен  Tired Преди 2 седмици ходих на док и каза че ову е минала и нямам кисти. http://www.babyplan.ru/profile/53940

# 79
Здравейте, бихте ли погледнали графиката ми нещо май много дълъг ми стана целия цикъл. Снощи си правих тест, но е отрицателен  Tired Преди 2 седмици ходих на док и каза че ову е минала и нямам кисти. http://www.babyplan.ru/profile/53940
А защо не си направиш кръвен? На мен си ми прилича на бременна графика, може уринарния да не ти отчита. Бягай наистина за по-сигурно на кръвен Praynig

# 80
Благодаря vili_2703  Hug ще отида да си направя кръвен дано да е +  Praynig

# 81
И аз така мисля, Sari, още повече че предишните ти два цикъла, които са достъпни в бейбиплан са ти по 22-24 дни. Даже се учудвам, че ти отчита ову на 19 ти ден при тази дължина на цикъла.

# 82
  • София
Sari, аз за съжаление си мисля, че си имала ановулаторен цикъл. Имаш много малка разлика между двете фази. Дано не съм права и ни зарадваш след кръвния тест!  Praynig

# 83
Предишните 2 цикъла _SaRi_ е пила дуфастон по схема от 12-ти ден, та затова и е идвало на 22-24 дена. Забележете, че са ановулаторни.

Спомням си тогава, че го обсъждахме и повечето момичета и казахме да си смени лекаря, защото дуфастона подтиска овулацията.
Ето, че се оказва на 19-ти ден, ако и сега го бе пила този дуфастон , мисля, че нямаше да се стигне до О

Всъщност за този цикъл не смея да твърдя, разликата наистина е малка, ама знае ли човек.
Ако е пила дуфастона отново от 12-ти ден обаче май май ще е ановулаторен и този. newsm78

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 13:49 от vili_2703

# 84
 Този месец не съм пила Wink

# 85
Сари и на мен ми се струва, че нямаш Овулация! Дано да греша! проследи О с фоликулометрия.  Praynig

# 86
Следващия цикъл съм на фоликулметрия. Благодаря на всички.   Hug

# 87
Ох момичета не мога да разбера на руския сайт какво не правя като хората  Embarassed,защо на мен не ми отчита деня на овуто  newsm78
Отново се извинявам,ако някой има време и му е приятно да ми обясни нека ми пише на ЛС ,за да не ставам банална  Embarassed Embarassed Embarassed
Предварително благодаря

# 88
повтарям се : чекнала си вероятно "Не учитьвать" и не си въвела точна температура на мерене всяка сутрин. Ако отново въведеш данните с точен час , ще ти пресметне и овулацията.

# 89
bebe26 много хубава графика си заформила мила, дано е станало чудото  Praynig
Честито на положителните тестчета  Hug
А какво ще кажете за моята графика, не е ли много странна ???? http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycleuserLoginName=bebo_sn

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 15:04 от bebo_sn

Общи условия

Активация на акаунт